• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa esperenzaa reglken falan hiç ufak minnak izinler yok di mi :KK43: 1 top dondurma gibi:KK43:

bu arada teşekkür ederim dünkü yazı beni çok motive etti bugün dondurmaya bile ondan hayır dedim :KK70: :KK70:

Ve cuma tartı ile birlikte ölçüleri de mi yazacağız okudum mesajları ama kaçırdım galiba :(

Canımm canım Sultan’ım gelmiş. Nasılsın bi denemn:KK36: mahalle çok eğlenceli olurdu kesin.Yemek saati camlarınızın altına tüner, özellikle eski laviniaya tükür kız o ağzındakini gelir ağzını yırtarım derdim:KK70:
Yemeyin yedirin içmeyin içirin kocalarınıza bunlar sonra yol su elektrük olarak geri döner:KK70: Keçiboynuzu unundan bişiler yapın yidirin adamlar coşsun:KK70:
Hoşbuldum diyemeden gitmişim ya Çan’ımın içi❤️❤️Ütüye kaptırmışım kendimi:KK70:yazarkwn laviniayı düşünmedim değil☺️O masada kalanları süpürürdü de gelemezdi kesin de mi Azyiyen_azimli Azyiyen_azimli

Aslinda iyi spor yapiyorsun ama bence yeni dogum apmanla alakali vucudun kendini daha tam toparlayamamis. Kilolusun anlaminda demiyorum canimmm, sakin yanlis anlama. İyi spor yapiyorsun ya özellikle son bir aydır. Onun üzerine diyorum. Yoksa yeni doğum yapmis bi hatuna göre cok da iyi fiziğin var maasallah. Ama rahat degilim dersen, evet 50 olursan super olur :KK66: vucudun da gun gectikce toparlanacak, sporlarin da cok daha etkili olacak ve sen tas gibi hatun olacaksin insallah ❤️
Olabilir canım bi de ip de atlayamadım kaç gündür ama yürüyüş yapıyorum bakalım basıl etkileyecek☺️
Göbek kosmı rahatsız ediyor özellikle ama işte vücut toparlanacak inşallah☺️
Canımmm bence gayet iyi görünüyorsun.
Doğum yapalı çok yeni olduğu için rahmin bile toparlanamadı daha.Göğüslerde sütten dolayı iyice dolgun olduğu için sana şu anki görüntün iyi gelmiyor olabilir.zaman geçtikçe vücudun iyice toparlar,sporla da çok iyi sıkılaşma gelir.Bence 5 kilo sanki çok zayıf durabilir.Şöyle muhteşem sporlarınla verdiğin maksimum 2-3 kilo seni çok daha iyi gösterebilir.kas ağırlığın arttıkça daha sıkı görünürsün.
Şimdi bile inan gayet iyisin canım.
Ben her bir kilo verişte foto atayım sen dur diyene kadar zayıflayayım :KK66::-)
Göğüsleri falan sorun etmiyorum emzirmezsen bile bu kadar küçülmemişti☺️☺️☺️Göbek de galiba 6 ayı bulacak rahimle toparlanması☺️
Napsam mezun mu olsam acaba:KK70:mezun olsam da buralarda olurum zaten ☺️☺️☺️:KK70:
Yok kız ne 1 haftası ben 2 ay verdim kendime. Bi pantolonum var fermuarı kapanmıyor 1 karış kadar açık kalıyor onu denicen 2 ay sonra. Bide ben senin gibi 1000 ip atlayamıyorun ya bugün zorla 400 atladım :KK43:

O kadar abartılı bişeyin yok ama biraz daha verebilirsin sanki
Olsun kısa süreli etkisini de gör bence☺️Merakla bekliyorum bak☺️
Kocasızlar napsın ? :ruh:
evlensin:KK70:

Menüm

07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz

12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata

19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt

Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan :KK70: ) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun canın benim❤️☺️ Zamanla artar ip ama diğer sporlarla arasına biraz zaman koy istersen☺️
Takim sahane, kaptan sahane, ben de bana duseni yapmaya cabaliyorum :KK200::KK200::KK200:
Amaan kaldirirsa kaldirsin wcye hic onemli degil, eksi gorebiliyim de :mad:

Ben yatanzi artik.
Sizlere iyi geceler :KK36::KK36::KK36:
iyi geceler canım, ağzım ayrılacak benim de esnerlen☺️☺️

Kız hatice’de değilmiş keramet, eşindeymiş:KK70:Ben de diyorum baharatlı et yağı ile kuzartılmış ekmekleri,çerezleri eşine yediririrken bu kadıncağız nasıl dayanıyor. hatice bildiğin cin çıktı hepimizi çarptı:KK70: Cascade_ Cascade_

bende bi sinir bi sinir yaptı ki sorma:KK70:
Sinirimi cezalarla atmaya çalışıyorum:KK70:Bir umudum ağustos başında 1 hafta tatile gideceğiz :KK70:
:)))))))

Menüm

07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz

12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata

19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt

Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan :KK70: ) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa esperenzaa
Puanın kaç kız:sinirli:

Günaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.

Spor;
5000 adım; 75
3 dk egzersiz; 6 puan
30 dk ev işi( sadece mutfak işe) ; 10 puan
Toplam; 91 puan

Su; 2,5 lt yakın

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Günaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.

Spor;
5000 adım; 75