• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hızlı bitirdim yine de selvoşum:KK60: İyiyiz bitanem şükür.Teyzem de çok iyi maşallah eve çıktı bugün fakat odası ayrı olacak ve tek bir kişi ilgilenecek herşeyiyle enfeksiyon kapması çok tehlikeli dedi dr bakalım bizde haftasonu gidelim diyoruz annemin içi görmeden rahat etmeyecek kardeş kolay değil:KK16:

Ellerine sağlık cecommm herşeyi seviyorum ütüyü sevmiyorum nedense ama kurtuluş yok tabiii:oops:Afiyetolsun cnmmm:KK50:

Hoşbuldum yaramaz meleğimmmmm nasılsınnn:KK60:

teyzeciğine de rabbim acil şifa versin kaptanım. şu 1 ayı steril atlattı mı şükür çabuk toparlanır.

sebze stoğu yaptım bugun sporda tamam bu mac bizim hamside aldım her aksam balık :KK70: 45derya45 45derya45 @Sweetdimple

hehee valla ben hala kararsızım seni kobay olarak kullanıcam kuzummm :KK70::KK70::KK70::KK70:
sen kafaya koydun nasılsa...
ayy 4 gün oldu ama bence çok etkisi yok biliyomusun balığın... yada bende yok... biliyon benim bünye ters

hehee valla ben hala kararsızım seni kobay olarak kullanıcam kuzummm :KK70::KK70::KK70::KK70:
sen kafaya koydun nasılsa...
ayy 4 gün oldu ama bence çok etkisi yok biliyomusun balığın... yada bende yok... biliyon benim bünye ters
ama surekli yapmamak gerek ayrıca sen bana artık kilo yazmıosun sabhları bozuluyorum haberin olsun ihmal ediliyorumm :(

Merhaba çıtırlar :KK54: bugünde okuldan anca geldim. Gece gram uyuyamadım ateşim çıktı kustum ettim ama yine de okula gittim :KK1:
Ama benden daha kötü olanlarda var. Tarih hocamız meme kanseriydi baya 6-7 senedir uğraşıyor bu illetle. Bugün vefat etti tabi herkes kendi derdini unuttu. İki küçük kızı vardı onlara yazık oldu :KK43:

bitanem keyfim yok telim bozuldu tum fotolar gıttı hatıralar gıttı telde degılım kardesımın iphone vardı onu kullanıorum ama hatıralara cok uzuldum valla :KK43:

Aaaa ablacım boşver takma yeni yeni fotoğraflar çekersiniz artık.

Merhaba kızlar, cumartesi günü eşimin ananesini kaybettik :KK61:dün gece döndük denizliye. Eksik menülerimi yazayım

Cumartesi menum,

Sabah 1 haşlanmış yumurtali kk

Öğle kıymalı ıspanak yemeği az makarna

Akşam az pide (cenaze evindeyedik aksam)

Pazar günü menüm,

Sabah bir haşlanmış yumurta ile kk

Öğle bir yoğurtlu paşa böreği 3 sarma az saksuka

Akşam bir tabak Mevlüt pilavı ayran

Başın sağolsun kuzum

EVET kaptanim iyi ki internet var valla :)

cecoommm supersin masallah bitanemmmm 70 leri de gorcegimiz gunler yakin supersinn :)))

masallah bitanem bence gayet iyi giiyosun :)

tebrikler cnm

daha ne olsun baya hareketliymissin cnm :))

geecmis olsun cnm sen iyi ool da gelirsin nasilsa :)

tebrikler cnm yine de eksi cikmissin masallah :)

hadi bakalim artik seni 60 larda grelim cnm bnm :)

eger nickimi tekrar degistircek olursam kafasi karisik anne yapcam :))
alisime kesinlikle bir dogum gunu yapcam ama simdide amaan yapim hazirligimi cagirim tanidiklari diyorum :)
sabit bir fikre sahip olamadim bi turlu :))

evet yaa gorelim artik seni mezun olarak neslimmm:))

o zaman bana da kizmazsin dimi kaptanim zira bugun bende 90 gune basladim tabi kendime uyarlamaya da caliscam
dogum sonrasi emzirme fasli bitince kalan kilolarimla sikibi dukan yapcam
dukanla istedigim kiloya da gelince karatay raw tarzi ortaya karisik yapcam
simdilik aklimda bunlar var :))
geriye bi dogurmak kaldi :))

hosgeldin arkadasim aramiza ne guzel yeni bir uyemiz daha oldu
insallah en yakin zamanda istedigin kiloya ulasirsin bende kendimi tanitayimm
adim nura
yasim 25
5 yillik evliyim
4 yasinda bi oglum var
90 dan 78 e kadar inip 82,300 le hamile kaldim
8. ayima girdim suan bir kizim olacak insallah :) guncel kilom 89,8
toplam 7 bucuk kilo almisim hamilelik boyunca :) aslinda normal fakat ben kilolu hamile kaldigim icin cok gozume batiyo boyum da 160 :) ev hanimiyim :)

