Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HG CNM GEL BI HIBISKUSUMUZU IC NE DEMEKSelam 6. Takimin hatunlari siz bize eli kolu baya dolu gelmissiniz ben bos geldim artik kusuruma bakmayin :))
Ama birer kahve iceriz
YAPIM MI NESLIM YARDIMCI OLÂM BEBEMMnuram eline sağlık. bende bizim takımın tablosunda pazar gununu hasara ugrattım nasıl duzeltirim ki :) bi anlamıyom şu işi![]()
YOK CNM HAMILELIKTEN DEGIL 90 GUN DIYETI YAPIYORUM KIZLARLA TABI BEN KENDIMCE UYARLIYORUM BAZEN AMA OLSUN VE BUGUN AKSAM YEMEGI OLARAK 1 DILIM HAKKIM VAR :))Tabi yersin herkes senin gibi hamilemisin ye ye gorusuruz doğumdan sonra
bende aynı şeyi yaptım![]()
AY NOLCAK CNM IYI YAPTINaa kızlar çok özür ben direk bildirimlerden gidince bizim takım sandım burayı![]()
DIYOSUNNNSlm 6 takım
Pastaları börekler i çekinmeden yiyin bu haftazira nasılsa birinci biziz
![]()
AYY HEO BOYLE BEDDUA ET OLUR MU CNMBiz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olunazıcık.
Bir de beddua edeyiminşallah hepimiz ve hepiniz incelip çıtır olalım kızlar. Yağlar erisin Aksın gitsin
geriye manken gibi hatunlar kalsin
![]()
BEN INANIYORUM YAZA TIPKI SELVOSUN AVATARI GIBI OLACAKSIN ICINDEN BASKA BIR CECOM CIKACAKBugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittimöğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi
Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni
inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dediTabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)
Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip ederYolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim
![]()
OH OH MASALLAHCanım, tüm mesajları teker teker okudum ve eminlikle söylüyorum, 10. Takım bu hafta biz kazanacağııııız. Nerden biliyosun diye sorarsanız artık - 1.1 kg oldum bile
![]()
AFIYET OLSUN BITANEMMSalı menüm:
Sabah: 1 salatalık
Öğlen: 1 tabak domates soslu makarna, sosda birazcık et de vardı
Ara: 6-7 taze ceviz
Akşam: öğlenin aynısı ama çooook az
AY YARALI DEME COK HUZUNLU OLDU BITANEMM KIYAMAM SANAiyi akşamlar güzellerim yaralı bülbülünüz geldiiiama çook yorgunum menümü yazıp kaçacağım bugün saat 3 ten beri yemeğe gitmek ve arada 5er 10 ar dk telefon görüşmeleri yapmak dışında hiç kalkmadan bu saate kadar ders çalıştım ve yinede bitiremedim ödevimi aay bitmiyoo
ama çok yoruldum artık bırakıp bi duş alıp yatacağım
AFIYET OLSUN YA BENCE YAYLADA COK PIRINC YOKTUR TAKMA YANI O KADAR DA KAFAYAbugünkü menüm
sabah: yuurtasız muzlu kk
öğle: kremalı mantar çorbası, 4-5 tane 1 tl büyüklüğünde panemsi tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, turşu
ara: maden suyu
akşam:yayla çorbası (malesef prinçli) 5tane lahana sarması, bir elma ve şuan açııımmm
su:2,1 lt
AFIYET OLSUN BALIMMM BOL EKSILERIN OLSUN INSALLAHsalı menü
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle 1/2 armut la tarçınla tatlandırdığım yoğurt 1 kase
