• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>ekim 58, yılbaşı 55
Bulbul-e Bismil: 82,2***********>
sekerkiz67:81,3****************>
Rengarenknesli: 75,8****************>
baldandane: 87**************>
45derya45: 76,6*************>
oynakbasi34: 98,6***********>95 yilbasi 89
efser: 74,1*************>
miss_wong : 74,2**************>

selvos88: 72,1********>71 yilbasi 65
:anneadayı:Papillon_: 86,2******>86, yılbaşı 87
Toprak: 75,9*************>
Bayılan bayılana: ?*************>
:anneadayı:Gel_pcpc:89,2************>

senasevval: 52,5***********>

2050127rqz3idwoiq.gif

Herkes geri saymaya çalışırken benim daha yüksek bir hedef yazmam da komik oldu ama :KK47: Yılbaşına 87le girsem daha da bişey istemem doğrusu :21:

:KK53:
Bugünkü menüm,

Sabah 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek

Öğle az pirinç pilavı ile az et sote

Ara 1 tahinli kurabiye (Bu arada kv kemoterapi gördüğü için kek kurabiye falan onlara şeker koymuyoruz tahin veya bal koyuyoruz çok az, un da tam buğday unu, yağ zeytinyağı. Kalorisi oldukça düşük oluyor böylece)

Akşam 1 tabak etli kereviz yemeği salata

Kerevizi ilk defa köfteli sıcak yemeğini yedim. Ben hep zeytinyağlı garnitürlü portakal sulu pişirirdim. Kv böyle yaptırdı ama böyle de hoşuma gitti kereviz candır her türlü :kk77:

Yatmadan da bir kurabiyeyle süt içerim :KK50:
afiyet olsun canım ayyy birden kereviz istedi canım.. yarın pazara gideyim bariii :KK53:
Bugün kaçamak yaptımm adet olcam canım çok tatlı istiyo dünden beri bugünde okulun yemekhanesinde tulumba görünce dayanamadım :KK22:
Sabah: karatat k yumurtasız
Öğle: yayla çorbası, iki parça fırında tavuk, iki kşk bulgur pilavı, salata,turşu, iki tane tulumba:kk77:
Akşam: fındık lahmacun
Birazdamda kahve içmeyi düşünüyorum

oyy bülbülüm yurt şartlarına göre yine iyi, tulumba olmayaymış daha iyi ama telafi edersin. suyunu ihmal etme kuzum..

İyi akşamlar meleklerimmm :KK68::KK68:

ben raw yaparken evde ne kadar yeşillik varsa havuç hariç suyu sıkıyordum katı meyve sıkacağında tatlım kış döneminde yapmıştım gerçekten birza limon ve çok minik taze zencefilde ekleyince süper içimi oluyor yalnız pancar sıkacaksan çok az koy içmesi zor oluyor :KK50:

kabak ve yeşillik türü olunca sanmam meleğim:kk77:kabaktan süper su çıkıyor

:KK5::KK5:

sen gönlünü ferah tut sorun olamz üstelik pişmemiş sebze olduğu için etkilemez

Aynen katılıyorum zor kilo veren ben 6 günlük sebze suları ve rawla 2,5 kilo vermiştim değilmi:KK64:

Katı meyve sıkacağında olursa içmekte zorlanmazsın selvoşum ama rondoda lifli olacağı için içmekte zorlanabilirsin

Ne kadar doğruuuu:KK16:

Hoşgeldin aramıza toprakcımmmm çok güzel vermişsin cnm tebrik ederimmmm:KK9:

Allah bağışlasın oğluşunu ne güzel bıcır bcıırsın demekki buralar şenlenecek :21:Bir de hedef kilonu yazarsan sevinirim kuzum:KK60:

Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım şayet deneme süresinde bir sorun çıkmazsa ki çıkacağını hiç sanmıyorum 23 ekimde listedesin tatlım:KK76::KK76:

Hakikatennn neslimmmm dukan amcanın gazabına mı uğradık neEn Büyük KK

Hadi bakalım başarılar canım karatayla kilo verme uzun sürüyor motivasyonunuz açısından verene dek dukan yapın tabiiii fakat uzun vadeve tavsiye etmem böbreklerde ve karaciğerde sorunlar çıkabiliyor tatlımo_O

