• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım :KK48:
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm :KK66:
Gastrit teşhisi koydu doktor :KK53: hatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için o_O
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi :KK66:
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz :KK66:
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını :KK66:

6, Takim 435. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]11.Toprak[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Selam 6. Takimin hatunlari siz bize eli kolu baya dolu gelmissiniz ben bos geldim artik kusuruma bakmayin :))
Ama birer kahve iceriz
HG CNM GEL BI HIBISKUSUMUZU IC NE DEMEK :KK50:
nuram eline sağlık. bende bizim takımın tablosunda pazar gununu hasara ugrattım nasıl duzeltirim ki :) bi anlamıyom şu işi :KK70:
YAPIM MI NESLIM YARDIMCI OLÂM BEBEMM :KK15:
Tabi yersin herkes senin gibi hamilemisin ye ye gorusuruz doğumdan sonra :KK70:
bende aynı şeyi yaptım :KK43:
YOK CNM HAMILELIKTEN DEGIL 90 GUN DIYETI YAPIYORUM KIZLARLA TABI BEN KENDIMCE UYARLIYORUM BAZEN AMA OLSUN VE BUGUN AKSAM YEMEGI OLARAK 1 DILIM HAKKIM VAR :))
YARDIM EDEBILIRIM CNM :KK19:

NESLIM DE YOLLAMIS SANIRIM

aa kızlar çok özür ben direk bildirimlerden gidince bizim takım sandım burayı :KK70:
AY NOLCAK CNM IYI YAPTIN
BENDE DEDIM JUDIEE BIZE GOZ DAGI VERIYO BAKIN BEN NELER YEDIM DIYE:-)
Slm 6 takım :KK52:
Pastaları börekler i çekinmeden yiyin bu hafta:KK45: zira nasılsa birinci biziz :KK14::KK14::KK14:
DIYOSUNNN:KK8::KK8: GORCEZ CANIM AZ KALDI CUMAYA SON IKI GUN :KK5:
Biz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olun :KK45:azıcık.
Bir de beddua edeyim:KK45: inşallah hepimiz ve hepiniz incelip çıtır olalım kızlar. Yağlar erisin Aksın gitsin:KK48: geriye manken gibi hatunlar kalsin:KK14:
AYY HEO BOYLE BEDDUA ET OLUR MU CNM :KK19::KK60:
Bugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum :KK70:
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittim :KK66: öğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi :KK70: Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni :KK66: inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dedi :KK66: Tabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)

Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip eder :KK66: Yolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim :KK66:
BEN INANIYORUM YAZA TIPKI SELVOSUN AVATARI GIBI OLACAKSIN ICINDEN BASKA BIR CECOM CIKACAK :KK60:
Canım, tüm mesajları teker teker okudum ve eminlikle söylüyorum, 10. Takım bu hafta biz kazanacağııııız:KK73::KK73::KK73:. Nerden biliyosun diye sorarsanız artık - 1.1 kg oldum bile:KK71::KK71::KK71:
OH OH MASALLAH:nazar::nazar::KK5::KK71::KK73::KK73::KK73::21:
Salı menüm:
Sabah: 1 salatalık
Öğlen: 1 tabak domates soslu makarna, sosda birazcık et de vardı
Ara: 6-7 taze ceviz
Akşam: öğlenin aynısı ama çooook az
AFIYET OLSUN BITANEMM :KK15:
iyi akşamlar güzellerim yaralı bülbülünüz geldiii:KK24: ama çook yorgunum menümü yazıp kaçacağım bugün saat 3 ten beri yemeğe gitmek ve arada 5er 10 ar dk telefon görüşmeleri yapmak dışında hiç kalkmadan bu saate kadar ders çalıştım ve yinede bitiremedim ödevimi aay bitmiyoo:mad::mad: ama çok yoruldum artık bırakıp bi duş alıp yatacağım
AY YARALI DEME COK HUZUNLU OLDU BITANEMM KIYAMAM SANA:KK19::KK60:
bugünkü menüm
sabah: yuurtasız muzlu kk
öğle: kremalı mantar çorbası, 4-5 tane 1 tl büyüklüğünde panemsi tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, turşu
ara: maden suyu
akşam:yayla çorbası (malesef prinçli) 5tane lahana sarması, bir elma ve şuan açııımmm:KK61:
su:2,1 lt
AFIYET OLSUN YA BENCE YAYLADA COK PIRINC YOKTUR TAKMA YANI O KADAR DA KAFAYA:KK15:
salı menü
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle 1/2 armut la tarçınla tatlandırdığım yoğurt 1 kase
akşam:2 y.k kuru fasulye,1 y.k pilav,salata,1 kase tarhana çorbası
2 lt su
AFIYET OLSUN BALIMMM BOL EKSILERIN OLSUN INSALLAH:KK60:
gunaydiiinnnnn kızlarr nasılsınızz

Gastrit teşhisi koydu doktor :KK53: hatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için o_O
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz :KK66:
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını :KK66:
GECMIS OLSUN CECOMM INSALLAH HORMON TESTI DE TEMIZ CIKAR