akşam:2 y.k kuru fasulye,1 y.k pilav,salata,1 kase tarhana çorbası
2 lt su
gunaydiiinnnnn kızlarr nasılsınızz
GECMIS OLSUN CECOMM INSALLAH HORMON TESTI DE TEMIZ CIKARSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm
Gastrit teşhisi koydu doktorhatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını![]()
gunaydınnn dunya tatlısıGUNAAAAAAYYYYYYYYYDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN![]()
NASILSIN CNM CUMAYA HAZIR MISIN BAKALIMMgunaydınnn dunya tatlısı
iyiyim bitanem sen nasılsınn hazırım hazırım az kaldıııNASILSIN CNM CUMAYA HAZIR MISIN BAKALIMM![]()
EEVET CNM VALLA BENDE DE HEYECAN TAVAN YAPMIS INSALLAH 10, TAKIMLA KAPISMANIN SONUNU MERAK EDIYORUMiyiyim bitanem sen nasılsınn hazırım hazırım az kaldııı
bende cok merak ediorummm heyecan doruktaa ama kazancazz bizz hissediorummmEEVET CNM VALLA BENDE DE HEYECAN TAVAN YAPMIS INSALLAH 10, TAKIMLA KAPISMANIN SONUNU MERAK EDIYORUM![]()
sonunda karnıbahar kısırı yedimm ayy hiç fark yok normal kısırdannSelaaamm Kızlarrr
Salı menüsü
Sabah : 2 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light peynir
salatalık
ve 1 dilim dukan kakaolu kekim
Öğlen : karnabahar kısırım ve kakaolu kekimle ofite gün yaptım resmen
Akşam : tavuk ve salata
Bu arada bu hafta yarışma listesinde olamıyorum caylak olduğum için ama sizlere booll şans diliyorum hadi bakalım bu hafta birinci 6.TAKIM![]()
Selaaamm Kızlarrr
Salı menüsü
Sabah : 2 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light peynir
salatalık
ve 1 dilim dukan kakaolu kekim
Öğlen : karnabahar kısırım ve kakaolu kekimle ofite gün yaptım resmen
Akşam : tavuk ve salata
Bu arada bu hafta yarışma listesinde olamıyorum caylak olduğum için ama sizlere booll şans diliyorum hadi bakalım bu hafta birinci 6.TAKIM![]()
pazarada ben yicem kiiiiisonunda karnıbahar kısırı yedimm ayy hiç fark yok normal kısırdann
Allah şifa versin, canım, geçmiş olsunSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm
Gastrit teşhisi koydu doktorhatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını![]()
Teşekkürler, tatlımHG CNM GEL BI HIBISKUSUMUZU IC NE DEMEK
YAPIM MI NESLIM YARDIMCI OLÂM BEBEMM
YOK CNM HAMILELIKTEN DEGIL 90 GUN DIYETI YAPIYORUM KIZLARLA TABI BEN KENDIMCE UYARLIYORUM BAZEN AMA OLSUN VE BUGUN AKSAM YEMEGI OLARAK 1 DILIM HAKKIM VAR :))
YARDIM EDEBILIRIM CNM
NESLIM DE YOLLAMIS SANIRIM
AY NOLCAK CNM IYI YAPTIN
BENDE DEDIM JUDIEE BIZE GOZ DAGI VERIYO BAKIN BEN NELER YEDIM DIYE
DIYOSUNNNGORCEZ CANIM AZ KALDI CUMAYA SON IKI GUN
AYY HEO BOYLE BEDDUA ET OLUR MU CNM
BEN INANIYORUM YAZA TIPKI SELVOSUN AVATARI GIBI OLACAKSIN ICINDEN BASKA BIR CECOM CIKACAK
OH OH MASALLAH
AFIYET OLSUN BITANEMM
AY YARALI DEME COK HUZUNLU OLDU BITANEMM KIYAMAM SANA
AFIYET OLSUN YA BENCE YAYLADA COK PIRINC YOKTUR TAKMA YANI O KADAR DA KAFAYA
AFIYET OLSUN BALIMMM BOL EKSILERIN OLSUN INSALLAH
GECMIS OLSUN CECOMM INSALLAH HORMON TESTI DE TEMIZ CIKAR