O hissi hemen yok et selvoşummmm çekme kendine hastalığı ama gün içinde çok yoruluyorsun yarın güzelce dinlen cnm:KK19:

Son noktayı gamzem koymuşşş:KK60: elbette kıyamam sizlere sadece zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmayın tek derdim bu:KK60::KK200:

Afiyetolsun leydim menün süper kereviz tatlanmışmı soğuk yemeden lahana ve kereviz almayız biz her türlüsüne bayılırım özellikle salatasına kışı mı özledikki:KK16:

yatmadan bir bardak süt ve ceviz ye kuzum kurbişin ne faydası var alacığıma:KK12:

bende deniycem kaptanım sebze sularını heleki karaciğer yağlarını parçalıycaksa seve seve, parçalansınki tüm herşey güzel çalışsın...
bize kıyamıyacağını biliyoruz ki kaptanım. ama süreç uzadıkça insan sıkılıyor ve artık etkili çözüm yolları arıyor. şahsım adına bana dukanın yaradığını biliyorum ama daha sağlıklı olsun istedim malum kabızlık ama baktım ki ben bunu hep yaşıyorum. bari hızlı olsun diye döndüm....
ayy bizde öyle biliriz bı soğuğu görsün ki tatlansın ama sanırım dayanamıyacağım. kış yemekleride başka güzel yaaa...

Saklanan ve yaşam kurtaran; Sır.
Limon+ Sodyum Bikarbonat Tozu ;
Kemoterapiden On Bin kat daha güçlü,kanser yok edicidir.

Saklanan ve yaşam kurtaran; Sır.
Limon+ Sodyum Bikarbonat Tozu ;
Kemoterapiden On Bin kat daha güçlü,kanser yok edicidir.
Haftada 4 gün.
2 yemek kaşığı limon suyu Yarım yemek kaşığı soda karıştırılıp içilecek.
Yazı çeviridir.
Limon ve kabartma tozu bir arada 10.000 kat daha güçlü etrafında kesin olarak, kemoterapiler daha kanser öldürme sürecinde güçlü olduğu kanıtlanmıştır! Neden bu bizden bir sır olarak saklanıyor mu? Herkes sağlıklı ise de kar var. İlaç endüstrisi her yıl milyarlarca dolar ve milyarlarca kaybediyor olacaktır.
Limon, anti-kanserojen olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca tümör ve kistler üzerine güçlü bir etkiye sahiptir. Çekirdek örneğin d-limonen olarak terpenler zengin olduğunda bu tropikal meyve, özellikle kanser öldürür gerçeği. D-limonen ve hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde, ilgili trepenes (organik bileşikler) de kanserlerin, geniş hayalet mücadelede büyük yarar sahip olduğunu ortaya koymuştur.
Limon ve kabartma tozu onlar pH değerini normale demektir doğa tarafından alkalin edilir

Yeni yapılan bir çalışmada, midenin, bu tropik meyve dört veya daha fazla 150 gr porsiyon tüketen her hafta% 18 kolon kanseri riskini azalttığı dudakları% 53 ve boğaz% 58% 18 kurulmuş!

"Limon kanser 12 farklı türde hücreleri yok eder. Bu yaymak için hücreleri engeller ve adriyamisin, kemoterapi ve diğer ilaçların da uyuşturucu 10.000 kat daha güçlü bir etkiye sahiptir. "

Kemoterapi iç ve dış vücudu etkiler. Bu kanser dışında her şeyi öldürür. Bu akılda size düşkün ve düşkün yapmaz bu doğal terapi ile deneyin olması.

Yapmanız gereken tek şey yarım yemek kaşığı karbonat ile organik limon iki yemek kaşığı karıştırın olduğunu!

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemini söz değil!

http://www.healthylifetricks.com/the-combination-that-saves-lives-lemon-and-baking-soda/

Alıntıdır

Papillon_ Papillon_ leydimmm kv n için bunu paylaşmak istedim cnm annem için yapıyoruz denemek isterseniz tatlım:KK52:

canım sayende karbonatın bi çok faydasını öğrendim. şu alkali damlayı bitireyim tekrar karbonata döneceğim bende...

