• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy ders deme benim de başlamam lazım.nasıl çıkcam bu tatil modundan bilmiyom sana da kolay gelsin canım
aayyyy valla bu kadar yoğun olcağını bilseydim o kadar hevesli olmazdım:KK53:

AY YARALI DEME COK HUZUNLU OLDU BITANEMM KIYAMAM SANA
oyyy bitanem benim:KK15:

1 BUCUK BARDAK HIBISKUS (2. BARDAGIN YARISINDA NETTEN HIBISKUSUN ZARARINI OKURKEN DUSUK YAPAR YAZISINI GORDUGUM GIBI HEMEN BIRAKTIM USTUNE 1 LITRE DAHA SU ICTIM NOLUR NOLMAZ DIYE :KK22:)
hiiii Allah muhafaza aman dikkat kuzum şeytan kulağına kurşun iyi ki bakmışsın etkilerine
Selaaamm Kızlarrr :KK3::KK36:

Salı menüsü :kk77:

Sabah : 2 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light peynir
salatalık
ve 1 dilim dukan kakaolu kekim :KK9:

Öğlen : karnabahar kısırım ve kakaolu kekimle ofite gün yaptım resmen :rolleyes:

Akşam : tavuk ve salata

Bu arada bu hafta yarışma listesinde olamıyorum caylak olduğum için ama sizlere booll şans diliyorum hadi bakalım bu hafta birinci 6.TAKIM :nazar::KK73::KK73:
:nazar:afiyet olsun tatlım. aah heleki şu regl öncesi nasıl çekici geliyor nasıl çağırıyor dukan kekler beni kendimi dukan amcanın şefkatli kollarına bırakmak istiyorum:KK45:

haaaa bu arada bugün şu bahsettiğim iş arkadaşımdan ilk çatlak sesler geldi...
olay şöyle 1 aydır beni görmeyen 1 abimiz vardı oda diyet yapıp çok güzel kilolar verdi. dedi kii aaa kızım sen ne olmuşun...
çok güzel zayışlamışsın istersen verme daha fazla boyun var falan diye övgüler yağdırdı falan. sonra malum arkadaş dedi ki biz her gün gördüğümüzemi anlamıyoz bilmiyom ben..... bla bla blaaaaa:KK47::KK47::KK47:
ve ben cevabı vermeden adam yapıştırdı sen hiç konuşma napıyosan şuna da öğret göbek önden gidiyo bari üstüne kapalı bi ceket giyyy :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
aradan bi saat geçtiiiii ve cır cır cır
kilo vercem diyon da sade yüzün çöktü yüzün bile kara sarı bi aynaya bakta gör...

valla dedim kendimi bomba gibi hissediyorummm
istediğin kadar konuş sen benim motivemi bozamazsın tınnnn yaniii
aaaa bak sen şu hadsizeee güzel almış ama cevabını kıskançlık işte hep bunlar ama takmıyoruz ablacım ne diyoruz çekemeyenler anten taksııınnnn:KK47::KK47:

SElamün Aleyküm tekrar :KK68:

Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışım :KK48: Eve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı :KK48: Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam :KK66:
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu :KK66:

Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli :KK66:
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım :KK66: Nişasta günümdü bugün :KK66:

Eki Görüntüle 1650263 Eki Görüntüle 1650264

Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana :KK66:

Şükür hormonlarda birşey yokmuş ( gerçi daha önceki yaptırdığımızdada aynısını söylemişlerdi :KK66: )
Açlık kan şekeri 105 çıkmış ( onlar 100 üst sınır diyorlar ) hatta kadın tutturdu ille şeker yüklemesi yapalım diye bende kesinlikle istemiyorum iyi bir şey değil o zaten o şekerli suyu içtiği an fırlayacağı belli o şekerin dedim :KK66: Kadın gülümseyerek asistanına ağzının içinde birşey dedi anlamadım ama sanırım buda karataycı çıktı gibi birşey söyledi :KK70::KK70::KK70::KK70: Ama bakılsa daha iyi olur diyincede yok biz sağlıklı beslenerek zaten onu hallederiz dedim ( gerçi cadı sonradan itiraf etti az çikolata yemiş gece benden gizli :KK48: ) şimdi zaten gastritte çıkınca bir daha az da olsa yemeyeceğine söz verdi :KK66:

Ohhhh ağzına sağlık iyi olmuş o fesata :KK48: senin yardımın olmadan bakalım o verebilecekmi :KK48: Sen dahada zayıfladıkça fesatlığından daha çok şişer o :KK48: Uyuz olurum öylelerine ulen ne var herkes versin herkes sağlıklı olsun o_O Bende tam tersine önüme gelene hadi gel sende benle yap hadi şöyle dene böyle dene diye neredeyse 7/24 hizmet vereceğim telefonda :KK70: Yapamayacağını bildiğim eşimin yengesine bile veriyorum çoşkuyu belki o gazla bir şekilde oda kilo vermeye başlarda biraz daha sağlıklı olur diye :KK66:
ceco abla senin diyetde bana yandan yandan göz kırpıyor ha maşallah ne güzel gidiyosun daim olsun:nazar:

herkeşe benden çayyyy,
günaydın kızlarrr hadi bakalım son gün.. bugün menülere daha dikkat edelim hele akşamı hafif geçirelim, sporada akşama çok yüklenmeyin ki ödem yapmasın... suyu da akşam saat 10 a kadar bitirin bakim... :KK15::KK15::KK15:
heyecan dorukta benim için kötü bi zamana denk geldi karnım şiş davul gibiyim reglim gecikti ha oldum ha olcam artık suya vurdum kendimi 2 lt içtim şimdiye kadar akşama kadar da 1-1,5 daha içerim
Selam kızlar. Pazartesiden beri gelemiyorum. Ama hem yoğunum hem de çok hastayım ceco gibi. Hem grip var hrm de sesim çıkmıyor. Dünden beri ballı yemediğim şey kalmadı :KK53: alıntılarım vardı ama vaktim yok şimdi kusura bakmayın kendinize çokkk ciciş bakın
çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

Slm fıstıklarımmmm şükür gelebildimmmmm teyzem ameliyat oldu bizim ev dolup taşıyor bu nasıl iş anlamadım:KK64::KK64: tam yarış haftası uzak kaldımmm ama öyle muhteşemsinizki gece okuyup çok güldüm hele 10, takıma baskınınız muhteşemdi meleklerimin içinden tatlı cadılar mı çıktı acaba:KK70:Hemn bir 14, sayfacık geçmiş yapıp dönüyorum:KK55:
hoşgeldin kaptancıkıııımmmm çok geçmiş olsun ablam hiç kurtulamadın bu sene sen misafirden Allah yardımcın olsun

selam güzellerimmmm bugün dersim iptal oldu da bir fırsat bulabildim hemen sporumu yaptım vaktim varken ooh tazelendim sonrada dedim kızçelerime bi bakayım ne yapmışlar ne etmişler maşallah bu haftaki yarış iyi geldi hepimize

iyi yapmışsın canım hoşgeldin :)
ne sporu yapıyorsun,ayy bende çok istiyorum ama ev,iş çocuk derken fırsat olmuyo bi türlü sadece elimden geldiğince yolumu uzatıp yürüyorum bende..

