• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kosturmaca devam canim.. yarin hic giremicem muhtemelen.
İsin asli haftaya da cok yogun gececek ama daha duzenli yogun olur.
Okulu bu sene calistigimdan baya sallamak durumunda kalmistim. Ciktim isten, bu sene kastirip bitircem artik ins.
O yuzden isleri rayina koymaya calisiyorum iste ozellikle su 1-2 hafta.
Eksi bilemiyorum gelir mi. Sabah 56.6 idim. Gecen cuma 56.3 idim.. bakalim artik nolucak cumaya. Bi de bu cuma erken cikmam lazim, gecen cuma cok gec cikmistim 300 gr da ordan farkediyo. Artik bu cuma sabah 5te kalkarim :KK70:
Kolay gelsin canım şimdiden;)
Uykusuzluk ,yorgunluk ödem yapıyor haklısın ama bu haftayı atlatırsan haftaya hem vücudun bu tempoya iyice alışacağı için hem de koşturmacan çok olacağı için güzel kilo verirsin.
görsen elbise sırf pul disko topu gibi dolancam :KK70:
yanar dönerli civciv:KK70:
Ne kadar zayıfladığını karanlıkta bile milletin gözüne sokmak için pullu payetli elbise aldın değil mi kız:KK70:
Nazarlık tak,36 beden olan totonu kaşı:KK70:Elem tere fiş,kem gözlere şiş diye dolaş kuzun:KK70:
:KK70::KK70: algida seciciliks
Takim kaptani olunca demek ki oyle oluyor :KK70:
hahahaha tam da dediğin gibi:rolleyes:

Kolay gelsin canım şimdiden:KK66:
Uykusuzluk ,yorgunluk ödem yapıyor haklısın ama bu haftayı atlatırsan haftaya hem vücudun bu tempoya iyice alışacağı için hem de koşturmacan çok olacağı için güzel kilo verirsin.

Ne kadar zayıfladığını karanlıkta bile milletin gözüne sokmak için pullu payetli elbise aldın değil mi kız:KK70:
Nazarlık tak,36 beden olan totonu kaşı:KK70:Elem tere fiş,kem gözlere şiş diye dolaş kuzun:KK70:

İnsaallah esperenzaam :KK200:

@giustizia_ ve Ndymk Ndymk şanslısınız ama ben o kadar oo dedim dün yakalanmadınız :KK70: :KK70:
tatlı görünce içimdeki tatlı canavarı ağıt yakıyor :KK43:
Dün çok konuşup arada kaynatmaya çalışılmış gibiydi:KK70:
Ben kül yutmam:KK70:Bazen profillerinize girip oradan bi haftalık takip yapıyorum.
Öyle de manyağım işte:confused:

1 saat ceza yedik sayende ama :halay:
Belki yarim saat yerdik :KK70:

Şaka şaka yiycegmizi yemisik zaten, 1 saate şükür :KK70: (gibi)
ben henüz oraları okumadııım bir saat miiiiiiiii:(:(:(:(::(((:(:(:(:(::(::(:(:(:(:(:(
geçmişi hemmen turlayıp geliyorum

canım takılıyorum :)
ortamı tahmin edebiliyorum
iyi taraf: en azından azıcık yemişsin zaten bugün de güzel beslenirsen hiiç yemmeiş gibi olur :)
Biliyom datliim datliimm.
Zaten bi daha da kutlama mutlama olursa yemicem pasta masta. 1 saat ceza yiyemem bi daha, hatta 2 olur falan Allah korusun :KK70: midemden rahatsizim der gecerim bundan sonra arkadas..

Kolay gelsin canım şimdiden:KK66:

regl olmak o kadar iyi geldi ki rabbim bir daha bu kadar ayrı komasın :D en az 57 olurum bu hafta (:

Ben dünkü menümü yazmadım sanırım hemen yazayım
Sabah: 1 dilim esmer ekmeğe sürülmüş peynir, 1 bardak su
Ara öğün; yok
Öğlen; yarım kase çorba.
Ara; 1 adet baklava, çay
Akşam; 2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Ara; 3 adet taze incir

2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş 87.5
Yürüyüş harici 3000 adım 45
5 dk egzersiz; 10
Toplam; 142,5 puan
Cezamı sonra yapacağım:p
esperenzaa esperenzaa @fattylamb94
şimdi ben yine ooo lardım ama oolayamıyorum :D :D
afiyet olsun canım :) güzel menü imiş ki baklava :(

Afiyet olsun canım ama akşam birşeyler yiyebilseydin keşke.
Hayırdır canını sıkan birşey mi oldu? Yoksa öğlen yemeğini geç mi yedin?

Ekmek kilosuna göre az bile sayulır:KK66: spor yapmasını da ben çok doğru bulmuyorum :KK66:

Nerede tatlı orada Feyza:KK70:
O gün şeker içeren meyve vs yemedikteb sonra az

:KK70::KK70::KK70:
tamam canım :) ben hala kiloları ve nickleri tutmaya çalışıyorum spor olayını da bilmiyordum :) tamamdır :)

kendimi tutabildiğim kadar tutacağım çünkü tartı cuma beni şaşrtmazsa eksi gösterecek inşallah o yüzden gaza geldim durmaya çalışıyorum

Back
X