Merhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldımMerhaba canım hoşgeldin.kusura bakma mesajını yeni gördüm.
İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içerşyor.Onları okuyup şayet sana da uygunsa kabul edip bize kendini tanıtır mısın?
25 yaşındayım, bekarım ve şu an çalışmıyorum. Ailemle yaşıyorum. Çekirdek ailemde benden başka kilo problemi olan insan yok ancak dede ve anneannem de aşırı kilolu obez insanlar.
Lise yıllarından beri hep kilo problemim oldu aldığım da oldu verdiğim de oldu bir türlü istediğim kiloya inemedim . Bazen diyetler yaptığım oldu güzel kilo verdiğim ama sonunu getiremediğim için hedefime bir türlü ulaşamadım.
Hedefime ulaşmayı başardığımda, bir kez kendimi yine eskisi gibi gördüğümde bir daha bu halime dönmeyeceğime inanıyorum. Yemek yapmayı seviyorum yemek yemeyi de seviyorum özellikle tatlı yemeyi daha çok seviyorum.
Bu zamana kadar aslında hep güzel bir görüntü için kilo vermek istedim. Ama artık sağlığım da etkileniyor, sosyal hayatım da. Uzun zamandır mesela biri tarafından beğenilmedim bile. Kısacası tüm bunlar zoruma gitmeye başladı.
Şu an oldukça fazla bir kilodayım yolum çok uzun biliyorum. Umarım bu yolda bıkmadan ilerleyebilirim.
Boyum uzun normalde 169 ama kilo aldığım için artık boyumun uzun olduğu bile belli olmuyor. 169 görünmüyorum mesela. Son 2 senede hayatımda ciddi değişimler oldu şehir değiştirdim bir ilişkim vardı bitti. Sonrasında ailemle birtakım sıkıntılar yaşadım ve yemek yiyerek mutlu olduğumu düşündüğüm için kendimi yemeğe odakladım.
Sonuç olarak şuan 109.5 kiloyum boyuma göre obez sınıfındayım. Çevremdeki pek çok insan ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben buna inanmıyorum. Ameliyatsız sadece diyet ve spor yaparak bunu başaran insanlar var neden ben de yapmayayım dedim. Ve şu an buradayım.
Bu benim bir şeyleri başarabilmek için son çarem. Umarım başarabilirim.