• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen gönüllerin birincisisin:KK73::KK73:

bugün biraz kasların dinlensin canım:)
Ohh uyku çok iyi gelmiştir.Bol bol leptin olur inşallah:nazar:

Mola verme canım.Mola verip izne ayrılındığında biraz dağıtıyor insan.Kaldı kü menülerin de çok çok körğ değil, alıştığımız asilsoy menüleri değil ondan çok göze battı.Azminin iradenin elinden birşey kurtulmaz.Sen ki yaptığın sporlarla arkadaşlarını pert etmiş bi ünsansın.Sınav telaşen geçsin gelir yine şahane sporlar:anne:
Teşekkür ederimmm

Bence öğlen ye bişeyler akşamda bi detoks suyu yapıp içersin tabi esperenzaa esperenzaa daha iyi bilir ama aç gezme bence
fitcivciv fitcivciv bence de öğlen birşeyler yesen iyi olur.Bu kadar uzun süreli açlık seni zorlayabilir.Ramazanda baş dönmelerini unutma canım.
Her perşembe nohut mu var menüde bu nasıl şans:KK45:Yanlış hatırlanıyırsam geçen perşembe de nohut vardı.
Salata,yoğurt,çorba vs varsa yesen iyi olur bence.
Ayrııcaaa civcivim demek ki spor yapmak istesen tıpkı bu sabahli gibi erken kalkıp 20-30 dakika spor yapabilirmişsin ha.
Misafir gelecek diye evine gösterdiğin özeni neden bedenine göstermiyorsun datlum:))

Son düzenleme:
4F9AB7F0-20EF-4D71-AAF0-242ECA7DA841.webp

Allahım sana geliyorum

Tekrar hoşgeldin canım.Yaşadığın süreci o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.
Evet boyuna göre kilon fazla ama verilemeyek kilo da değil.Bence de ameliyat çözüm değil .Ameliyat olup risk alıp diyet tarzı besleneceğine o riski almadan sağlıklı beslenerek kilo fazlalıklarından kurtulabilirsin.
Yolun uzun olsa da bu yola adım atmasan hiç bitmeyecek.Güzel bir adım attın devamı gelir tatlım.Yeter ki karalı ol.
Geçen yıl ben de minimum 90 kiloydum şuan 63-64 arasındayım. Karar verip uygulamaya geçmeseydim şuan 100’ü çoktan sollamıştım.
Buranın bana kontrollü olma noktasında inanılmaz faydası oldu.Aynı sorunu yaşayanlarla bir arada olmak motivasyon açısından birçok diyetisyenin yapamadığını yapıyor.
Şu an yapman gereken sağlıklı beslenmek olmalı sadece.Sporu biraz kilon azalınca yapmanı tavsiye ederim.Bacaklarına binen yük fazla olduğu için spora yüklenmen sağlık sorunları çıkarabilir.
Yaşın çok genç canım.İsteyip de istikraelı bir şekilde devam ettikten sonra verilemeyecek kilo da değil.
Kilo evet estetik sorunundan öte sağlık sorunu .Kilo vermeye başladıkça hem sağlığın düzelir hem de öZgüvenin yerine gelie canım.

Kendine ulaşılabilir hedefler koyman da en sağlıklısı.Burada biraz zaman geçirdikçe birbirümizi daha iyi tanırız canım.Sormak istediklerini de çekinmeden sorabilirsin.
Gün sonunda menülerini liste halinde yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz:)

Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Bunları duyduğuma çok sevindim çünkü ben de ameliyat olmayı doğru bulmuyorum ve belki de uzun zamandan beri ilk kez böyle bir cümle duydum yapabilirsin kelimesini yani.
İnsan destek beklediklerinden de başta ailesi olmak üzere destek bulamayınca zoruna gidiyor açıkçası.
Ne güzel neredeyse 30 kilo vermişsiniz umarım ben de aynı şekilde başarabilirim :)
Aslında evde bir kondisyon bisikletim var ne kadar süre sonunda spor yapayım mesela kaç kilo verince? Vücudumda da sarkmalar olmasını istemem çünkü
Kilom fazla olduğu için hareket etmek bile zor geliyor bazen zaten bişeyler yaptığımda çok çabuk yoruluyorum
Çok teşekkür ederim desteğin için :)
Gün sonunda menümü yazacağım

