• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende cıkayım bari

elma portakal yedim gece gece :(( sporda yapmıyorum kilo alacam bu gidişle

ben geldim kimsecikler kalmamış. 110 dakika yürüdüm. nişanlım aramasaydı biraz daha yürüyebilirdim. ama bugünlük yeter bu kadar. herkese iyi geceler.

bende cıkayım bari

elma portakal yedim gece gece :(( sporda yapmıyorum kilo alacam bu gidişle

ara iyi olur tekrar spor yaptgında daha iyi kilo verirsin bediş a.s
ben geldim kimsecikler kalmamış. 110 dakika yürüdüm. nişanlım aramasaydı biraz daha yürüyebilirdim. ama bugünlük yeter bu kadar. herkese iyi geceler.

nazlı yarın yürüme canım senin bu yürüyüşler fazla rutin olmaya başladı hatada 1. yada 2 gün araver bünyeni aliştırma
delikafadulden

refim ogluş nasıl iyimi birazzz...:1hug:

özgişşşşşşşş:sm_cool::sm_cool::sm_cool:sositosositosositosositosositosositosositososito:CüvCüv:

pınar fazla patta yemeseydin kıs bariiiiimirmirmirmir

gelim bana bugün 2 ögünle bitirdim günü ara ögünde yok ....:delphin: ekmegi fazla yedim bugün .... ama benimki gene tatlı alıp gelmiş yaaa ..dün şeker para bugün tulumba ....:delphin:AMAAA.. ye-me-dimmmmmmkötükedihüso aferin bana :içelim:

günaydın kızlar bugün gelen giden olmaz ama ............

benım aşkım uyandırdı msn ac die ondan kalktım hemen geri gidiyorum uyumaya ben mutlu paazarlar hepinize

günaydın kütahya
benim aşkım kahvaltı hazırla diye uyandırdı benikaydirigubbakcemile3
kahvaltı yaptık işe gönderdim ama tekrar yatamıcam
çok işim var temizlik,ütü...
iyi pazarlar herkese

günaydın kızlar.
hepinize güzel bir hafta sonu tatili geçirmenizi diliyorum.
hazırlanıp dışarı çıkacağız.
kahvaltım süperdi ama gerisini şu an bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
kociş nerelere götürürse ona göre menü belirleyeceğim:jeyyar:

günaydınlar iyi pazarlar .. hatunlarrr..........................

kimse yok yavs....:sm_confused:
pazar diye .....:1rolleyes:

kızlar dün mehmet özün kitabini almaıştım siz diyettesiniz kitabini şöyle bir göz attim ve hatrette kaldıgım bişi gördüm....:1shok:. şimdi göbek yagları varya hani şikayetçi oldugumuz . o karın kası üstündedi degilmiş hapsi ....asıl göbek yapan yag midenin altında çorap gibi asılı yag depolarıymış yani içte ..Çok üzgünüm çoook..bunun resmi var koyabilirsem ...mehalimim bu konuda linki var o kayduysa sizede getireyim bakın çok ilginç bunu bilmiyodum çok şaşrdımmm ..delikafadulden

ama asıl haber benım kocişin de bu resmi görünce göbüşünün niye böyle çıktıgnı anladık çünki deri altında okadar yad olmamasına ragmen 6 aylık hamile gibi..:mymeka:
ve bu sabah göbek ölcüsünü aldık 100 çıktı halbuki fazla kilosu yok göbegi dışında . 1.76 boyu 78 kilosu.. ve göbek ölcüsü kilodan önemliymiş okuduguma göre101 getimi saglık puronlemide davetiye çıkarıyormuş bayanlardada 82 imiş sınır ...delikafaduldenben kurtarıyorum 78 belim ...sositosositove sıkı durum eşim bende diyete başlıycam dediiiiiiiidelikafadulden

ben burdayım aeben napıyosun?
göbek çevresindeki yağ oranının artması sağlık açısından tehikeli diye biiyorum bende
dün bende aynı kitabı alıcaktım elime almışken bıraktım
nasıl tavsiye eder misin?
eğlencei bi şekide anlatımış di mi?

ben burdayım aeben napıyosun?
göbek çevresindeki yağ oranının artması sağlık açısından tehikeli diye biiyorum bende
dün bende aynı kitabı alıcaktım elime almışken bıraktım
nasıl tavsiye eder misin?
eğlencei bi şekide anlatımış di mi?
tabiki tavsiye edrim daha önce aynını bende yapmıştım bakıp geri bırakmıştım mehalin bu konuda linki var ordanda fikir edine bilirsin diyetdeneyinleriniz bölümünde ... ama banım bahsettigim göbek çevresindeki degil göbegin içindeki yaglar canım .. delikafadulden

ben birazden gelirim çocuklar sırada .......................

evet haklısın aeben göbek çeresi yağları çok önemli..

günaydın herkeze...sabah 1 simitle kahvaltımı yaptım,akşamda tavuk var patatesli,ekmek yemem heralde ve salata.... arada meyva....kimse yok öpüldünüz...
hareketlerimide düzenl,i yapıyorum..ama şu misafirler var ya bide gezmeler..ama salıdan sonra gezmem yok 1 hafta tam gaz yüklenicem baya kilo vermeyi düşünüyorum haftaya cumaya kadar yani ..inşallah....

Son düzenleme:
aeben cim merhaba canım....
sanada bacım tam kalkıyodum ki geldin yemek yapıcam ev iskenderi acıktım kavaltıyla duryorum bişi le atıştırayım benımki gelmeden ....cokacimcoook

sen napıyosun nasıl geçti gezmelerdelikafadulden kazasız atlattınmı kola durumun ne. :1hug:

Back
X