• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

medgic26 medgic26 minnak pisboğazım tıp öğrencisi.Böğrümüz ağrıyor şuramız zonkluyor eltimin kaynının kulağında bişi çıktı dşyerek beleş doktor bulmuş vahşiler gibi soru yapmuruna tutarız artık:KK70:
Sana da hayırlı geceler feyzacım:KK36:
Ahahaha ay Allah sağlık versin inşallah da siz istediğinizi sorun :)
Öğrendiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım inşallah :)

medgic26 medgic26 minnak pisboğazım tıp öğrencisi.Böğrümüz ağrıyor şuramız zonkluyor eltimin kaynının kulağında bişi çıktı dşyerek beleş doktor bulmuş vahşiler gibi soru yapmuruna tutarız artık:KK70:
Sana da hayırlı geceler feyzacım:KK36:
Ayyy dr ayagima geldi lafi tamda burdan çıkmış demekki :D feyzaaaa bittin sen :D fayfeyfiy fayfeyfiy birde beles en sevdigimm :D

Ayyy dr ayagima geldi lafi tamda burdan çıkmış demekki :KK70: feyzaaaa bittin sen :KK70: fayfeyfiy fayfeyfiy birde beles en sevdigimm :KK70:
İyi olacAk hastanın doktoru ayağına gelirmiş:KK70:Bize artık havada karada ölüm yok:rolleyes:Beleş sevilmez mi:KK70:Baldan tatlıymış:KK70:
Ahahaha ay Allah sağlık versin inşallah da siz istediğinizi sorun :)
Öğrendiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım inşallah :)
Yarın erkenden üyelik iptali yaptırup fıymazsın değil mi kuzum:KK70:

Gunaydinnnn

Eklentiler

• Screenshot_20180710-173347.webp
    Screenshot_20180710-173347.webp
    28 KB · Görüntüleme: 35
Sen naaabbbtin senn..
Ben burda krize girmisiimm, o gecsn gomuldugum lokumlar gozume bakiyo ama yemiyom, yarin hastalanmam lazim, asiri tatli krizindeyim ama gidip yemiyoom.
Sana dedim ben onlari evden cikar doye yav.
Ben tarcinli sut ictim, 1 tane de meyve yedim ama fenalardayim.. uyusam bi an once de yarin olsa.
O diil de sen naaaaptin yav, 9 nedir 9?
Canım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodum
Ama bu sefer birden kitlendim bak, diğer can çekmelerden farklı oldu. Anlatamıyorum. Zaten bi gerginlik vardı. Eşim bile noldu diyodu. Öylesine sıkıntı var içimde falan derken, bi tartıştık anlatamam sana. Hatta üstüme yürüdü ilk defa . Ben de çok gerginlik vardı işte yemeden yapamadım

Canım benim de canım çekiyodu çok. Senin gibi yemiyodum
Ama bu sefer birden kitlendim bak, diğer can çekmelerden farklı oldu. Anlatamıyorum. Zaten bi gerginlik vardı. Eşim bile noldu diyodu. Öylesine sıkıntı var içimde falan derken, bi tartıştık anlatamam sana. Hatta üstüme yürüdü ilk defa . Ben de çok gerginlik vardı işte yemeden yapamadım

Ya nolucak hic bisey olmaz tabi ki canim benim. Nolacak sanki 2 haftadir sahane gidiyosun, oyle bi patlama olabilirdi tabi. Biz sana sakasina takildik, olayin arkasini da bilmiyoruz ya.

Senin gerginliginden dolayi mi cikti tartisma? Eger oyleyse niye o kadar gerildin ya? Tamamen tatli kaynakliysa buna bi cozum bulman lazim, gun icinde ye artik kuru incir, kuru uzum ya. Hic tatlimsi bisey yemedin sen sanki bayadir? Olmuyosa zorlama o sekilde, bak mis gibi 1 meyve ye, kuru incir ye. Cidden coook rahatlarsin bak.

Back
X