Evet bu hafta yarışa dahil olamasamda bende acayip gaza geldim valla :D

dünkü menümü yazmadan evvel salı günü başıma geleni aktarmak istiyorum. buranın yemeklerine alışamadım bir türlü yurtta çok fena baharatlı pişiriyorlar salı gece midemin ağrısından mahvoldum okadar fenaydı ki ağladım o derece o yüzden iki gündür diyet dışına çıkmak zorunda kaldım bugün öğlen yiycek bişey bulamayınca dürüm söyledim yine ama şuan midem yine ağrıyor akşama ne yapıcam bilmiyorum olmazsa konserve balık filetolardan falan alıyım diyorum ama bakalım öyle yani

:nazar:afiyet olsun tatlım. aah heleki şu regl öncesi nasıl çekici geliyor nasıl çağırıyor dukan kekler beni kendimi dukan amcanın şefkatli kollarına bırakmak istiyorum:KK45:

Teşekkür ederim canım valla ben dukana başladım herşey iyi güzelde zaten düzensiz olan reglim hepten gitti :(
hehehe dimi ya zaten o albenisi beni benden alıyor dukanı seviyorum çünkü istediğimi kendim pişirip zevkime göre yiyorum :)
Ama işte onuda çok abartmamak lazım abartınca ya artı görüyosun ya da duraklama oluyor maalesef :KK61:

dünkü menümü yazmadan evvel salı günü başıma geleni aktarmak istiyorum. buranın yemeklerine alışamadım bir türlü yurtta çok fena baharatlı pişiriyorlar salı gece midemin ağrısından mahvoldum okadar fenaydı ki ağladım o derece o yüzden iki gündür diyet dışına çıkmak zorunda kaldım bugün öğlen yiycek bişey bulamayınca dürüm söyledim yine ama şuan midem yine ağrıyor akşama ne yapıcam bilmiyorum olmazsa konserve balık filetolardan falan alıyım diyorum ama bakalım öyle yani

hmm yurt zor tabi ya,çok geçmiş olsun canım..
İnşallah toparlarsın biran önce.

ne sporu yapıyorsun,ayy bende çok istiyorum ama ev,iş çocuk derken fırsat olmuyo bi türlü sadece elimden geldiğince yolumu uzatıp yürüyorum bende..

Evet bu hafta yarışa dahil olamasamda bende acayip gaza geldim valla :KK70:
bende kendimde hal buldukça yürüyorum en iyi yürümek geliyor aslında. basit egzersiz hareketleri var kollar için bacaklar için basen için 25 dklık onları yapıyorum
Teşekkür ederim canım valla ben dukana başladım herşey iyi güzelde zaten düzensiz olan reglim hepten gitti :KK43:
hehehe dimi ya zaten o albenisi beni benden alıyor dukanı seviyorum çünkü istediğimi kendim pişirip zevkime göre yiyorum :)
Ama işte onuda çok abartmamak lazım abartınca ya artı görüyosun ya da duraklama oluyor maalesef :KK61:
ayyy olmaz inşallah tam gaz devam edersiniz

ayy merak etmezmi kardeş gibisi yok.. yılbasında mezun olmak istemiorummm 60 olcam kaptanımm burdan ayrılmak ıatemıorumm.. o ölçülerimi kaybettm kaptanım hem tamamlayamamıstm jilianı o zaman. resimleri eşim sağolsun kurtardı bitek whatsaptan gelenler ve ekrangoruntulerı yani butun dukan tariflerim gitti :KK70:

Burası bağımlılık yapıyor selvoşum ayrılma tabiii bak ben ayrılmamak için kaptan oldum:KK48:Kapalı takımlardan birine de seni kaptan yaparız ne dersinn :KK5: diyet dönemi bitene dek insan prof oluyor burda:KK70: resimler kurtulmuş ya o önemli dukan tarifleri heryerde var zaten kendinede uydurabilirsin:KK66:

sebze stoğu yaptım bugun sporda tamam bu mac bizim hamside aldım her aksam balık :KK70: 45derya45 45derya45 Sweetdimple Sweetdimple

:kk77::kk77::KK73::KK73::KK73:

teyzeciğine de rabbim acil şifa versin kaptanım. şu 1 ayı steril atlattı mı şükür çabuk toparlanır.

teşekkrüler meleğimmm enfeksiyon olmadğı sürece korkumuz yok şimdilik iyi şükür yarın gideceğiz annemin kontrolü var sabahtan ordan direk denizli :KK55: cepten takip ederim artık :KK51:

bugunku menum
sabah: kepekli omlet+peynir
oğle: fırında tavuk yoğurt
ara: sutlu kahve
akşam: tonbalığı +Fume+yogurt

jilian level 1
3 litre su+ hibiskus
:nazar:En Büyük TÜRKİYE

Merhaba çıtırlar :KK54: bugünde okuldan anca geldim. Gece gram uyuyamadım ateşim çıktı kustum ettim ama yine de okula gittim :KK1:
Ama benden daha kötü olanlarda var. Tarih hocamız meme kanseriydi baya 6-7 senedir uğraşıyor bu illetle. Bugün vefat etti tabi herkes kendi derdini unuttu. İki küçük kızı vardı onlara yazık oldu :KK43:

Geçmiş olsun prensesimmmm:KK19:Öğretmeninizin mekanı cennet olsun inş rabbim kalanlara sabır versinn kuzuları çok küçükmüş:KK61:

Bugunku menum,

Sabah yumurtasız kk
Öğle 1 kaşe et suyuna şehriye çorbası az zeytinyağlı barbunya
Akşam 1 kaşe tarhana çorbası az makarna

