Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cıkayım bari
elma portakal yedim gece gece( sporda yapmıyorum kilo alacam bu gidişle
ben geldim kimsecikler kalmamış. 110 dakika yürüdüm. nişanlım aramasaydı biraz daha yürüyebilirdim. ama bugünlük yeter bu kadar. herkese iyi geceler.
efendim canım sen mesajmı yazdın 6. takıma görmedim ....merhaba kimse bana meşaj etmıycakmı
tabiki tavsiye edrim daha önce aynını bende yapmıştım bakıp geri bırakmıştım mehalin bu konuda linki var ordanda fikir edine bilirsin diyetdeneyinleriniz bölümünde ... ama banım bahsettigim göbek çevresindeki degil göbegin içindeki yaglar canım .. delikafaduldenben burdayım aeben napıyosun?
göbek çevresindeki yağ oranının artması sağlık açısından tehikeli diye biiyorum bende
dün bende aynı kitabı alıcaktım elime almışken bıraktım
nasıl tavsiye eder misin?
eğlencei bi şekide anlatımış di mi?
kıs şuna göbek içi yagları diyelim ....kafamçokkarıştı:CüvCüv:evet haklısın aeben göbek çeresi yağları çok önemli..
kıs şuna göbek içi yagları diyelim ....kafamçokkarıştı:CüvCüv:
sanada bacım tam kalkıyodum ki geldin yemek yapıcam ev iskenderi acıktım kavaltıyla duryorum bişi le atıştırayım benımki gelmeden ....cokacimcoookaeben cim merhaba canım....