Geçer canım be hemen stres olma sen, 7 ay sonra herşey farklı olacak, geleceği düşün ve mutlu ol, mevcut seni sıkıntıya sokuyorsa geleceği düşün ona odaklan :)
Bir çok şey etken, tek bir şeye bağlamam mümkün değil, ama ben hayatımın değişik evrelerinde depresyon atakları yaşadım, tedavi olmadım hep kendim çözdüm, panik atak geçirdim ki öyle söylenilen gibi ay asansöre binince kalbim çarpıyorrr :) diye denilenle alakası Yok, bilincim kapandı adımı bile hatırlamıyordum, önceden yemek yemeyi hiç sevmedim şu an sevdiklerimi önceden sevmezdim hiç sonra yemek yemeye başladım, mutlu etti yemek, sıkıldıkça yedim, stres oldukça yedim, Üzerine evlilik ve lohusalık eklendi, çıkamıycam bundan bu kez kendin çözemiyorum dedim destek almak İçin doktora gitti ilacı 1 gün içtim sonra bıraktım yine kendim çıktım, ben her şeyin üstesinden gelirim o güç var ilaca bağlanırsam daha kötü olur biliyorum yine başardım, yine çıktım şimdi hep mutluyum, eski çok eskiye dönmeye başladım, kilo önemli değil alınır verilir, hiç takılmıyorum ona ben önce sağlıklı olmak İçin adım attım, önce mutlu olmak İçin attım çünkü mutsuz olursam yine yiyeceğim, sonrası geliyor işte 18 kg verdim 37 kg daha vereceğin, veririm :)