- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
aayyyy valla bu kadar yoğun olcağını bilseydim o kadar hevesli olmazdımayyy ders deme benim de başlamam lazım.nasıl çıkcam bu tatil modundan bilmiyom sana da kolay gelsin canım

oyyy bitanem benimAY YARALI DEME COK HUZUNLU OLDU BITANEMM KIYAMAM SANA

hiiii Allah muhafaza aman dikkat kuzum şeytan kulağına kurşun iyi ki bakmışsın etkilerine1 BUCUK BARDAK HIBISKUS (2. BARDAGIN YARISINDA NETTEN HIBISKUSUN ZARARINI OKURKEN DUSUK YAPAR YAZISINI GORDUGUM GIBI HEMEN BIRAKTIM USTUNE 1 LITRE DAHA SU ICTIM NOLUR NOLMAZ DIYE)
Selaaamm Kızlarrr
Salı menüsü
Sabah : 2 haşlanmış yumurtanın beyazı
1 dilim light peynir
salatalık
ve 1 dilim dukan kakaolu kekim
Öğlen : karnabahar kısırım ve kakaolu kekimle ofite gün yaptım resmen
Akşam : tavuk ve salata
Bu arada bu hafta yarışma listesinde olamıyorum caylak olduğum için ama sizlere booll şans diliyorum hadi bakalım bu hafta birinci 6.TAKIM![]()

aaaa bak sen şu hadsizeee güzel almış ama cevabını kıskançlık işte hep bunlar ama takmıyoruz ablacım ne diyoruz çekemeyenler anten taksııınnnnhaaaa bu arada bugün şu bahsettiğim iş arkadaşımdan ilk çatlak sesler geldi...
olay şöyle 1 aydır beni görmeyen 1 abimiz vardı oda diyet yapıp çok güzel kilolar verdi. dedi kii aaa kızım sen ne olmuşun...
çok güzel zayışlamışsın istersen verme daha fazla boyun var falan diye övgüler yağdırdı falan. sonra malum arkadaş dedi ki biz her gün gördüğümüzemi anlamıyoz bilmiyom ben..... bla bla blaaaaa
ve ben cevabı vermeden adam yapıştırdı sen hiç konuşma napıyosan şuna da öğret göbek önden gidiyo bari üstüne kapalı bi ceket giyyy
aradan bi saat geçtiiiii ve cır cır cır
kilo vercem diyon da sade yüzün çöktü yüzün bile kara sarı bi aynaya bakta gör...
valla dedim kendimi bomba gibi hissediyorummm
istediğin kadar konuş sen benim motivemi bozamazsın tınnnn yaniii

ceco abla senin diyetde bana yandan yandan göz kırpıyor ha maşallah ne güzel gidiyosun daim olsunSElamün Aleyküm tekrar
Ay kızlar mevsim geçişinden sanırım fena şifayı kapmışımEve geldiğimden beri burnum akıyor şimdide ufakdan öksürük bile başladı
Bu akşam kendimi bol limonlu ıhlamura vurayım hatta yarın da dışarı çıkmayı düşünmüyorum tabi ıhlamura devam
Şimdi hazır aklımdayken ıhlamurumuda koyayım ateşe ki bir an önce içmeye başlıyayım bol limonlu
Bu arada benimde akşam yemeği faslı baya oldu biteli
Hatta hemen yediklerimide paylaşayımNişasta günümdü bugün
Eki Görüntüle 1650263 Eki Görüntüle 1650264
Öğlenlik zeytinyağlı barbunya akşamlıkta fırın poşetinde patates :) Elhamdülillah doydum ve yarına kadar mutfak kapandı bana
Şükür hormonlarda birşey yokmuş ( gerçi daha önceki yaptırdığımızdada aynısını söylemişlerdi)
Açlık kan şekeri 105 çıkmış ( onlar 100 üst sınır diyorlar ) hatta kadın tutturdu ille şeker yüklemesi yapalım diye bende kesinlikle istemiyorum iyi bir şey değil o zaten o şekerli suyu içtiği an fırlayacağı belli o şekerin dedimKadın gülümseyerek asistanına ağzının içinde birşey dedi anlamadım ama sanırım buda karataycı çıktı gibi birşey söyledi
Ama bakılsa daha iyi olur diyincede yok biz sağlıklı beslenerek zaten onu hallederiz dedim ( gerçi cadı sonradan itiraf etti az çikolata yemiş gece benden gizli
) şimdi zaten gastritte çıkınca bir daha az da olsa yemeyeceğine söz verdi
Ohhhh ağzına sağlık iyi olmuş o fesatasenin yardımın olmadan bakalım o verebilecekmi
Sen dahada zayıfladıkça fesatlığından daha çok şişer o
Uyuz olurum öylelerine ulen ne var herkes versin herkes sağlıklı olsun
Bende tam tersine önüme gelene hadi gel sende benle yap hadi şöyle dene böyle dene diye neredeyse 7/24 hizmet vereceğim telefonda
Yapamayacağını bildiğim eşimin yengesine bile veriyorum çoşkuyu belki o gazla bir şekilde oda kilo vermeye başlarda biraz daha sağlıklı olur diye
![]()

heyecan dorukta benim için kötü bi zamana denk geldi karnım şiş davul gibiyim reglim gecikti ha oldum ha olcam artık suya vurdum kendimi 2 lt içtim şimdiye kadar akşama kadar da 1-1,5 daha içerimherkeşe benden çayyyy,
günaydın kızlarrr hadi bakalım son gün.. bugün menülere daha dikkat edelim hele akşamı hafif geçirelim, sporada akşama çok yüklenmeyin ki ödem yapmasın... suyu da akşam saat 10 a kadar bitirin bakim...![]()
çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineSelam kızlar. Pazartesiden beri gelemiyorum. Ama hem yoğunum hem de çok hastayım ceco gibi. Hem grip var hrm de sesim çıkmıyor. Dünden beri ballı yemediğim şey kalmadıalıntılarım vardı ama vaktim yok şimdi kusura bakmayın kendinize çokkk ciciş bakın
hoşgeldin kaptancıkıııımmmm çok geçmiş olsun ablam hiç kurtulamadın bu sene sen misafirden Allah yardımcın olsunSlm fıstıklarımmmm şükür gelebildimmmmm teyzem ameliyat oldu bizim ev dolup taşıyor bu nasıl iş anlamadımtam yarış haftası uzak kaldımmm ama öyle muhteşemsinizki gece okuyup çok güldüm hele 10, takıma baskınınız muhteşemdi meleklerimin içinden tatlı cadılar mı çıktı acaba
Hemn bir 14, sayfacık geçmiş yapıp dönüyorum
![]()