• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canımm ben de bugün zeytinyağlı fasulye salata yoğurt yedim.
Menün,sonu kötü biten film gibi olmuş:olamaz:
15 dakika mini minnacık cezacık verdim .hayrını gör datlum:KK70:

hahaha @yolcukardelen gibi önce göbek sonra zumba. Cem yılmaz’dan geliyor aynııı faruk:KK70:
aaa menülerimiz aynı olmuş hemen hemen ben de zeytinyağlı fasulye yedim :KK49:

Dünkü menümü yazayım hemen unutmadan @medgic26 lyeaph lyeaph
Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek, 2 zeytin, peynirli maydanozlu yumurta, yarım domates, salatalık, 2 biber
Öğle + akşam 1 tabak yeşil fasulye, 4-5 kaşık yoğurt, 3 parça mısır unlu patlıcan, salata
ara 1 dilim kavun

2.5 litre de su içtim
Afiyet olsun canım

Bu ara peynirli yumurtaya taktım ama istediğim lezzeti bulamadım :KK12: sanırım çökelekle yapmam gerekiyor aradığım tadı bulabilmem için
maydanozu hiç sevmem ben o yüzden yumurtayı ya menemen şeklinde yiyorum ya da haşlanmış yumurta şeklinde yiyorum

Dünkü menümü yazayım hemen unutmadan @medgic26 lyeaph lyeaph
Kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek, 2 zeytin, peynirli maydanozlu yumurta, yarım domates, salatalık, 2 biber
Öğle + akşam 1 tabak yeşil fasulye, 4-5 kaşık yoğurt, 3 parça mısır unlu patlıcan, salata
ara 1 dilim kavun

2.5 litre de su içtim
afiyet olsun canım menün güzel :KK200:

Rakibem ben lokum pek sevmem ki :)
Dişimi kırmuştı zamanında :)
Kaçamak yapmamaya çalışıyorum :))
Yaaa
Çok üzüldüm şu an :(

İnşallah tekrarı olmaz canım

Ben de normalde daha fazla yapıyordum ama inşallah yapmamaya çalışıyorum çalışacağım :)

İnşallah kilo veirriiiz :)

Tunaydinlaar

Eklentiler

• Screenshot_20180710-174015.webp
    Screenshot_20180710-174015.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 29
Amin canım.Allah hepimizden razı olsun inşallah canım.

Amanınn amanınnn ne olmuş burada:sopa:
Canım kötü olmuş ama bu menünün benzerini bir daha görmemek şartıyla cezanı az tutacağım.Dersin işin çok olduğu için vicdana gelerek 15 dakika ceza verdim:KK66: tekrarı durumunda vereceğim cezayı iki katı veceğim.
Şimdi stresini at,olan oldu biten bitti de tam motivasyonla devam tatlım:))

Tesekkur ederimm kaptancigim :KK200:
:KK68:

Back
X