• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahha :D
İki hafta deneme süresi sanırım
Ben de şu an ikinci haftadayım
Bu cuma da listeye giremeyecek miyim
Yani 3. Haftamdan itibaren mi listeye girebileceğim :D
Ayyy oldu mu ben karman çorman yazmışım rakibem :D

Ahahaaa merak etme bu sefer yiyemem yok zaten :)))
Ben de cuma ordayım ne tesadüf :KK70::KK70::KK70:
Güllü lokum değince aklıma geldi, geçen arkadaş Isparta’dan Gül lokumu getirdi, bende genelde arkasını okurum, bir baktim ponceu r diye bir madde, biz laboratuvarda protein boyamak için kullanırız, kırmızı pembeye boyuyor, biraz araştırınca kanserojen olabileceğini gördüm, tabi normalde lokum pek sevdiğim şey değil... dikkat edin !!! Ha markada Türkiye’de isparta ve gülle ünlemiş bir marka, herkesin bildiği kullandığı...

Güllü lokum değince aklıma geldi, geçen arkadaş Isparta’dan Gül lokumu getirdi, bende genelde arkasını okurum, bir baktim ponceu r diye bir madde, biz laboratuvarda protein boyamak için kullanırız, kırmızı pembeye boyuyor, biraz araştırınca kanserojen olabileceğini gördüm, tabi normalde lokum pek sevdiğim şey değil... dikkat edin !!! Ha markada Türkiye’de isparta ve gülle ünlemiş bir marka, herkesin bildiği kullandığı...
Doğru diyosun
Yok yere zehirleniyoruz
İncir yedim iki tane kesti
Titremeye yakın bişey oluyo bana abartmıyorum
Sağol ❤️

Cascade_ Cascade_ rakibem diyet nasıl gidiyor kaçamak falan yok di mii :)
Spora başladın mıı
Sabah sabah ne kaçamağı kız
:KK70::KK70::KK70:
Dur bismillah :KK70::KK70::KK70:
Tam makyaj yaptım çıkıcaz
15 twnmuz görevi varmış
Gitti haftada bi günümüz gittiiiii gittiiii gittiii:KK14:
cgdmk cgdmk ayazmaya gidecektik kız
Tel de çekmiyo orda
Kiremitte alabalık yicektik:KK14:

Yaa ne kadar bilgilendirici bir mesaj teşekkür ederiz ♥️

Sabah sabah ne kaçamağı kız
:KK70::KK70::KK70:
Dur bismillah :KK70::KK70::KK70:
Tam makyaj yaptım çıkıcaz
15 twnmuz görevi varmış
Gitti haftada bi günümüz gittiiiii gittiiii gittiii:KK14:
cgdmk cgdmk ayazmaya gidecektik kız
Tel de çekmiyo orda
Kiremitte alabalık yicektik:KK14:
Olsun canım :) yarın telafi edersin sen zaten ♥️

Back