En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %0,41En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:45derya45 ( 77/76,6 / 0,4 /% 0,26

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:sekerkiz67(81,3/81 /0,3 /%0,19

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

Bu arada tüm sarı kartları sıfırladım meleklerimmmm tertemiz bir sayfa açıyoruz:KK76:

ayyy sevinsem mi üzülsemmi bilemedim 2 haftada 400 gr.. iç açıcı değil ama olsu haftaya daha iyi olur inşallah...

Sevgili meleklerimmmm bu hafta 10. takımla yarışa girdikkkk şimdiden gazamız mübarek olsun:KK31::KK31:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: biri yarış mı dediiiii :KK73::KK73::KK73::KK73:
sen gönlünü ferah tut kaptanım o yarış bizdeeee

10. Takimin Hatunlarin selamlarini getirdim :KK36: Bu hafta bizimle yarisiyorsunuz size bol bol şans diliyorum.çünkü ihtiyaciniz olacak arkadaşlar :KK70: Azimli olan kazansin:KK59:

a.s. canımmm... kimin ihtiyacı var belli olmaz:KK70::KK70::KK70: sizede bol şans ve azim...

Bu arada bende siftahi yapayim ve bugun yediklerimi paylasayim ☺

Kahvalti(07.30): *2 yumurtali mantarli omlet
* Domates-salatalik
* 1 dilim light beyaz peynir

Öglen (12.30) : *4 adet tavuk koftesi
* Peynirli kremali kabak kavurmasi
* 1 kozlenmis kapya biber
* Yogurt

Ikindi (16.30) : * 4 adet dukan islak kekim

Gun icinde 1 yesilcay ve 1 dokuzlu cayimi ictim 2.5 lt yi geckin su icmisimdir aksam bisey yemedim acikmamistim cunku
afiyet olsun kuzum benim... süpersin...

yarin dinlenicem.insallah kaptanim. Sebze sularinida denicemnbu hafta

Bizde icsek olurmu bunu kaptanimm

Denicem fotoda yuklerim.pancar dusunmuyorum kaptanim aramiz pek iyi degil
ohhh bi madalyam daha olduu :)

ayyy biz kazanmaliyizzz

siz bizi tanimiyorsunuz sanirim kazanma sansiniz yok bence bizi bastan tebrik edin :KK70: :KK70: saka bi yana iyi olan kazansin :)

Kim yorgun kaptanimm superizzz :)
aaaaa ne guzelll

afiyet olsun canimm kabagini gordum. Cok lezzetli gorunuyordu

ayyy selvim sen topikiminnn sofralarını bi görsen tok olan acıkır... elinin değdiği güzelleşir maşallah..

Bugunku menum
Sabah: 3 parca fume+4 dilim peynir
Ara: hibiskuus cayi
Ogle: pirasa tavuklu+yogurt
Ara: sutlu kahve
Aksam: patlican dizme+yogurt

3 litre su+yesilcay(+hibiskus

afiyet olsun canım... dizmeeeeeee :KK53::KK53::KK53::KK53::KK33::KK33:

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

2050127rqz3idwoiq.gif

Herkes geri saymaya çalışırken benim daha yüksek bir hedef yazmam da komik oldu ama :KK47: Yılbaşına 87le girsem daha da bişey istemem doğrusu :21:

hahaha benim de o dikkatimi çekti... inşallah kuzum...
Günaydın, kızlaaaaar :KK71::KK71::KK71:

günaydınnnn melekkkk

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

45derya45: 76,6*************> 73,5 yılbaşı 65

2050127rqz3idwoiq.gif

Günaydınnn Banumun meleklerii :KK68: Herkese güzel haftasonları dilerimm :21:
sanada balimmm :)

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

2050127rqz3idwoiq.gif

yilbasina kadar 1 kg super bence insallah istedigin gibi olur

Günaydın, kızlaaaaar :KK71::KK71::KK71:
gunaydin canimm

:KK53:
afiyet olsun canım ayyy birden kereviz istedi canım.. yarın pazara gideyim bariii :KK53:

oyy bülbülüm yurt şartlarına göre yine iyi, tulumba olmayaymış daha iyi ama telafi edersin. suyunu ihmal etme kuzum..