Kaşe kaşe :KK60:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum :KK48:
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu :KK53: Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum :KK48: eşim gelince bir kahvecik daha içerim :KK48:

Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay

Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yok :KK48: Allahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var :KK66:

Aaa hediye derken kiyafete gitti aklım ama geçen gün kendime büyükler için Boyama kitabı aldım :KK48: Hem stres atıyorum hemde kuşumla etkinlik yaparken sıkılmıyorum :KK66: artık 89 kgyu görüncede kendime şöyle güzel bir saat alayım diyorum ( şimdi aklıma geldi :KK48: ) hatta arkasınada tarih attırayım ki o günü hiç unutmayayım :KK66:

İnşallah bundan sonra hep daha az göreceğime inanıyorum adaşım cidden iyi hissettim bu diyetle üstelik sağlıklı olması için ( tek tip olmaması için ) yaptığım ufak değişikliklere rağmen gayet güzel gidiyor :KK66:

Merak etme gözüm üzerlerinde :KK66: heleki hamişimizin asla zarar görmesini istemem :KK68:

Sorma benimde tek sevmediğim şey ütü aslında biriktirmemiş olsaydım 15 dakikalık iş ama işte o kartlarla boğuşmaktan 1 hafta sadece çamaşırı yıkayıp katladım kenara ama bundan sonra her posta kurur kurumaz ütülemeyi istiyorum :KK66:

Maşllah cecom iyi dayanmışsın bravoo sana.Evet tatlım saat fikrini tuttum bu minik hediyeler ne kadar zor başardığımızı sürekli hatırlatıyor gördükçe o zaman dikkati elden bırakmıyoruz bende çok etkili oldu:KK16:Boyama kitabını @BayilanBayilana kraliçe de süper boyamıştı elleirne sağlık cnmm zevkli hakikaten:21:

saol ablacımm kızartmayı bende yemek istemezdim ama yurtta ne çıkarsa o ama en azından miktarı çok değil. bide yurtta olduğum günler öğle yemeği için ev yemeği falan yapan bir yer bulsam iyi olucak çünkü sadece lahmacun ve döner yiyebiliyorum akşamda düzgün yemediğim için bu saat oldumu acıkıyorum karataya başladığımdan beri ilk defa gece aç uyuyorum

Kuzucumm yurt koşullarında edebildiğin kadar dikkat ediyorsun yapacak birşey yok ama öğle yemeğine güzel bir yer bulabilrisen akşamı salata yoğurtla geçirebilirisn ama sen ayran stoğu yap tatlım aç uyuman olmaz:KK19:

bugünkü menüm
sabah: bir muz +karatay kahvaltısı
öğle: yine lavaşa tavuk döner, ayran
akşam: bir karnıyarık, iki kaşık pirinç pilavı, cacık
ara: mistik çay
su:2 lt

Afiyetolsun cnmmm:KK16:

Pazartesi menüm:
Sabah: yarım salatalık
Öğlen: 2 oreo
Akşam: yarım salatalık, 1 kase mercimek çorbası, et, yarım kase yoğurt

oreo yerine bir yeşil elma yesen daha güzel olmazmı meleğimmmmm:KK20: suyu az içiyorsun sanırım yazmadığına göre:110:

Kaptanım, o ne demek. Ben sadece karışıklık olmuş ola bilir diye söylemiştim :KK19::KK68:

Biliyorum kuzummmm:KK60::KK200:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur :21:
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda :KK70::KK70::KK70::KK70: Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde :KK66: )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda :21: Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş :KK71::KK71::KK71: Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle :KK71::KK71::KK71:

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim :KK66:
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım :KK66:

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye :KK66:

Evet biraz öyle oldu ama sabah iyiki aç kalmışım dedirtti en azından :KK48: Gece 23e gelmeden yattım hatta bir ara uyandım sabah oldu diye bir baktım saat 03:00 :KK48: dedim yat aşağı sabaha çok var ama ikinci kez 05:45de uyanınca aaaa sabah oldu oldu kalkayım ben diye kendime verdim çoşkuyu :KK70: tabi daha fazla uyuyacak hal kalmamıştı ve kahvaltılık meyvemide yedim yarım saat evvel :KK66:

Oyyy kıyamam sana sabahı zor ettin desene ama pes etmedin önemli olan bu cecommmm elbette yılbaşına bomba bir rakamla gireceksinnn biraz da spor eklersennn daha hızlı gidecek eminim:KK28::KK28:

pazartesi menüm

sabah : 3 dukan krep arasına krem peynir
öğle : tavuk sote yoğurt
akşam : yağsız kavurma yarım domates ve yoğurt

su 2 litre
spor 15 sn plank 30* 2 squat

Sweetdimple Sweetdimple kaptanım ya şimdi squatı arka arkaya yapmak yerine gündüz falan fırsat buldukça 15 20 tane ara ara yapsam nasıl olur. bide okudum bir iki yerde üst bacaklarım zaten kalın kalınlaştırmasından korkuyorum. biraz daha vereyimde olmadı sadece bölgesel spor için belediyeye salona gideyim diyorum. ama o zamana kadar squat nasıl olur sence...

Squatın bacak kalınlaştırması efsane bir söylenti bitanem yok öyle birşey ama sen dambıllarla squat yaparsan elbette kalınlaşır ağırlıksız squattan korkma spor salonu iyi fikir bitanem zamanın varsa elbette faydası olur:KK49:Ama squat takvimine başla bence gidene dek:KK19:

selamm kızlarrr :KK25:

öncelikle dünkü menümü yazayım :)

Sabah ve öğlen işyerine getirdiğim 4 krep 1 parça peynir ve 2 haşlanmış yumurtayı yedim.
akşam : kavurma ve 1 kase light yoğurt

bugün ps günüm çook mutluyum :KK49:

:KK36::KK36::KK36:

:nazar::KK68::KK68::KK68:
merhaba arkadaşlar
çok uzak kaldım buralardan.hala sırtımdaki ağrı gitmedi, bildiğiniz iyi bir egzersiz varsa tavsiye alabilirim.
pazartesi ve salının menüsü yazayım
bide yürek ağrısına egzersiz istiyorum.bu yaz gitsin bidahada gelmesin inş.:KK61:
hepinizi ozledim.düzenli gelebilmeyi o kadar istiyorum ki.