Merhaba tatlı kadınlar!
Dün çok yorucu gündü okulda evde, onun için yazamadım.
Sabah kahvaltıda 1 yumurta , klasik sütlü kuru meyveli yulaf
Öğlen tavuklu salata
Akşam karpuz yedim 100 kcaluk :)
2-3 litre su
Spor 10000 adım: 150 p
Başka bir şey yapamadım.
Canım afiyet olsun.Akşamı sadece karpuzla geçirmen olmamış ama totalde menün iyi.Su miktarın ve adımların da güzel.
Kung fu’ya başlamadın sanırım daha.Bir adım at ve başla canım.Sana savunma sporları çok iyi geliyordu.
Tezini de evet arada merak ediyorum.:KK70:Neler yaptı bizim güzel yüzlü minnak laviniamız diye düşünmeden edemiyorum. Yaşını da hiç göstermiyorsun bu arada;) gerçi yaşın da genç ama daha da minnak duruyon seni şanslı köftehor:KK70:
Mezun olmak ile ilgili soruna cevap vereceğim de senin hedef ve başlangıç kilona bakıp hesap yapmam lazım canım.

Hoşbuldum çok teşekkür ederim. Bunları duyduğuma çok sevindim çünkü ben de ameliyat olmayı doğru bulmuyorum ve belki de uzun zamandan beri ilk kez böyle bir cümle duydum yapabilirsin kelimesini yani.
İnsan destek beklediklerinden de başta ailesi olmak üzere destek bulamayınca zoruna gidiyor açıkçası.
Ne güzel neredeyse 30 kilo vermişsiniz umarım ben de aynı şekilde başarabilirim :)
Aslında evde bir kondisyon bisikletim var ne kadar süre sonunda spor yapayım mesela kaç kilo verince? Vücudumda da sarkmalar olmasını istemem çünkü
Kilom fazla olduğu için hareket etmek bile zor geliyor bazen zaten bişeyler yaptığımda çok çabuk yoruluyorum
Çok teşekkür ederim desteğin için :)
Gün sonunda menümü yazacağım
“Kardeşin duymaz ,el oğlu duyar “ durumunu hepimiz az çok yaşıyoruz canım.bazen en yakınlarımız yardım etmek adına ters psikoloji yaparak bizi gaza getirmeye çalışıyor ama bilmedikleri yapamazsın dedikçd zaten kırılgan olan özgüvenimiz iyice tuz buz oluyor.
Bir de damdan düşmüşün halinden olsa gerek seni çok iyi anlıyorum canım.
Ben 39 yaşına giriyorum, ben bu yaşımda bir çocukla ,pkos ve tip2 diyabete rağmen başardıysam inan sen hayli hayli başarırsın.Önce gerçekten isteyip sağlıksız beslenme işini beyinde bitirmek gerekiyor.
Kendi vücudunu performansını sen daha iyi bilirsin canım ama iki basamaklı kilolara düşmeden ağır spor yapma bence.
Rahat kuyafet ve ayakkabılarla fırsatın varsa 30 dakika açık havada yürüyüş yapabilirsin başlangıç olarak. sonra kilolar gittikçe bacağındaki yükler azaldıkça ve performansın da arttıkçabu süre artabilir ve zamanla kondüsyon bisikletini de kullanabilirsin.

Günaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.