Allah bagislasin oglusunu cnm :) memnun oldumm

sagol bulbulummm :))

tebrik ederim canlarr :))

oh oh cok heyecanli olacak bu hfta :))

vay vay kardes takima bak sen hadi bakalim iyi olan kazansin cnmmm :) aleykum selam hosgeldin :)

ayy ben zaten nasil basa cikacaksin diye merak etmistim cnm cunku cidden cok yogunsun :) hakkinda hayirlisi :)

aslinda hediye almadan bol gelenleri daraltmak ta ayri bi mutluluk sagliyodur diimi cnm :) darisi basima ama ben acimam gider alirim yenisini ustune de eski dar olanlari giyerim ohhh rabbim o gunleri gostersin insallah en yakin zamanda :)

ayy insallah bitanemm seni o kiloda gormek cok istiyorummm :)

oyyy kiyamam ben sana gecmis olsun cnm yaa
valla benim hastayken en sevdigim sey limonlu karabiberli tavuk corbasi
adacayi ile gargara yap ve burnuna da cek adacayi cidden ise yariyo bitanem

offf bizim evde de surekli okuldan mikrop getiren bendim hep hasta olur gelirdim :)
gecmis olsun pasaya yaa kiyamiyorum kucucuk cocuklarin hasta olmasina:KK43:

oyy gecmis olsun cnm :KK43:

hosbuldum bitanemm nasilsin iiyi misin
olculerini bi ay sonra cok merak ediyorumm cok heyecanli :))

Teşekkür ederim sindim. Benimde en sevdiğim hastayken tarhana çorbası. Bol karabiberli içiyim kendime gelirim.

bir yeni haberim de su bende 90 gun diyeti yapanlarin kervanina katildim:))
hamileler ici zararli degilmis zaten
bi yandan da icim gidiyodu yapan kizlari gorunce malum beni biln bilir herseye bi hevesle katilma hastaligim vardir
tabi tam 90 gun yapabilirmiyim onu bilemem ama elimden geldigince guzel guzel yapcam insallah :)

Hayırlı uğurlu olsun sindim. Bakalımm nasıl olucak

Hayırlısı olsun cecomm getirisi iyi değilseenişte haklı kuzum yorulduğuna değmeyecek demekki.Sen bileklikleri depolamaya devam et en güzeli seneye yaz toptan verirsin:KK19:

Kıyafet olarak kastetmedim cecommm gardrobu zaten eniştem yenileyecek:21: minik bir toka bir kitap bile olur kuzum ben her 5 kiiloda almıştım bu başarını hatırlatsın ilerde :KK60:

Afiyetolsun cnmmm spor yapamıyorsun sanırım o_O9 lu çaylardansa her gün bir bitkiyi demlesen daha iyi olur kuzum birbirleirnin etkilerini nötrlüyorlar:KK51:

Zararı olacağını snamıyorum selvoşum koruma amaçlı ben içmeye başladımm haftada 4 gün.Yıllarca içtiğimiz kolaları düşünürsekkk bu çok masum kalıyor yanında:oops:

:nazar::nazar:

Evet tatlım listeyi önceden yapmıştım güncellememişim özür:KK16:

Yılbaşında snei mezun ediyoruz desene meleğimmm:KK76::KK76:

Hadi inşallahhh kuzum öncelikle sağlıkla elamızı kucağına al hele:KK46::KK46:

Sebze sularna devam edersen cildinin rengi bile değişecek bana güven.:21:Faydası saymakla bitmez .Evet tatlım haklısın süreç uzadıkça motivasyon düşüyor son kilolarım gr gr gitmişti .Karar sizinnn elbette :KK60:

Bu hafta sizlere güveniyorum şirinemin diline düşmeyelimmmm:KK22::KK22:

65 iyi kuzum şayet 65 e ulaşırsan revize ederiz:KK66:

Paylaşım için tşkler neslimmmm:KK60:

Aman kahvaltına işenme prensesimmmm günün en önemli öğünü biliyorsun haklısın erken kalkonca insanın canı istemiyor ama inan eğitim hayatını bile olumlu yönde etkiliyor:KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