Hoşgeldin balım çok geçmiş olsun bitanemmm ben sırt ağrısı ve bel ağrısı için koridora barfiks taktım canım gelip gidip barfiks çekmesem bile sallanıyorum opmurları açıyor sanırım bele ve sırta mükemmel

Yürek ağrına gelince o_O rabbim mutlu yuvanızı bomasın inşallah kuzum zaman en güzel ilaç :KK19:

pazartesi menü
sabah karatay
öğle 1 adet elma
akşam:1 kase mercimek çorba,3 y.kpatlıcan oturtma
3 lt su
45 dk persian zumba
:nazar::nazar::nazar:
ben de özledim seni canım.:KK200: sıkıntılarım var canım o yüzden öyle dedim.aşamıyorum kendi kendime....

Rabbim tüm sıkıntılarını en kısa zamanda geçirsin inş balımmm :KK68:Dediğim gibi zamannn:KK51:

aynen canım... valla eski sayfalarca olan günleri özledim...

Kışa okumaktan bıkacaksınız emin ol:KK48::KK48:

bu arada ıspanak çıktı kuzum Selvos88 Selvos88

Şimdiden kışı getirdiniz :kk77:

evliliğim uçurumun kıyısından döndü. evliliğim kurtuldu ama yüreğim iyileşemiyor.

Birden unutmak mümkün değil elbette balım ama kuzularınız var onların hatırına ikiniz de elinziden geleni yapmalısınız rabbim bozmasın bir yuva kolay kurulmuyor:KK60:

@sekerkiz67 canim nerelerdesin goremedim kac gundur hersey yolundadir umarim

Şekrcimm evde izinli barbim oğluşuna diş buğdayı yapmış ama hafta başı yarışı hatırlattım maksimum dikkat edecek bu hafta iyi şükür:KK60:

canlarim merhaba nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz cok sukur hersey yolunda motivem tavan :))
pazartesinin menusunu de yazayim

kahvalti
1 elma tarcinli

ogle
yogurt

aksam
bol haslanmis tavuk gogsu
buharda pismis brokoli

gece 10 bucukta 1 bardak yarim yagli sut

sonuc bu sabah 89 oldum
yani dun 89.8 dim -800 oldum tabi odemdir ama olsun insanin keyfi yerine geliyo valla :)

Maşllah barbimeeee:nazar:

evet canim uyarilarini dikkate aliyorum cok sagol bende elimden geldigince bana iyi olacak seklini yapmaya calisiyorum
bire bu ara zaten ne yesem midem ac olsa bile tok gibi cok tuhaf bisey bende esimde saskiniz bu duruma :confused::confused:

amin insallah cnm :KK24:
valla demek ki hepimiz acemiydik hicbirimizden ornek olmazmis bunu anladim:KK23::KK45::-):-)

aminnn kaptanimmm sagol zaten bebise zarar vercek bisey yapmam o kadar siyirmadim sukur :oops::-)
ayrica surekli oynakbasimla iletisim halindeyiz sagolsun cok yardimci oluyo Allah razi olsun :KK68:
muzu yedikten sonra hatirladim :KK45: tarcin sutu

annen de hakkli kaptanimm insallah teyzen daha da iyi olacak :KK19:

dimi ama masallah:nazar::nazar::nazar:

yaw yemisim enerjilerini biz onlari yeriz ezer geceriz :KK76::KK76:

ayy ne guzel jilliana mi basladin hadi basarilar bitanemmm :KK54:
afiyet olsun :kk77:

oyy kuzum gecmis olsun yaa kiyamam Allah gc kuvvet versin sana
ayrica basiniz sagolsun cnm bnm Allah sabir versin hocanin ailesine mekani cennet olsun

sagol bebemm insallah iyi olur daha fazla almayayim da :KK48: verirsem iyi sabit kalsam bile sukur
elimden geleni yapiyorum olursa olur olmazsa da canim sagolsun ucunda olum yok :KK22:

senin o ka$e lerini yerimmm:-):-)
afiyet olsun bitanemmm bebise yarasinn :KK46::KK46:

acaba lavasi yemesen doneri yesen olmaz mi bulbulum yoksa yedigin yerde oyle bi imkan mi yok kuzumm
afiyet olsun

canim nerdeyse hic bisey yememissin sabah ogle dikkat et Hemde derslerin okulun var yorgun dusup daha cok hasta olursn Allah koruusun :KK19:

vay vay vay bende size gelcekttim cnm az satasaacaktim size :KK45:iyi olan kazansin :)

oh oh ne guzel tebrikler cnm :21::21:
bu yilbasi 6, takimda kimse kalmayacak sanirim herkes citir olacak insallah darisi basima :)

gunaydiiiiiiiiiiiiiinnn:KK200:

vala ben eskiden aklima geldikce 20 er 30 ar yapardim bazen hepsini toptan yapardim :)

afiyet olsun cnmm:cool:

valla ben bile cok motiveyim bu halimle yenelim yiyelim onlari :))

canim benim yurek agrisina en guzel ilac DUA emin ol allaha teslim olmak
yuregini ferahlatsin bir an once insallah kiyamam sana:KK200:

ah canim ne zaman istersen biz burdayiz derdini paylasir bi cozum arariz insalah en yakin zamanda halolur
her evlilikte olur Boyle zamanlar allahim yardim etsin cnm :KK19:

Olurmu barbimmm yılbaşına mezunlarımız olacak elbet ama sizler geri döneceksiniz gamze ponçiğim sen:21::21::21:

yaaa kimse yok mu kiii bende gelin 10, takima baskin yapalim dicektim amaaa:KK61:

:oops::oops::oops:Baskının kralını yapmışsınız :KK70::KK70:

bomba gibiyim bebeğimmmm sen nasılsın..

valla aman masallah bende bomba gibiyimmm:KK49::KK49:

Maşallah meleklerime hep böyle olun inşallah:nazar::nazar:

Selam 6. Takimin hatunlari siz bize eli kolu baya dolu gelmissiniz ben bos geldim artik kusuruma bakmayin :))
Ama birer kahve iceriz

Olurmu hiç ne kusuru tatlım her zaman beklerizzz:KK68::KK68:

sabah: sütlü müsli

ara: kutu süt /sade hemde hiç de içemem oysaki ama muhabbetle gidiyormuş :KK70:
öğle: çeyrek kaşarlı tost yalnız içine ketçap da koyuyorlarmış çok değil ama yeni öğrendim bidakine yapmam öyle bi hata
akşam : gelince 1büyük kase dövmeli çorba içtim devamını yazarım olursa
spor yok