bende deniycem kaptanım sebze sularını heleki karaciğer yağlarını parçalıycaksa seve seve, parçalansınki tüm herşey güzel çalışsın...
bize kıyamıyacağını biliyoruz ki kaptanım. ama süreç uzadıkça insan sıkılıyor ve artık etkili çözüm yolları arıyor. şahsım adına bana dukanın yaradığını biliyorum ama daha sağlıklı olsun istedim malum kabızlık ama baktım ki ben bunu hep yaşıyorum. bari hızlı olsun diye döndüm....
ayy bizde öyle biliriz bı soğuğu görsün ki tatlansın ama sanırım dayanamıyacağım. kış yemekleride başka güzel yaaa...

canım sayende karbonatın bi çok faydasını öğrendim. şu alkali damlayı bitireyim tekrar karbonata döneceğim bende...

ayyy sevinsem mi üzülsemmi bilemedim 2 haftada 400 gr.. iç açıcı değil ama olsu haftaya daha iyi olur inşallah...

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: biri yarış mı dediiiii :KK73::KK73::KK73::KK73:
sen gönlünü ferah tut kaptanım o yarış bizdeeee

a.s. canımmm... kimin ihtiyacı var belli olmaz:KK70::KK70::KK70: sizede bol şans ve azim...

afiyet olsun kuzum benim... süpersin...

ayyy selvim sen topikiminnn sofralarını bi görsen tok olan acıkır... elinin değdiği güzelleşir maşallah..

afiyet olsun canım... dizmeeeeeee :KK53::KK53::KK53::KK53::KK33::KK33:

hahaha benim de o dikkatimi çekti... inşallah kuzum...

günaydınnnn melekkkk
kekten anladim onu ben kuzumm

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

2050127rqz3idwoiq.gif
hadi bakalim hedeflerimiz ayni bi bakarsin yilbasinda mezun olmusuz :D

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Bulbul-e Bismil: 82,2***********>80,5 yılbaşı 76,5

2050127rqz3idwoiq.gif

Günaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize:KK36:

Hoşbuldum prensesimmmm:KK74:evet kuzum iki seneddir yorucu bir dönem geçirmiştik iyi geldi bu sene sen de en yoğuns eneni atlat seneye gönlünce rahat yaparsın bitanemm sana güveniyorum hiçbirşey prensesimi yıldıramaz azimli kelebeğim:KK60:

:KK9::KK9: maşallah kuzuma

Annen haklı barbim alişe minik bir doğum günü yapman iyi olur kuzum hatıra kalır paşamıza sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum alimize.Rica ederim bitanemmmm:KK60:

Bızdıkımmm yurtta kalmıyorsan bahane yok o zaman:KK22: Sabah tam karatay kahvaltısı yaparsan en az 2 ye kadar acıkmazsın kuzum bak senasevval de tüm gün okulda dershanede ama fire vermiyor düzenini oturttu sen de oturtacaksın meleğim:KK60:

100 gr bile vermiş olsaydın şu anki durumda alacaktım listeye tatlım nota alıyoruz çünkü listeye girmiş olurdun sağlık olsun bitanem haftaya beslenme düzenini oturtup güzel kilo verirsin inş:KK60:

Maşallah sana cecommmmm harikasınnnn:nazar::KK9::KK9::KK9: lütfen kendine minik de olsa bir hediye al artık ikili hanelerin zaferini kutlayalım :KK60: Artık hedefe emin adımlarla yürüyorsun başarın daim olsun adaşım:21:

Cıs yok tabiki meleğimmm ilk başlarda güzel geliyorda sonra bıkıyor insan kepekten:confused: yaramazlığı kaptırmazsın kimseye bilirimmm:KK48:

ellerine sağlık cnmmmm :KK60:

ben ekleyeceğim şekercim listeye alıyorum bu hafta haftaya coşmanızı bekliyorum ona göre bu notayı sildirmemiz lazımm:KK22:

Maşallah leydimmm 800 gr :KK9::KK9: harika gidiyorsun kuzum sende merve gibi tabuları yıkacaksın bu gidişle:21:

Afiyetolsun selvoşummm özür ama quark nedirki acabao_O

Senin hayatın full aksiyon zaten selvoşum suçluluk duymana gerek yok zaten yedikleirne çok dikkat ediyorsunnn:KK60:

Hoşbuldum balımmmm:KK74:sende hoşgeldin meleğimm çok geçmiş olsun canımm bir an önce iyileş seni burda görmeye alışmışız yokluğun çok belli tatlım acil şifalar dilerimm:KK19:Üüzlme bayramda hepimiz az çok aldıküstelik aldığını da vermişsin :KK19:

Boşuna suçlama kendini meleğim serumların etkisi de olabilir az olsun öz olsun değilmi sloganımız:KK60:

Teşekkür ederim kaptanım. Artık bu sene sıkmak kazım.

