Çok az yemişsin bence kaptancım tabi porsiyonlarını bilemicem ama karnabaharın kalorisi yok denecek kadar az. Kalori olarak çok az bence bu güzel bişey ama belki
@NGY nin dediği gibi kuruyemiş eklesen daha güzel olur. Aslında sen karataya yakın beslniyorsun tamamen marataya dönsen zorlanmazsın.
Tabi ki herkes istediği diyeti yapar ama diyette yanlışlar varsa bence söylenmeli. Burda kimse aç kalınarak zayıflandığını düşünmüyodur. Bunu savunan dünyada bir tane bile diyetisyen yoktur bence. Mesela benim geçen sene gittiğim 2 diyetisyende dünyada herkes tarafından zararı kabul görmüş bazı yiyecekler yazmıştı listeme. Ben de ondan daha iyi bilecek değilim ya diyip o diyete uymuştum. Baktım kiloda veriyorum hiç bozmadım düzenimi ama şimdi geriye dönüp bakiyorumda kilom o kadar fazlayken hafta 1 kilo vermek çok matah bişey değilmiş. Bunu iyi bir diyetisyenle çalışmaya başlayınca anladım.
Yani asıl demek istediğim bir yanlış varsa söylenmeli diyetisyen listesi de olsa o diyetisyen değiştirilebilir. Eğer yanlıslarımızı duymak istemiyorsak bunu da belirtmek gerekiyor diye düşünüyorum. Burda kimse kimseyi kırmak için yorum yapmıyodur hepimizin amacı belli
Bu değişiklik sana iyi gelecek bence
Hayır çok doğru bence hepimiz yemeliyiz. Bende cumartesi günü listeme geri dönüyorum böyle kafama göre yapinca olmuyo. Kuruyemişi kesmiştim. Bence bir diyet listesinde çiğ kuruyemiş ve kefir kesinlikle olmalı