EVEEET SIMDI GELELIM BANA
SALI GUNUN MENUSU

KAHVALTI
1 ORTA BOY NAR

OGLE
BOL SEBZELI PATATES SALATASI

AKSAM
OGLENIN AYNISI AMA YARISI
(MADEM BULMUSUM PATATES SALATASINI BASKA BISEY YEMEK GELMEDI ICIMDEN)

1 BUCUK BARDAK HIBISKUS (2. BARDAGIN YARISINDA NETTEN HIBISKUSUN ZARARINI OKURKEN DUSUK YAPAR YAZISINI GORDUGUM GIBI HEMEN BIRAKTIM USTUNE 1 LITRE DAHA SU ICTIM NOLUR NOLMAZ DIYE :KK22:)
SU TOPLAM 3 LITRE

Selaaamm Kızlarrr :KK3::KK36:

Salı menüsü :kk77:

Sabah : 2 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light peynir
salatalık
ve 1 dilim dukan kakaolu kekim :KK9:

Öğlen : karnabahar kısırım ve kakaolu kekimle ofite gün yaptım resmen :rolleyes:

Akşam : tavuk ve salata

Bu arada bu hafta yarışma listesinde olamıyorum caylak olduğum için ama sizlere booll şans diliyorum hadi bakalım bu hafta birinci 6.TAKIM :nazar::KK73::KK73:

1 dilim light peynir
salatalık

Öğlen : karnabahar kısırım ve kakaolu kekimle ofite gün yaptım resmen :rolleyes:

Bu arada bu hafta yarışma listesinde olamıyorum caylak olduğum için ama sizlere booll şans diliyorum hadi bakalım bu hafta birinci 6.TAKIM :nazar::KK73::KK73:
sonunda karnıbahar kısırı yedimm ayy hiç fark yok normal kısırdann

1 dilim light peynir
salatalık

o günlerde gelecek az kaldı kuzum..

haaaa bu arada bugün şu bahsettiğim iş arkadaşımdan ilk çatlak sesler geldi...
olay şöyle 1 aydır beni görmeyen 1 abimiz vardı oda diyet yapıp çok güzel kilolar verdi. dedi kii aaa kızım sen ne olmuşun...
çok güzel zayışlamışsın istersen verme daha fazla boyun var falan diye övgüler yağdırdı falan. sonra malum arkadaş dedi ki biz her gün gördüğümüzemi anlamıyoz bilmiyom ben..... bla bla blaaaaa:KK47::KK47::KK47:
ve ben cevabı vermeden adam yapıştırdı sen hiç konuşma napıyosan şuna da öğret göbek önden gidiyo bari üstüne kapalı bi ceket giyyy :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
aradan bi saat geçtiiiii ve cır cır cır
kilo vercem diyon da sade yüzün çöktü yüzün bile kara sarı bi aynaya bakta gör...

valla dedim kendimi bomba gibi hissediyorummm
istediğin kadar konuş sen benim motivemi bozamazsın tınnnn yaniii

Allah şifa versin, canım, geçmiş olsun Hoppa
HG CNM GEL BI HIBISKUSUMUZU IC NE DEMEK :KK50:

YAPIM MI NESLIM YARDIMCI OLÂM BEBEMM :KK15:

YOK CNM HAMILELIKTEN DEGIL 90 GUN DIYETI YAPIYORUM KIZLARLA TABI BEN KENDIMCE UYARLIYORUM BAZEN AMA OLSUN VE BUGUN AKSAM YEMEGI OLARAK 1 DILIM HAKKIM VAR :))
YARDIM EDEBILIRIM CNM :KK19:

NESLIM DE YOLLAMIS SANIRIM

AY NOLCAK CNM IYI YAPTIN
BENDE DEDIM JUDIEE BIZE GOZ DAGI VERIYO BAKIN BEN NELER YEDIM DIYE:-)

DIYOSUNNN:KK8::KK8: GORCEZ CANIM AZ KALDI CUMAYA SON IKI GUN :KK5:

AYY HEO BOYLE BEDDUA ET OLUR MU CNM :KK19::KK60:

BEN INANIYORUM YAZA TIPKI SELVOSUN AVATARI GIBI OLACAKSIN ICINDEN BASKA BIR CECOM CIKACAK :KK60:

OH OH MASALLAH:nazar::nazar::KK5::KK71::KK73::KK73::KK73::21:

AFIYET OLSUN BITANEMM :KK15:

AY YARALI DEME COK HUZUNLU OLDU BITANEMM KIYAMAM SANA:KK19::KK60:

AFIYET OLSUN YA BENCE YAYLADA COK PIRINC YOKTUR TAKMA YANI O KADAR DA KAFAYA:KK15:

AFIYET OLSUN BALIMMM BOL EKSILERIN OLSUN INSALLAH:KK60:

GECMIS OLSUN CECOMM INSALLAH HORMON TESTI DE TEMIZ CIKAR
Teşekkürler, tatlım:KK15:

Hahahahaha gelmiş bana diyo ki napayım ben şimdi dukan yapabilirmiyim ben yoksa karatay mı yapiimmmm

valla biliyosun sen kendin demiştin bi zamanlar başlayıp bırakıyorum ben ya hanii öyle demiştin.. o yüzden ben bilemiyorum nasılsa bunu da bırakırım kötü örnek olmıyım sana ama kahkalarla dedim bunu. canın ne isterse onu yap.... seni bu konuda muhatap olarak almıyorummmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X