Sabahları annemler uyanmaz kendim kalkar kahvaltımı hazırlarım da arkadaşlarım hep der senin yerinde olsam hayattta kahvaltı hazırlamazdım yemezdim de diye.

Merhabalar :)

Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg :KK71:

Oooo hoşgeldin aramıza canım benim. Bende karataycıyım. Çok güzel vermişsin dukanla maşallah.

Canlarım ben düğüne gidiyorum yurt dışı sayıldığı için internetim olmayacak büyük ihtimalle yarın akşam dönerim aklınız kalmasın öpüyorum hepinizi güzel haftasonları olsun hepimize:)

İyi yolculuklar iyi eğlenceler sindim

Merhabalar çıtırlar :KK54: gelemiyorum kusura bakmayın. Yemek yemeye vakitim bile olmuyor sabah 7 de yemek yemiştim en son 12 saati geöti :KK43: acıktım :kk77: sizler de iyisinizdir umarım
merhaba balimm :) iyiyim ben kendi adima. İnsallah emeklerinin karsiligini alirsin seneye yazin bol bol dinlenirsin

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

GEzenti oynakbaşı geldiiiiiiiii :21::21::21:

Çok şükür bugünüde kaçamaksız atlattım ( listemin dışına çıkmadan yani )
Akraba günümüz vardı malum ve sabah 10a gelmeden evden dışarı attım kendimi :KK66: KV, eşimin halası ve çakma eltimle ( amca gelini eşimin taraftan :KK48: ) güne gittik :KK66:

Hemen oradaki ikramları sayıyorum :KK53:
1 parça su böreği
1 parça ıspanaklı börek ( yufkadan gözleme gibi yağsız yapmış )
1 tuzlu poğça ( kıymalı )
1 dilim ıslak kek
2 adet irmikli bisküvi toplarından
1 ufak kase meyve salatası

Şimdi gelelim benim yediğime :KK48: Bukadar ikramlık içinde ben sadece öğlende 1 parça ıspanaklı börekten yedim ( karbonhidrat günüme uygundu tabi :21::21::21::21::21:
Ev sahibi baştan çok ısrar etti ama hemen resti çektim kesinlikle bana bu konuda ısrar etmeyin bana uygun olanı yerim ama eğer günüme uygun bir şeyin olmayacağını düşünürsemde evden gelirken ben sefer tasımı hazırlar gelirim dedim :KK48: Sağ olsun eşimin halasıda çok güzel kilo verdi sakın ısrar etmeyin diye arka çıktı bana :KK66:

Herkes nasıl verdin nasıl bir diyet bu diye resmen beni sorguya çektiler :KK70: Eşimin yengesi hatta yaz bana hemen dedi ama herkeste biliyor asla diyete uyabilecek biri değil :KK48: Yemek için yaşayanlardan maalesef ve benden kilolu göründüğü halde ısrarla 92 kg olduğunu idda ediyor :KK53:
Eşimin halası hatta bir ara evin içinde tartı görünce şakasına madem Banu diyette o zaman sizleride elime alıyorum ve her 14 günde bir akraba gününde sırayla tartıyorum dedi :KK70: Eşimin yengesi hariç herkes tartıldı :KK70: bir sonraki günde gideceğimiz ( gerçi ben gidemeyeceğim başka yere sözümüz var diye :KK48: ) yerde tekrar tartacakmış herkesi :KK48:

Cidden çok güzel geçti ve şükür okadar ikrama hayır diyebildim ve kendimi şekersiz çayla şişirdim :KK53: eve geldiğimde de saat 18:30du ve karbonhidrat gününün akşam menüsü tatlı olduğundan 5 TK pudding ve çok az bitter çikolata yedim :21::21::21::21: Tatlı yediğim için çok mutluyum ve tabiki açımmmmmmmmmm :KK70: ama bu duygu inanılmaz iyi geliyor bana ve eminim yarında çok güzel bir rakam göreceğim :KK66:

Back
X