Kızlar ben şu an yapamasam da genelde diyet yaptığım zamanlarda farklı şeyler denemeyi seviyorum onları yazacağım öncelikle
esperenzaa
Öncelikle nedense içecek geliyor aklıma
Ben smoothie yapmayı çok seviyorum normalde kefir içebilen bir insan değilim sevmiyorum ama sağlıklı olduğunu biliyorum onun için smoothie yaparken kefir kullanıyorum.
Kefir ve çilek, kefir ve şeftali, kefir ve elma bunları ayrı ayrı rondoda çekiyorum eğer meyveler tatlı değilse içine de 1 kaşık bal koyuyorum hem buz gibi oluyor hem de çok lezzetli oluyor
Özellikle su çok önemli olduğu için kendime detoks suları hazırlıyorum ayrı ayrı şişelerde
Bir şişenin içine salatalık+ elma koyuyorum başka bir şişeye çilek+ limon koyuyorum başka bir şişeye nane+limon+salatalık koyuyorum çok güzel oluyor
Soğuk kahve yapıyorum mesela yine içecek olarak süt, 1 kaşık filtre kahve ya da türk kahvesi, 1 çay kaşığı kakao ve 1 çay kaşığı bal bunları karıştırıyorum iyice İçine de buzu dolduruyorum dışardaki kahveler kadar güzel oluyor. Kakao yerine isteyen 2 kare bitter çikolata da eritip koyabilir içine bitter çikolata koyunca daha bir güzel oluyor tadı :)
Diyette olmadığım zamanlarda içerisine krem şanti, krema ve çikolata eritirdim şu an bu şekilde yapıyorum gayet güzel oluyor.