• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dr. Gürkan Kubilay’ın önerdiği 7 günlük diyet programı;

1.GÜN

Sabah; beyaz peynir, domates, salatalık, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay

Ara Öğün; 1 adet taze meyve

Öğlen; Çorba, kepek ekmek, salata

Ara öğün; 1 avuç fındık veya badem ( kavrulmamış)

Akşam; Zeytinyağlı sebze yemeği, salata ve cacık

Ara öğün; 1 elma

1. GÜN
Sabah; Yulaf gevreği ve süt

Ara öğün; kepekli diyet bisküvi ve bitki çayı

Öğlen; Kaçamak ( istenilen her şey yenilebilir)

Ara öğün; kepekli grisini ve bitki çayı

Akşam; Kuru fasulye ve bulgur pilavı

Ara öğün; 1 armut

1. GÜN
Sabah; Mısır gevreği, yumurta ve çay

Ara öğün; 1 adet taze meyve

Öğlen; Pırasa ve yoğurt

Ara öğün; 2 adet Kuru kayısı

Akşam; Salçalı veya domates soslu biftek ve salata

Ara öğün; 1 elma

1. GÜN
Sabah; peynir (tuzsuz), domates, salatalık, kepek ekmek, şekersiz çay

Ara öğün: kepekli grisini ve bitki çayı

Öğlen; Kepekli makarna ve yoğurt

Ara öğün; Taze meyve

Akşam; barbunya pilaki ve salata

Ara öğün; 1 armut

5.GÜN

Sabah; Peynirli omlet, maydanoz ve çay

Ara öğün; Bitki çayı ve diyet bisküvi

Öğlen; Kaçamak ( istenilen her şey yenilebilir)

Ara öğün; Taze meyve

Akşam; Buğulama balık ve roka salatası

Ara öğün; 1 elma

1. GÜN
Sabah; Yulaf gevreği ve süt

Ara öğün; Grisini ve bitki çayı

Öğlen; Sebze çorbası ve peynirli yeşil salata

Ara öğün: Kuru kayısı ve 4-5 fındık

Akşam; Sebze yemeği ve bulgur pilavı ( yarım porsiyon yani 5-6 kaşık)

Ara öğün; 1 armut

1. GÜN
Sabah; Mısır gevreği ve süt

Ara öğün; 10 tane kavrulmamış badem

Öğlen; Yoğurtlu ıspanak

Ara öğün; Taze meyve

Akşam; Sebze yemeği ve salata
Bunu acaba kaç kiloluk bi insan için önermis merak ettim. O genellikle çok kilolularla çalışıyo ya

O bize olmaz kesin o 100lü kilolardaki insanlara göre yapmıştır bu listeyi :KK70: valla biri bana pilav makarna verse seve seve yaparım o diyeti :KK70: internet diyetisyenlerine göre ikiside sağlıklı karbonhidrat

Evet bu adam makarnayı bol pul biberli yediriyodu :110:

Ya o değil ben bundan 3 yıl önce gece 3 te makarna yapıp yer yarim ekmeğe çikolata sürer yer ve ona rağmen 45 50 kilodaydım :bicak:
Şimdi niye böyle oldu onu anlamadım 2 doğumdan mi acep

Ya o değil ben bundan 3 yıl önce gece 3 te makarna yapıp yer yarim ekmeğe çikolata sürer yer ve ona rağmen 45 50 kilodaydım :bicak:
Kilonda bişey yok ki şimdi yine 50sin :D yaş ilerledikce kilo vermek zorlaşıyo malesef

Yada bu makarnanin acıları yeni çıkıyo :D bizde üniversite hayatimiz boyunca sevgilimle her gece 2 de 3 de makarna yapar yerdik. Ben 43 kilodan 70e o da 58 kilodan 78 kiloya çıktı :D

Bilmem ki duymadım keşke benim diyetisyenlerde verse ya işyerinde hep oluyo ve çok güzel yapıyolar ama yasak. Bence haftada 1 kere 2 kaşık yenilebilir ya
Bende bayilirimm off pirinc pilabimi makarnami deseler bulgur derim ama banada diyetisyen hic vermedi onun yerine karabugday yesil mercimek nohut heo onlardan verdi haslama tabi diyetteykn deilde korumadaykn yemeyi dusunuyorum iki kasik kadar tabi hergunde diel

Yada bu makarnanin acıları yeni çıkıyo :KK70: bizde üniversite hayatimiz boyunca sevgilimle her gece 2 de 3 de makarna yapar yerdik. Ben 43 kilodan 70e o da 58 kilodan 78 kiloya çıktı :KK70:
Tanidigim.bircok kilolu insan universite doneminde kilo aldi hep makarnadan yumurtayi bol ekmekli yemekten menemen falan sinav sitresleri falan ondan sanirim

Bende bayilirimm off pirinc pilabimi makarnami deseler bulgur derim ama banada diyetisyen hic vermedi onun yerine karabugday yesil mercimek nohut heo onlardan verdi haslama tabi diyetteykn deilde korumadaykn yemeyi dusunuyorum iki kasik kadar tabi hergunde diel
Aynen şimdi yemek çok doğru olmaz. Korumaya geçince yersin. Birazcık sabır lazım bize:KK51:

Tanidigim.bircok kilolu insan universite doneminde kilo aldi hep makarnadan yumurtayi bol ekmekli yemekten menemen falan sinav sitresleri falan ondan sanirim
Aynen oyle var ya sınav haftası maksimum 3 saat uyurduk günde o da parça parça. O kadar iğrenç günlerdiki o sınav günleri. Yemek yapmaya falan vakit kesinlikle yok. Ben 1 hafta boyunca hamburger menü yediğimizi hatırlıyorum. Öyle öyle insan şişiyo işte

Spor :spor::spor:

30 sn gövde döndürme

×30 ters citirda
×30 bükük bacakları çevirme
×32 bisiklet çıtırdamak
×34 rus büküm
×30 yatik yan karın kası dönüşü
×20 ayakta bisiklet mekiği
×26 yan hamle
×28 süpermen ve yüzücü
×30 yan yatarak sol bacak açma
×30 yan yatarak sağ bacak açma