• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar.
İkinci bildirimde benden gelsin
Geçen hafta ki kilo : 96,4
Güncel kilo : 95,9
Fark ; 0,500 gr
(Pazartesi günki kilom 97,3 aslında toplamda -1,400 gr vermişim.H.sonu aldığım +900 gr yüzünden bu şekilde hem kendim hem sizi etkiledim özür dilerim ☹️)

Gunaydinn herkese

Gecen hafta:79.1
Bu hafta:78.5
Fark:-600 gr
%0.76
Evdeki tartiya ve iki gun oncesine ait kilom neyseki sizi etkilemiyor haftaya daha cok. Vermiş olarak araniza kaltilicam insallah

Günaydın kızlar.
İkinci bildirimde benden gelsin
Geçen hafta ki kilo : 96,4
Güncel kilo : 95,9
Fark ; 0,500 gr
(Pazartesi günki kilom 97,3 aslında toplamda -1,400 gr vermişim.H.sonu aldığım +900 gr yüzünden bu şekilde hem kendim hem sizi etkiledim özür dilerim ☹️)
Yarım kilo gitmiş bence gayet güzel :KK73:
Gunaydinn herkese

Gecen hafta:79.1
Bu hafta:78.5
Fark:-600 gr
%0.76
Evdeki tartiya ve iki gun oncesine ait kilom neyseki sizi etkilemiyor haftaya daha cok. Vermiş olarak araniza kaltilicam insallah
75in altına düşmene az kaldı :KK73:

Sabah 8.00 nar cicegi cayı

8.30 kahvaltı

1 yumrtadan kurutlmus biberli omlet

Domates salatalık biber

1 dilşm tam bgdy ekmek

1 ısırık börek

1 bardk sekeriz siyah cay

Ara öğün12.00

Sade turk kahvesi +1 avuc gındık

Oglen

1 kase mercimek corbası

1 kase kerevizli yogurt

4 yemek kasıgı az patatesli salata

15.45te 3 kuru üzüm yarım ceviz

17.00 da

1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim

Spor

kosubandında 40 dk 4 km kosuldu

Leslie ile 2 mil yapıldı

25*3 plank

25*3 yarım mekik yapıldı
Ekmek börek patates hurma üzüm fındık karbonhidrat çok çok fazla ama olsun sen daha yolun başındasın hep birlikte öğrenicez

Yaaaa ben acikmadim ama esim cig kofte cok gzel acisi tam yerinde die die ballandiraballandira anlattiii bitane yedimmm kizin bana kizlarr cok pismanimmmmm :mad:
Aaaa :sinirli::sinirli:

S smygnc senin menunde guzel yarin kesin dahada incek kilon :super:
Senin bir diyetisyenin var ve belirli bir listen var o listedede diyet biskuvi varsa onu yemek durumundasin. O yuzden bu konuda fazla tartismaya gerek yok bence. Sonucda sen diyetisyenine guveniyosun ve kiloda veriyosun :super::KK74:
Kaptanım benimde listede 16.30 gibi sütlü tatlı yada 1 türk kahvesi yanına bitter cikolata var yersem kızmazsın o zaman:KK70:

2F3D38E3-67B3-4932-B422-933E9A90C4FD.webp

Hayali ipde olur. Ben evde halilardan toz kalkar diye ip kullanmiyorum :) ayni ip varmis gibi ellerinide hareket ettirirsen super olur :)

Dondursek daha iyi olur canimcim

Ekmek borek tahin patates mercimek :KK43: hep karbonhidrat olmus canim. Dengelemek lazim birini yiyosan oburlerini yememelisin. Spor cok guzel. Su ne kadar ictin ?

Aferim kiz :) :super:

:KK11: oldu mu simdi hemde gec vakit :63:
guzel menu :super:

aaa pasta yok mu :KK74:

kendine guvenmen laziim :KK35:
Evet haklısın cok cok haklısın biraz diyet dısı seyler ucundan bucagından bakıyrm bazılarına aslında olmasa daha iyi de işte nefis galiba biraz daha dizginleyecegim inş bir de biri varsa digerinde dengeleme meselesini öğün içerisinde yapmaya calışıyorum gun icine yaymam lazım haklısın cok :eek: suyu 2.5 litre içmiştim

Merhaba arkadaslar ben de bugun kilo bildirimi yaparak katılıyorum aranıza

Guncel kilom 74.6 Cıktı bu sabah

Ben iki haftadır yapıyordum diyet gecen hafta cımartesi sabah tartıldıgımda 75.8 idi bakalım sizinle daha da hızlanırım inş .. hepinize bolbol eksiler mutluluklar diliyorum :KK45:

Merhaba arkadaslar ben de bugun kilo bildirimi yaparak katılıyorum aranıza

Guncel kilom 74.6 Cıktı bu sabah

Ben iki haftadır yapıyordum diyet gecen hafta cımartesi sabah tartıldıgımda 75.8 idi bakalım sizinle daha da hızlanırım inş .. hepinize bolbol eksiler mutluluklar diliyorum :KK45:
Süpersin şubatı 6larla kapatman dileğiyle :KK36:

Back
X