İradenin önünde şapka çıkarıyorum cecommmm:KK52:Bir dahaki günde snein tartı daha çok eksiyi gösterecekk :21::21:

Afiyetolsun tatlımmmm:nazar:

Kim tutar seni cecommmm bravoooo:KK9::KK9::KK9:

Ihlamur nane limon güzelce kaynat prensesimmm içine en az 1 tatlı kaşığı karabiber ekle ve karıştırarak iç k.biber dibine çöker o yüzden karıştırmalısın fakat felaket terletir sonrasında ılık bir duş hemen şifa bulursun dvitini de ihmal etmediğini biliyorum neden grip oldunki o_OAcil şifalar kuzum:KK19:

En azından hafif bir salata yeseydin akşam selvoşum o_O:nazar:

Nihayet başardınnnnn:KK50: menün de gayet güzel kızartmayı görmedimm:KK33::KK33:

İşte en korktuğum benimde bu selvoşumm harici harddisk almayı bile düşündümm bi arızada hepsi gidebiliyor geçmiş olsun cnm:KK19:

Maşallah deryammmm balığın dibine vurmuşsun omega 3 tavan desene:kk77:Su yeterli içiyorsun umarım sporu da bir görsemmmmm değme keyfime:KK16:

3 meleğimin hedefi 65 hadi bakalımmmm kurdeleye ilk önce kim ulaşacak:KK73:

Afiyetolsun canımmmm :nazar:

İlk başladığında da almıştın yanlış hatırlamıyorsam selvoşummmm o_OO ilk ölçülerinle son halin arasındaki farkı merak ediyorummm şimdidenn:KK28::KK28:

Maşallah enerjin mutluluğun daim olsun gökkuşağım benim:nazar::KK68:

Başınız sağolsun leydimmm mekanı cennet olsun inş:KK51:

sizde 67 de kapışıyosunuz bakıyorummmmm sağlıkla kucağınıza alın da barbimmm kilo nasılsa gidecek:KK46:

Neden kızayımmm barbimmm hepimiz sağlıksız olmadıktan sonra kendimize en uygun beslenme şeklini oluşturabiliriz sen de dene belki senin bünyene de bu diyet güzel yanıt verecek :KK19:

Ellerine emeğine sağlık bitanemmmm:KK60:

muzunu tarçınlı ve yanında sütle yesen o_O

Afiyetolsun cnmmm tüm kurtlarını döktün desene :21: Ama sen yine de dikkat et iki can taşıyorsun:KK19:

Hadi bakalım gazanız mübarek olsunn inşallah sen de cecom gibi olumlu geri dönüş alırsın tatlım:KK60:

Meleklerimin menüleri sana emanet cecommmm :KK68:

Kesinlikle kahvaltı çok farkediyor kaptanım. Bende eskiden hep kahvaltı etmeden çıkardım. Sandviç tost falan yerdim okulda. Ama işte tahıl beyin.

Sağol kaptanım denicem mutlaka

Merhaba çıtırlar :KK54: bugünde okuldan anca geldim. Gece gram uyuyamadım ateşim çıktı kustum ettim ama yine de okula gittim :KK1:
Ama benden daha kötü olanlarda var. Tarih hocamız meme kanseriydi baya 6-7 senedir uğraşıyor bu illetle. Bugün vefat etti tabi herkes kendi derdini unuttu. İki küçük kızı vardı onlara yazık oldu :KK43:

Aaaa ablacım boşver takma yeni yeni fotoğraflar çekersiniz artık.

Başın sağolsun kuzum

Teşekkür ederim sindim. Benimde en sevdiğim hastayken tarhana çorbası. Bol karabiberli içiyim kendime gelirim.

Hayırlı uğurlu olsun sindim. Bakalımm nasıl olucak

Kesinlikle kahvaltı çok farkediyor kaptanım. Bende eskiden hep kahvaltı etmeden çıkardım. Sandviç tost falan yerdim okulda. Ama işte tahıl beyin.