Spor olmasın tabiii o da neymişşşş:KK20::KK20:

aa kızlar çok özür ben direk bildirimlerden gidince bizim takım sandım burayı :KK70:

Siz biz yokki bitanem hepimizin amaç aynı her zaman bekleriz:KK68:

Slm 6 takım :KK52:
Pastaları börekler i çekinmeden yiyin bu hafta:KK45: zira nasılsa birinci biziz :KK14::KK14::KK14:

Biz bu aksam bildirimleri size yapalım da motive olun :KK45:azıcık.
Bir de beddua edeyim:KK45: inşallah hepimiz ve hepiniz incelip çıtır olalım kızlar. Yağlar erisin Aksın gitsin:KK48: geriye manken gibi hatunlar kalsin:KK14:

Hg şeker bu duaya kocaman bir amin demek düşerrr:KK68::KK68:

bugunku menum
sabah: 2 yumurta omlet(peynirli dereotlu)+2 kornişon
öğle: 2 dukan lahmacun
ara:1 soda+1 sıtlu kahve
aksam: tonbalığı yogurt

jilian level-1
3.5 litre su+2 hibiskus+1 yeşilcay

Hibisküsü yazın soğuk içtik şimdi sıcak içmeye başlarız selvoşum:KK50::KK50::nazar::nazar:

Bugün sizlere başıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum :KK70:
Uzun zamandır gitmediğim bir market vardı ve sabah birşeyler almak için gittim :KK66: öğleden sonra eve dönmeden tekrar birşeyi unuttuğumdan aynı markete girdim ve sabahda benimle ilgilenen çalışanlardan biri ( ki beni senelerdir tanıyan bir genç kız ) tam meyve alırken yandan şaşkın şaşkın bana baktı ve ; Ablaaaa bu senmisin cidden dedi :KK70: Evet sabahda gelmiştim ya dedim :) Yeminle sabah tanıyamadım seni :KK66: inanılmaz değişmişsin zayıflamışsın dedi :)
İnanılmaz mutlu oldum o an ve tabiki hemen sormaya başladı ne kadar oldu işte daha nekadar vermeyi düşünüyorsun diye :)
Rekorumun 124.5 kg olduğunu duyunca şok oldu ve bugüne kadar 27.6 kg verdiğimi duyunca ağzı iyice açık kaldı :) Süpersin abla yeminle yaa dedi :KK66: Tabi ben o çoşkuyla hemen bir 30 kg daha gitse süper olur diye hem kendime hemde ona çoşkuyu verip kanatlanmış bir şekilde evime döndüm :)

Rabbim inşallah hepimize kiloları gönderip başkalarından o şekilde şaşkın bakışlara maruz kalmayı nasip eder :KK66: Yolum uzun ama eminim çok daha güzel kilolar vereceğim :KK66:

Maşallh desinler cecomm bak nazara geliyorsunnnn bu güzel tepkilere alışşşş kuzummm derdim ya sana hep hedefine ulaştığında kitabını yazacaksın bu işin bence:21::21:

Canım, tüm mesajları teker teker okudum ve eminlikle söylüyorum, 10. Takım bu hafta biz kazanacağııııız:KK73::KK73::KK73:. Nerden biliyosun diye sorarsanız artık - 1.1 kg oldum bile:KK71::KK71::KK71:

Bravoooo meleğimmmm eksileri duydukça her gün tartıldığınıza kızamıyorum :KK22:ama haftaya her gün tartılmak yok:KK16:

Salı menüm:
Sabah: 1 salatalık
Öğlen: 1 tabak domates soslu makarna, sosda birazcık et de vardı
Ara: 6-7 taze ceviz
Akşam: öğlenin aynısı ama çooook az

Sabahın çok güçsüz meleğim lütfen kahvaltını düzelt öğle ve akşamı hafiğf geçir bitanem:KK47::KK47:

iyi akşamlar güzellerim yaralı bülbülünüz geldiii:KK24: ama çook yorgunum menümü yazıp kaçacağım bugün saat 3 ten beri yemeğe gitmek ve arada 5er 10 ar dk telefon görüşmeleri yapmak dışında hiç kalkmadan bu saate kadar ders çalıştım ve yinede bitiremedim ödevimi aay bitmiyoo:mad::mad: ama çok yoruldum artık bırakıp bi duş alıp yatacağım

Allah zihin açıklığı versin bülbülümmmmm tempon çok yoğun hakikatennn:KK17:

bugünkü menüm
sabah: yuurtasız muzlu kk
öğle: kremalı mantar çorbası, 4-5 tane 1 tl büyüklüğünde panemsi tavuk, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, turşu
ara: maden suyu
akşam:yayla çorbası (malesef prinçli) 5tane lahana sarması, bir elma ve şuan açııımmm:KK61:
su:2,1 lt

Ayra depola en güzeli tatlımmm ooo su 100 ml daha artmış:KK76:

teşekkür ederim tavsiyelerin için. bakalım bişeyler yapıcaz.ben eşimi seviyorum adımda atıcam ama biraz kırıklarımın iyileşmesi gerek.iyi olacak herşey inş.

ayyy ders deme benim de başlamam lazım.nasıl çıkcam bu tatil modundan bilmiyom sana da kolay gelsin canım

Elbette herşey güzel olacak balımmmm herşey senin elinde yine eskisi gibi olacaksınız hiç şüphem yok:KK68:

salı menü
sabah 2 bardak su
7:30 8:30 yürüyüş
kahvaltı karatay
öğle 1/2 armut la tarçınla tatlandırdığım yoğurt 1 kase
akşam:2 y.k kuru fasulye,1 y.k pilav,salata,1 kase tarhana çorbası
2 lt su

Sabah yürüyüşlerine başlamışsınnn:KK28::KK28::KK28:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine karga kahvaltısını etmeden kendimi sokaklara attım :KK48:
Küçük kuşumu Anaokuluna bıraktıktan sonra büyük kuşuda doktora götürdüm :KK66:
Gastrit teşhisi koydu doktor :KK53: hatta bir ara endoskopie yaptırmak gerekiyormuş ama o hastane yaşı ufak diye yapmıyormuş o yüzden başka bir yerde yaptırın mutlaka dedi daha emin olabilmek için o_O
Hazır aç karnına gitmişken birde hormonlarına bakalım dedi :KK66:
Sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış tabi küçük kuzunun okuldan çıkış zamanı deng geleceği için önce eve dönüp az oyalandıktan sonra kızı Anaokulundan aldıktan sonrada tekrar hastaneye gideceğiz :KK66:
Rabbim beterinden saklasın artık mecbur nette araştıracağım nelerin gastridi azdırdığını :KK66:

Geçmiş olsun prensesimize cecommmmo_O

EVEEET SIMDI GELELIM BANA
SALI GUNUN MENUSU

KAHVALTI
1 ORTA BOY NAR

OGLE
BOL SEBZELI PATATES SALATASI

AKSAM
OGLENIN AYNISI AMA YARISI
(MADEM BULMUSUM PATATES SALATASINI BASKA BISEY YEMEK GELMEDI ICIMDEN)

1 BUCUK BARDAK HIBISKUS (2. BARDAGIN YARISINDA NETTEN HIBISKUSUN ZARARINI OKURKEN DUSUK YAPAR YAZISINI GORDUGUM GIBI HEMEN BIRAKTIM USTUNE 1 LITRE DAHA SU ICTIM NOLUR NOLMAZ DIYE :KK22:)
SU TOPLAM 3 LITRE

Çok iyi yapmışsın bitirmemekle barbim allah korusunnnn:KK19:

bende cok merak ediorummm heyecan doruktaa ama kazancazz bizz hissediorummm

Sen hislerinde yanılmazsınnnnnEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Selaaamm Kızlarrr :KK3::KK36:

Salı menüsü :kk77:

Sabah : 2 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light peynir
salatalık
ve 1 dilim dukan kakaolu kekim :KK9:

Öğlen : karnabahar kısırım ve kakaolu kekimle ofite gün yaptım resmen :rolleyes:

Akşam : tavuk ve salata

Bu arada bu hafta yarışma listesinde olamıyorum caylak olduğum için ama sizlere booll şans diliyorum hadi bakalım bu hafta birinci 6.TAKIM :nazar::KK73::KK73:

İki hafta sonra listedesin inşallah tatlımm çok teşekkürler :KK60:Kartnabahr kısırı da karnabahrın çiğ pilavıda süperdir afiyetolsun:kk77:

sonunda karnıbahar kısırı yedimm ayy hiç fark yok normal kısırdann

pilavını da dene selvoşummm:kk77:gerçi rondoda geçirip çiğden salatası ama pilav gibi duruyor:kk77:

haaaa bu arada bugün şu bahsettiğim iş arkadaşımdan ilk çatlak sesler geldi...
olay şöyle 1 aydır beni görmeyen 1 abimiz vardı oda diyet yapıp çok güzel kilolar verdi. dedi kii aaa kızım sen ne olmuşun...
çok güzel zayışlamışsın istersen verme daha fazla boyun var falan diye övgüler yağdırdı falan. sonra malum arkadaş dedi ki biz her gün gördüğümüzemi anlamıyoz bilmiyom ben..... bla bla blaaaaa:KK47::KK47::KK47:
ve ben cevabı vermeden adam yapıştırdı sen hiç konuşma napıyosan şuna da öğret göbek önden gidiyo bari üstüne kapalı bi ceket giyyy :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
aradan bi saat geçtiiiii ve cır cır cır
kilo vercem diyon da sade yüzün çöktü yüzün bile kara sarı bi aynaya bakta gör...

valla dedim kendimi bomba gibi hissediyorummm
istediğin kadar konuş sen benim motivemi bozamazsın tınnnn yaniii
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş o hesap meleğim en güzel cevabı abi vermişş sen yoluna devammmm:KK55::KK55:

Hahahahaha gelmiş bana diyo ki napayım ben şimdi dukan yapabilirmiyim ben yoksa karatay mı yapiimmmm

valla biliyosun sen kendin demiştin bi zamanlar başlayıp bırakıyorum ben ya hanii öyle demiştin.. o yüzden ben bilemiyorum nasılsa bunu da bırakırım kötü örnek olmıyım sana ama kahkalarla dedim bunu. canın ne isterse onu yap.... seni bu konuda muhatap olarak almıyorummmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Budurrrrr:KK48::KK48:

SElamün Aleyküm tekrar :KK68:

Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışım :KK48: Eve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı :KK48: Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam :KK66:
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu :KK66:

Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli :KK66:
Hatta hemen yediklerimide paylaşayım :KK66: Nişasta günümdü bugün :KK66:

Eki Görüntüle 1650263 Eki Görüntüle 1650264

Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana :KK66:

Şükür hormonlarda birşey yokmuş ( gerçi daha önceki yaptırdığımızdada aynısını söylemişlerdi :KK66: )
Açlık kan şekeri 105 çıkmış ( onlar 100 üst sınır diyorlar ) hatta kadın tutturdu ille şeker yüklemesi yapalım diye bende kesinlikle istemiyorum iyi bir şey değil o zaten o şekerli suyu içtiği an fırlayacağı belli o şekerin dedim :KK66: Kadın gülümseyerek asistanına ağzının içinde birşey dedi anlamadım ama sanırım buda karataycı çıktı gibi birşey söyledi :KK70::KK70::KK70::KK70: Ama bakılsa daha iyi olur diyincede yok biz sağlıklı beslenerek zaten onu hallederiz dedim ( gerçi cadı sonradan itiraf etti az çikolata yemiş gece benden gizli :KK48: ) şimdi zaten gastritte çıkınca bir daha az da olsa yemeyeceğine söz verdi :KK66:

Ohhhh ağzına sağlık iyi olmuş o fesata :KK48: senin yardımın olmadan bakalım o verebilecekmi :KK48: Sen dahada zayıfladıkça fesatlığından daha çok şişer o :KK48: Uyuz olurum öylelerine ulen ne var herkes versin herkes sağlıklı olsun o_O Bende tam tersine önüme gelene hadi gel sende benle yap hadi şöyle dene böyle dene diye neredeyse 7/24 hizmet vereceğim telefonda :KK70: Yapamayacağını bildiğim eşimin yengesine bile veriyorum çoşkuyu belki o gazla bir şekilde oda kilo vermeye başlarda biraz daha sağlıklı olur diye :KK66:

Geçmiş olsun sana da cecommmm biraz dikkat ederse şekeri düşer canımm muhtemelen gizli yediği çikonun etkisi :KK22:

Nedense doktorlarımızda Karatay fobisi başladııı bilinçli olmamız işleiine mi gelmiyor nedir:KK62:İyi yapmışsın yükleme yaptırmamakla kuzum

