• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar birşey soracağım ama utanıyorum biraz:KK22:
1-Balayı için yanıma nasıl bişiler almalıyım?
2-6 lı gecelik takım setleri var ya onları almam şart mı?

Canim ben de üçlü set almistim beyaz. Kullandiydim ben. Bi daha da hic kullanmadim ama, anisi var iste duruyolar oyle.
Balayi icin gidecegin yere gore kiyafet almaya ayrica dikkat et. Bizim yazindi dugun, balayi falan ama ben cok usumustum, kot ceket aldiydik oralarda bana, spor ayakkabi almistik, yanimda kapali ayakkabi goturmemistim.
İlac gotur yaninda, bas agrisi, ishal ya da kabiz onleyici, grip onleyici, mide bulantisi gecirici falan.
Bi de ufak bi oneri, o gun farkli ve hos bir parfum kullan, sonra da o parfumu sadece yildonumlerinde kullan. Ben yapamadim bunu, parfumu sakliom ama dandik parfumdu, devami alincak bisey degil :(
Ama arkadasimin biri yapiyo bunu, bence cok guzel bi detay

İyi aksamlar kizlar.
Menum: fitcivciv fitcivciv
Sabah: karatay kahvaltim: yumurta yemedim
Oglen: ayran
Ara: cig kuruyemisler, toplamda 2 avuc
Aksam: hic bisey
Kahveler
Bitki cayim
Dogum gunu kutlamasi vardi, 1 ince dilim pasta ve 2 minik kurabiye yemek durumunda kaldim :KK43:

Su: 2 lt
Spor: 2.5 saat yavas tempo yuruyus: 150 puan fattylamb94 fattylamb94

15 dk egzersiz cezami hallettim kaptancigim @esperenzaa
Sesli güldüm ya
Cümleye fitcivciv die başlıyorsun
Ama profilinde şişko kedi var
Bi kedi gördüm sanki :halay:
Twetty olmasın fitcivciv fitcivciv ya bana geldiler yine
Özellikle bu saatlerde enerji patlaması yaşıyorum

Kesin birisi ah etti. Yememle ishal olmam bir oldu. Sanırım midem bir şeye hassaslaştı. Hem bulantı hem ishal :kusmuk:Anlamadım.
İş çıkışı tempolu yürüdüm 35 dk şimdi dolmuşa bindim. Yürüyecektim ama ayağımı yaraladım. Bugün çok iltifat aldım rujuma nazar değdi sanırımo_O

Canimmm cok gecmis olsun.
Metpamid ve lopermid oneririm ama eczaneye de danis tabiyki, kullandigin ilaclarla etkilesimi olur fln Allah korusun

Canim ben de üçlü set almistim beyaz. Kullandiydim ben. Bi daha da hic kullanmadim ama, anisi var iste duruyolar oyle.
Balayi icin gidecegin yere gore kiyafet almaya ayrica dikkat et. Bizim yazindi dugun, balayi falan ama ben cok usumustum, kot ceket aldiydik oralarda bana, spor ayakkabi almistik, yanimda kapali ayakkabi goturmemistim.
İlac gotur yaninda, bas agrisi, ishal ya da kabiz onleyici, grip onleyici, mide bulantisi gecirici falan.
Bi de ufak bi oneri, o gun farkli ve hos bir parfum kullan, sonra da o parfumu sadece yildonumlerinde kullan. Ben yapamadim bunu, parfumu sakliom ama dandik parfumdu, devami alincak bisey degil :KK43:
Ama arkadasimin biri yapiyo bunu, bence cok guzel bi detay
Daha ilk günden ne başağrısı kız
Bişey olmaz :rolleyes::KK70:

Bugün ki menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta (küçük)
1 kk peynir

Öğlen
4 yk patlıcan salatası
6 yk kabak yoğurtlaması

Akşam
Tavuk haşlama (avuç içi)
1 yk k.fasülye

3 lt su , 1 sade Türk Kahvesi,1 kupa yeşil çay
10000 adım =150 puan

@esperenzaa ve fattylamb94 fattylamb94
Gayet güzel canım

İyi aksamlar kizlar.
Menum: fitcivciv fitcivciv
Sabah: karatay kahvaltim: yumurta yemedim
Oglen: ayran
Ara: cig kuruyemisler, toplamda 2 avuc
Aksam: hic bisey
Kahveler
Bitki cayim
Dogum gunu kutlamasi vardi, 1 ince dilim pasta ve 2 minik kurabiye yemek durumunda kaldim :KK43:

Su: 2 lt
Spor: 2.5 saat yavas tempo yuruyus: 150 puan fattylamb94 fattylamb94

15 dk egzersiz cezami hallettim kaptancigim @esperenzaa
Azıcık yemişsin canım yemekleri
Pasta olmasa Harika imiş

olabilir canım evet
dün spor yoktu ama bugün 35 dakika yürüdüm onu yazmamışım iyi hatırlattın
bu hafta pek spor yapmıyorum hem ilk hafta hem başka şeyler öyle ama bugün ilk defa yürüdüm
Canım fattylamb94 fattylamb94 ı etiketle inşallah :)

Sesli güldüm ya
Cümleye fitcivciv die başlıyorsun
Ama profilinde şişko kedi var
Bi kedi gördüm sanki :halay:
Twetty olmasın fitcivciv fitcivciv ya bana geldiler yine
Özellikle bu saatlerde enerji patlaması yaşıyorum
Yahahaha, o fitcivciv ya, benim kedi yemez onu, benimkine yağlıpiliç lazim :KK70:

Canimmm cok gecmis olsun.
Metpamid ve lopermid oneririm ama eczaneye de danis tabiyki, kullandigin ilaclarla etkilesimi olur fln Allah korusun

Canım teşekkürler ama ekstra daha ilaç kullanamam sanırım. Sabah bir ilaç öğlen bir ve akşam 2 ilacım var. Ama bu rahatsızlık ya midem hassasiyet olduğu birşeyden böyle oldu ya da gliförün yan etkisi.

Back
X