Spor;
5000 adım; 75
3 dk egzersiz; 6 puan
30 dk ev işi( sadece mutfak işe) ; 10 puan
Toplam; 91 puan

Su; 2,5 lt yakın

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
Canım mücevheri kızartıyor musunuz öyleyse olmamışım kalanı güzel

Takımda,yemesine içmesine dikkat edeni ve kilo verme iradesi olan kimseyi izne ayırmayı istemiyorum aslında. İZin döneminde hem diyetten hem de takımdan kopuş oluyor.
Senin tekrar izne çıkıp yeniden listeye girmek için çabalamanı istemedim.
Az az kontrollü yiyerek zaten bol hareketli bir döneme girdiğin için ben senden umutluyum.
Sabit yada artı gelmende de sorun yok canım.
Senin minik ve kızın ne yapıyor Memnunlar mı anneanne ilgisinden.?
Cok iyisin canım cok sagol gerçekten hakkın odenmez ❤️
Ben de sen kaptanlığı birakana kadar inmek istiyorum ne kadar inebilirsem. Sonra da mezun olup hedefime kendi capimda ilerlerim (inşallah hedefimde mezun olurum tabi)
Suan koydeyiz, kızım burayi cok seviyor, gezip tozup sıklıkla denize gittigimiz için. Sali ckale merkeze gecicez 3-4 günlüğüne. Orada çıkıp gezebilecegi bahce yok apt olduğu için, islerimizi halledip yine köye doneriz. Ben de koyu cok seviyorum tabi yazin ☺️
Sen nasılsın canim, yardimcilarinin uzerlerindeki nazar kalkti mi ☺️

Afiyet olsun canım ama biraz olmamış sanki.Krep,mücver,çorba,leblebi,patlamış mısır çok fazla karbonhidrat almışsın .üstelik bir kare de olsa bitter var canım.
Su miktarın çok iyi canım.İlk zamanlarını düşündükçe su konusunda ne kadar büyük adım attığın görülüyor.Spor sonav ve aile yanı sonrası nedeniyle azaldı ama toparlarsın tekrar canım.
30 dakika spor cezan var hafta sonunda yapsan da olur.

Haklısın şimdi üst üste yazınca sadece karbonhidrat gördüm. Bugün iş çıkışı çarşıya yürüyecrğim hem bahaneyle gezmiş olurum hem spor yapmış olurum.
Garip bir stres halindeyim nedense hiç bu kadar çok olmamıştı. Bu sefer diğer süreçlerin aksine umudum az ondan mı acaba bilemedim.
Psikolojik galiba inan bugün regl 7. Günü katın ağrım devam ediyor. Çok mu sıkıyorum kendimi bilemedim.
Mola verme canım.Mola verip izne ayrılındığında biraz dağıtıyor insan.Kaldı kü menülerin de çok çok körğ değil, alıştığımız asilsoy menüleri değil ondan çok göze battı.Azminin iradenin elinden birşey kurtulmaz.Sen ki yaptığın sporlarla arkadaşlarını pert etmiş bi ünsansın.Sınav telaşen geçsin gelir yine şahane sporlar:anne:

Midem ağrıyor vallahi gereksiz stres sinir yeme düzenimi de etliledi. Ama bahane üretmeden hatamı kabul etmeli bir an önce düzeltmeliyim menüleri.

sakin biraz canım,kapat gözlerini derin derin nefes al.1 kilo zarardayım diye hayıflanacağına verdiğin kiloları düşün.
Tartının,kuyafetlerinin,doktorunun ve seni tanıyanların söylediklerini düşün.
Çok çok iyi yol kattettin ve devamı da gelir canım.
Transfer ile ilgili de hiç olumsuz düşünme canım.İyi düşün iyi olacak ben inanıyırum sen de inan canım.Zaten sağlıklı beslenerek,sporla ve diğer tedavilerini yaparak transfere bedenini iyice hazırladın bundan sonrası moral ve motivasyonda.Ben de aynı yollardan geçtim canım ve inanılmaz sayıda sorun varken en büyük artım olumlu düşünmem ve doktoruma olan güvenimdi.
Senin için dua ediyorum canım.

Çokkkk sağolll iyi dileklerin için. Bugün işten çıkışta gezeceğim kafamı dağıtır hem de yürüyüş yaparım. Güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum ama nedense pek beceremedim bu aralar. Kendimi mat sorularına boğucam eve gidince. Rahatlarım en azından kafam başka şeylerle meşgül olmaz.

Back
X