Cecomm haklısınn ama bazı kişiler var birşey bilmediği halde çok bilmişlik yapıyorlar ya onlara gızık oluyorum o yzüden yardım edesim gelmiyor doğprusu yoska diğer herklese seve seve tabiki:KK68:

bugunku menum
sabah:2 krep +1 yumurta domates salatalık
ogle: kabak spagettı tavuk peynır yogurt
ara: sutlu kahve
ara: kısır(karnıbahardan):KK70:
aksam: hamsi

30 dakıka yuruyus
3.5 litre su+2 kupa hibiskus+1 kupa bitkicauı ve yatmadan mistik
:nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE
Günaydın , canlaaaaaar :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hasta Oynakbaşı geldi :KK1:

Akşam pek girecek halim yok diye biraz uzanayım dedim eşimde hadi gel sırtına biraz krem süreyim ( ısıtanlardan ) biraz rahatlarsın dedi :KK53: Hay demez olaydı :KK48:
Krem bende alerji yaptı :KK57: sıcaklık hariç kaşıntı başladı ve banyoda bir baktım bütün kremi sürdüğü yerler kızarmış ve kabarmış :KK57::KK57::KK57::KK57: Tabi ağrıda yapmaya başladı o_O
Hemen eşim kendi Thirtünü çıkarıp ıslattı ( adam panikten yokmu havlu yada tülbent bile demedi :KK48: ) sırtıma koyduda 2 saat uğraştıktan sonra geçti şükür :KK66: Meğer bazı bünyelere alerji yapabilirmiş :KK53:

Erkenden yattım kendime gelirim diye ve sabahın 06:00sında yine hortladım ama ne hortlamak :KK48: Ses Travesti gibi, burun bir taraf akıyor bir taraf tıkanık, boğazımda sanki kocaman bir düğüm ve tüm kemiklerim ağrıyor :KK57::KK57::KK57:

Neyseki şu an biraz daha iyiyim hatta kahvaltılık meyve olarak 3 adet minik mandalina yedim C vitamini takviyesi olsun diye :KK66: şimdide taze kaynattığım ıhlamura bol limon sıkıp kendimi biraz buraya attım :KK66:
Tabi mutfağımıda sabah sabah temizledim biraz ( akşam ben bırakınca herkes bıraktı :KK48: ) Belki öğlen Annemi kahveye çağırırsam hatun gelince sen yat ben yaparım diye tutturup yorulmasın dedim :KK66:
Kuzuyuda sabah sabah zor hazırladım da eşim götürdü Anaokuluna :KK66: onuda ablası alır artık okuldan :KK66:

Sabah tartı yine aynıydı ( valla sevindim artı görmekten çok daha iyidir ) ARtık yarın inşallah çok daha güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim :21::21::21::21::21:

Cildin hassas demekki o jele cecommo_OHelal olsun enişteme anında müdahale:KK9:Yarın buıgün olsaydı keşke:rolleyes::rolleyes:

günaydın cecom geçmiş olsun. bende aynı burun boğaz kemikler sızlıyor.. kızdan kaptım sanırım.. ama şükür o da bugün daha da iyi uyandı..

Her ikinize de geçmiş olsun meleğimmm:KK19:

herkeşe benden çayyyy,
günaydın kızlarrr hadi bakalım son gün.. bugün menülere daha dikkat edelim hele akşamı hafif geçirelim, sporada akşama çok yüklenmeyin ki ödem yapmasın... suyu da akşam saat 10 a kadar bitirin bakim... :KK15::KK15::KK15:

Çayı kaçırdıkkkkkk :KK22:

carsambanin menusu

carsamba karbonhirat gunumdu

kahvalti
3 minik incir

ogle
3 gozleme (normalde 2 ama ben 3 yedim bebek istedi:KK47::p)

aksam
1 dilim biskuvili pasta
(pudingi de dahil herseyi evde yaptim)

Ranyamız istediyse sözümüz yokkk:KK48::KK48:

bu sabah tartildim
pazartesi kilom 89.8
persembe sabahi 88.6
toplam giden 1.200 oldu :))
evet giden kesin odemdir diye dusunuyorum ama olsun gayet motiveyim
bebek icin tam uymadigim ve spor yapmadigim halde kilo gtmesi gayet iyi benim icin
zaten benim amacim 90 i gormemek ustune almamakti
simdi ustune kilo vermek gayet guzel bir duygu :KK28::KK36:

Maşllahhh barbime süper gidiyorsun tatlımmmm:nazar::nazar::anneadayı:

çarşamba menüm

sabah : kıymalı gözleme 3 tane ( okadar çok yeni tarifler yapıp yiyorum ki ne yediğimi unuttum ben yaaa bir an )
öğle : yağsız kavurma
akşam : ciğer sote
su 2,3 litre + maden suyu + yeşilçay 1 fincan + kahve + çay çay çay 4 5 bardak içmişimdir
bu kahve ve çay her gün var menülerimde ama yazmıyorum her sabah aç karnına bi kahve sonra gün içinde çay

:KK9::KK9::KK9:Yağsız kavurma dukan yaptığınzı için susuyorummmm:-)

süperdi dimi yaaa bayıldım bende geam açlık hissi yok bende
yemeyelimm dişim agrıo ilaç içmiorum odem oluo diye en fedakar uye odulu istiorumm :KK70:

spor yapmıcam bugun vucudm dinlensin hemde hareket ettikce dişim agrıooo

harıkasınnnn yaa gercekten tebrık edıyorum senıı

Geçmiş olsun selvoşummmm kıyamam sana söz sana ödül hazırlayacağım:KK60:Ama en azından karandfil koy dişine antiseptik özelliği var biraz rahatlarsın tatlım:KK19:

Selam kızlar. Pazartesiden beri gelemiyorum. Ama hem yoğunum hem de çok hastayım ceco gibi. Hem grip var hrm de sesim çıkmıyor. Dünden beri ballı yemediğim şey kalmadı :KK53: alıntılarım vardı ama vaktim yok şimdi kusura bakmayın kendinize çokkk ciciş bakın

Senin uğraman yeter prensesim çok geçmiş olsun çabuk iyileş dikkat et kendine:KK60:

hahaha tombik selviii
bende patlamak üzereymişim ama hiiiççç bide pozlar pozlar :KK70::KK70::KK70::KK70:

Onlar mazide kaldı son haline bayıldımmmm:KK37::KK37:

Olmaya başladı bile kemerlerde ceketlerde yeni ilikler falan :KK76:Tüm gardolap baştan dizilecek bu gidişle :rolleyes:

Bu daha başlangıç mücadeleye devam :KK9:En Büyük KK

Dizilsinnn tatlımmmm işin en güzel kısmı bu işte:21::21:

Unutmadan Çarşamba Menümü de yazayım :KK39::kk77:

Sabah : 4 kreple yaptığım peynirli ve füme etli gözlemelerim ve çay

Öğlen : Tavuk ve 1 yumurta (alakasız ama ofiste ne varsa o :) )

Akşam : Yoğurt ve öğleden kalan tavuktan yedim

*Gün içinde yeşilçay,beyaz çay yatmadan önce 1/2 sütlü mistik çayım 2 lt suyumda içiliyor hergün :KK39:
Bu arada ne çok tavuk yiyom yav bugünde tavuk var yakında gıdaklarım :KK70:

Afiyetolsun kuzummmm tavuk yemeyeli aylar oldu:KK51::KK51:

hahah napak olekmiii :KK70: pozdamı vermıyek :KK70:

gecmiş olsun kaptanımmm .. içimizde bastırılmıs hırs küpü varmış kaptanımm :KK70:

Teşekkürler kuzummmm evet gördüm gördümmmm:confused::KK5::KK5::KK5:

KesinlikleEn Büyük KK
Slm 6takimin melekleri Nasılsınız yarın tartı günü ::KK53:
Hoşgeldinnn şirinemmm valla melekleirmin günlük bildirimnleri süperrrr korkun bence:21:Sizde durumlar nasıl bakalımmmm:KK22:

selam güzellerimmmm bugün dersim iptal oldu da bir fırsat bulabildim hemen sporumu yaptım vaktim varken ooh tazelendim sonrada dedim kızçelerime bi bakayım ne yapmışlar ne etmişler maşallah bu haftaki yarış iyi geldi hepimize

Hoşgeldinnnn bülbülümmmmm oh frsatı değerlendirmişsin:nazar:

aayyyy valla bu kadar yoğun olcağını bilseydim o kadar hevesli olmazdım:KK53:

oyyy bitanem benim:KK15:

hiiii Allah muhafaza aman dikkat kuzum şeytan kulağına kurşun iyi ki bakmışsın etkilerine

aaaa bak sen şu hadsizeee güzel almış ama cevabını kıskançlık işte hep bunlar ama takmıyoruz ablacım ne diyoruz çekemeyenler anten taksııınnnn:KK47::KK47:

ceco abla senin diyetde bana yandan yandan göz kırpıyor ha maşallah ne güzel gidiyosun daim olsun:nazar:

heyecan dorukta benim için kötü bi zamana denk geldi karnım şiş davul gibiyim reglim gecikti ha oldum ha olcam artık suya vurdum kendimi 2 lt içtim şimdiye kadar akşama kadar da 1-1,5 daha içerim

çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

hoşgeldin kaptancıkıııımmmm çok geçmiş olsun ablam hiç kurtulamadın bu sene sen misafirden Allah yardımcın olsun

Hoşbuldummmm tatlımmm yok misafir başımızın tacıda üst üste olunda kendime zaman kalmıyor bide içişleri dışişleri herşey benden soruluyor malummmm :KK51:

Evet bu hafta yarışa dahil olamasamda bende acayip gaza geldim valla :KK70:

En güzel spor yürüyüş ve ip atlama meleğimm fırsat buldukça değerlendirmen güzelll gel ge iki hafta sonra listedesinnnn:KK28::KK28:

Geçmiş olsun kuzucummm kullanılan yağlar neler bilinmiyor tabikii evin gibi olması imkansız balık fikri güzel canım konservde olsa hiç yoktan iyidir:KK51:

bülbülün çarşamba menüsü
sabah: biraz peynir, salatalık, bir dilim ekmeğe tereyağ, bal, süt
öğle: kaşarlı tost, süt
akşam: bir kepçe mercimek çorbası, 2 yk bulgur,2-3 kaşık kabak yemeği
su: 2,5 lt

Afiyetoslun kuzummm

Teşekkür ederim canım valla ben dukana başladım herşey iyi güzelde zaten düzensiz olan reglim hepten gitti :KK43:

evet gizli tehlikelerden biri malesef o ölçüye dikkat etmeyince diyete uygunda olsa kilo almak kaçınılmaz :KK16:

hasta canım ama yağlarının son damlasına kadar(ki baya bir var) savaşacağım:KK70:
Akıntıdan oluşumda o ne biçim arkadaşı ya şöyle gerilip gerilip kafa atmalik :KK70:

Şirinemmm valla son cümleni 3 kez okudum anlayamadım iyimiii devrelermi yandıki:confused::confused:
bomba gibiyizz sizden nbr :KK70:

36 bedenler ne tarafta demek istiyorummm :KK70:

O güznler çok yakın selvoşummmm:KK76::KK76:

hadi ben kaçtım güzellerim ders çalışmam lazım yarin ilk defa ingilizce olarak sunum yapıcam çok iyi hazırlanmam lazım şans dileyin bana:KK24::KK24:

Kolay gelsin meleğimmm alşlah zihin açıklığı versin başarılar ve bol şans:KK15::KK15:

yarın şu yarısı kazanalım kendıme dukan lazanya yapıcaammm :KK70:

Hahahah ee tabi yarın tartı var diye tolerelerden korkuyoruz :D
Yap yap canım valla bende şimdiden düşünüyorum yarın ne yesem diye :) Bir de yarın PS :KK73:
Sweetdimple Sweetdimple :KK68: karnahar pilavı tavsiye etmiş onu da yaparız eksik kalmasın sakın:KK53:

Merhaba kızlarr, Papillon yine gezmelerde o yüzden menüler eksik kaldı yine :oops: Kaldığım yerden yazayım,

Salı günkü menüm : Sabah 1 haşlanmış yumurta ile kk kahvaltısı
Ara : 1 elma
Öğle : az et sote, et suyuna yağsız pirinç pilavı
Akşam : yumurtasız kk

Çarşamba günkü menüm : Sabah 1/2 simit domates salatalık peynir 4 zeytin
Öğle : 1 kase et suyuna şehriye çorbası
Akşam : 1 hamburger :KK47: ayran

Back
X