Sağol kaptanım denicem mutlaka
basınız sağolsun kuzumm.. fotoları eşim kurtardı balımm telimde düzeldi

başınız sağolsun kuzumm

canım asıl kotu ornek benım 62 yada 64 ile hamile kaldm 80 ile doğuma girdim selcuk 6 aylıkken 68 kiloya dusmustum diyetsiz sonra yedimde yedim bi baktımki 95 kötü örnek diye buna denir :KK70: bnede 1 ay sonra ölçülerimi çok merak ediorum

doğumdan sonra gördüklerıinde tanıyamıcaklar dert etmmee :)

hayirlı olsun balım
Sağol canım :KK60:
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm ne pis hastalık bu böyle Rabbim çocuklarına sabır versin mekanı cennet olsun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum :KK48:
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu :KK53: Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum :KK48: eşim gelince bir kahvecik daha içerim :KK48:

Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay

Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yok :KK48: Allahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var :KK66:

Kıyafet olarak kastetmedim cecommm gardrobu zaten eniştem yenileyecek:21: minik bir toka bir kitap bile olur kuzum ben her 5 kiiloda almıştım bu başarını hatırlatsın ilerde :KK60:

İradenin önünde şapka çıkarıyorum cecommmm:KK52:Bir dahaki günde snein tartı daha çok eksiyi gösterecekk :21::21:

Hadi bakalım gazanız mübarek olsunn inşallah sen de cecom gibi olumlu geri dönüş alırsın tatlım:KK60:

Aaa hediye derken kiyafete gitti aklım ama geçen gün kendime büyükler için Boyama kitabı aldım :KK48: Hem stres atıyorum hemde kuşumla etkinlik yaparken sıkılmıyorum :KK66: artık 89 kgyu görüncede kendime şöyle güzel bir saat alayım diyorum ( şimdi aklıma geldi :KK48: ) hatta arkasınada tarih attırayım ki o günü hiç unutmayayım :KK66:

İnşallah bundan sonra hep daha az göreceğime inanıyorum adaşım cidden iyi hissettim bu diyetle üstelik sağlıklı olması için ( tek tip olmaması için ) yaptığım ufak değişikliklere rağmen gayet güzel gidiyor :KK66:

Merak etme gözüm üzerlerinde :KK66: heleki hamişimizin asla zarar görmesini istemem :KK68:

Ellerine sağlık cecommm herşeyi seviyorum ütüyü sevmiyorum nedense ama kurtuluş yok tabiii:oops:Afiyetolsun cnmmm:KK50:

Sorma benimde tek sevmediğim şey ütü aslında biriktirmemiş olsaydım 15 dakikalık iş ama işte o kartlarla boğuşmaktan 1 hafta sadece çamaşırı yıkayıp katladım kenara ama bundan sonra her posta kurur kurumaz ütülemeyi istiyorum :KK66:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum :KK48:
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu :KK53: Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum :KK48: eşim gelince bir kahvecik daha içerim :KK48:

Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay

Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yok :KK48: Allahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var :KK66:

Aaa hediye derken kiyafete gitti aklım ama geçen gün kendime büyükler için Boyama kitabı aldım :KK48: Hem stres atıyorum hemde kuşumla etkinlik yaparken sıkılmıyorum :KK66: artık 89 kgyu görüncede kendime şöyle güzel bir saat alayım diyorum ( şimdi aklıma geldi :KK48: ) hatta arkasınada tarih attırayım ki o günü hiç unutmayayım :KK66:

İnşallah bundan sonra hep daha az göreceğime inanıyorum adaşım cidden iyi hissettim bu diyetle üstelik sağlıklı olması için ( tek tip olmaması için ) yaptığım ufak değişikliklere rağmen gayet güzel gidiyor :KK66:

Merak etme gözüm üzerlerinde :KK66: heleki hamişimizin asla zarar görmesini istemem :KK68:

Sorma benimde tek sevmediğim şey ütü aslında biriktirmemiş olsaydım 15 dakikalık iş ama işte o kartlarla boğuşmaktan 1 hafta sadece çamaşırı yıkayıp katladım kenara ama bundan sonra her posta kurur kurumaz ütülemeyi istiyorum :KK66:
diyet icinde diyet olmuş bu detoks olsun diye sıvı gunu yapmışlar herhalde erken uyu bugun :D

Hayırlısı olsun cecomm getirisi iyi değilseenişte haklı kuzum yorulduğuna değmeyecek demekki.Sen bileklikleri depolamaya devam et en güzeli seneye yaz toptan verirsin:KK19:

Afiyetolsun cnmmm spor yapamıyorsun sanırım o_O9 lu çaylardansa her gün bir bitkiyi demlesen daha iyi olur kuzum birbirleirnin etkilerini nötrlüyorlar:KK51:

Zararı olacağını snamıyorum selvoşum koruma amaçlı ben içmeye başladımm haftada 4 gün.Yıllarca içtiğimiz kolaları düşünürsekkk bu çok masum kalıyor yanında:oops:

Sebze sularna devam edersen cildinin rengi bile değişecek bana güven.:21:Faydası saymakla bitmez .Evet tatlım haklısın süreç uzadıkça motivasyon düşüyor son kilolarım gr gr gitmişti .Karar sizinnn elbette :KK60:

Aman kahvaltına işenme prensesimmmm günün en önemli öğünü biliyorsun haklısın erken kalkonca insanın canı istemiyor ama inan eğitim hayatını bile olumlu yönde etkiliyor:KK16:

Ihlamur nane limon güzelce kaynat prensesimmm içine en az 1 tatlı kaşığı karabiber ekle ve karıştırarak iç k.biber dibine çöker o yüzden karıştırmalısın fakat felaket terletir sonrasında ılık bir duş hemen şifa bulursun dvitini de ihmal etmediğini biliyorum neden grip oldunki o_OAcil şifalar kuzum:KK19:

Nihayet başardınnnnn:KK50: menün de gayet güzel kızartmayı görmedimm:KK33::KK33:

İşte en korktuğum benimde bu selvoşumm harici harddisk almayı bile düşündümm bi arızada hepsi gidebiliyor geçmiş olsun cnm:KK19:

Maşallah deryammmm balığın dibine vurmuşsun omega 3 tavan desene:kk77:Su yeterli içiyorsun umarım sporu da bir görsemmmmm değme keyfime:KK16:

İlk başladığında da almıştın yanlış hatırlamıyorsam selvoşummmm o_OO ilk ölçülerinle son halin arasındaki farkı merak ediyorummm şimdidenn:KK28::KK28:

sizde 67 de kapışıyosunuz bakıyorummmmm sağlıkla kucağınıza alın da barbimmm kilo nasılsa gidecek:KK46:

Neden kızayımmm barbimmm hepimiz sağlıksız olmadıktan sonra kendimize en uygun beslenme şeklini oluşturabiliriz sen de dene belki senin bünyene de bu diyet güzel yanıt verecek :KK19:

Afiyetolsun cnmmm tüm kurtlarını döktün desene :21: Ama sen yine de dikkat et iki can taşıyorsun:KK19:

saol ablacımm kızartmayı bende yemek istemezdim ama yurtta ne çıkarsa o ama en azından miktarı çok değil. bide yurtta olduğum günler öğle yemeği için ev yemeği falan yapan bir yer bulsam iyi olucak çünkü sadece lahmacun ve döner yiyebiliyorum akşamda düzgün yemediğim için bu saat oldumu acıkıyorum karataya başladığımdan beri ilk defa gece aç uyuyorum

Kaptanım, o ne demek. Ben sadece karışıklık olmuş ola bilir diye söylemiştim :KK19::KK68:

saol ablacımm kızartmayı bende yemek istemezdim ama yurtta ne çıkarsa o ama en azından miktarı çok değil. bide yurtta olduğum günler öğle yemeği için ev yemeği falan yapan bir yer bulsam iyi olucak çünkü sadece lahmacun ve döner yiyebiliyorum akşamda düzgün yemediğim için bu saat oldumu acıkıyorum karataya başladığımdan beri ilk defa gece aç uyuyorum

hem ögrenci hem karatayci :KK66::KK59: afferin afferin...Ben Cansu 10 Takimdan bu hafta sizinle kapisiyoruz :KK59: Bende bir kac haftadir Karatay yapiyorum soru isaretleri..yada kafana takilan birsey olursa at özel mesaji :KK66: azimli olan kazansin arkadaslar..yarin gene ugraririm :21:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur :21:
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda :KK70::KK70::KK70::KK70: Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde :KK66: )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda :21: Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş :KK71::KK71::KK71: Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle :KK71::KK71::KK71:

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim :KK66:
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım :KK66:

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye :KK66:

diyet icinde diyet olmuş bu detoks olsun diye sıvı gunu yapmışlar herhalde erken uyu bugun :KK70:

Evet biraz öyle oldu ama sabah iyiki aç kalmışım dedirtti en azından :KK48: Gece 23e gelmeden yattım hatta bir ara uyandım sabah oldu diye bir baktım saat 03:00 :KK48: dedim yat aşağı sabaha çok var ama ikinci kez 05:45de uyanınca aaaa sabah oldu oldu kalkayım ben diye kendime verdim çoşkuyu :KK70: tabi daha fazla uyuyacak hal kalmamıştı ve kahvaltılık meyvemide yedim yarım saat evvel ;)

Back
X