• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yakarım ikinizi de:confused:
@Ndymk ‘nın menüsünü gördüğümde bu iki haylaz birlikte yemiş içmişler diye düşündüm:confused:

Allah iyiliğini versin senin e mi:rolleyes:

dün cozutmuş kızlar.sen onlara uyma guzum.onlar kendini kurtarır olan sana olur:KK70:

hahaha:KK70:gördüm menülerinizi.hay görmez olaydım:cool:
ahahah tamam kaptanım :)

Biliyom datliim datliimm.
Zaten bi daha da kutlama mutlama olursa yemicem pasta masta. 1 saat ceza yiyemem bi daha, hatta 2 olur falan Allah korusun :KK70: midemden rahatsizim der gecerim bundan sonra arkadas..
cezalar çok caydırıcı cidden :)

Merhabalar herkese!!!
nasilsiniz?

bugun menu:

kahvalti biberli omlet, peynir domates
oglen: corba, kofte ve karnibahar kaynatilmis, salata,
aksam yemegi tonbalik salata dusunuyorum.
nasilsiniz neler yapiyorsunuz?
aa benim de canım çekti eğer evde olursam ton balıklı salata yapabiliriiiim

tamam canım :) ben hala kiloları ve nickleri tutmaya çalışıyorum spor olayını da bilmiyordum :) tamamdır :)

kendimi tutabildiğim kadar tutacağım çünkü tartı cuma beni şaşrtmazsa eksi gösterecek inşallah o yüzden gaza geldim durmaya çalışıyorum
Kilo 100 üzeri olanlarda ,sporla birlikte bacaklara binen yük iyice arttacağı için sağlık sorununa yol açabilir ya canım. O nedenle spor yapmalarını doğru bulmuyırum.Yürüyüş ve yüzme olabilir sadece.
Canım gerçekten sporların çok iyi , kendini aç bırakmadan sağlıklı beslenerek çok iyi kilo verebilirsin.

Afiyet olsun canımm:KK25:
Menüüün güzel,sporr güzel,sen çok güzel güzeel,güzelsinn:KK75::KK75:

Afiyet olsun canım. Sağlam dolu dolu kahvaltı yapmayınca kaçamak oluyor.

Afiyet olsun civcivim:KK66:Az yemişsin sırf spor yapman için bir sigara böreğine 10 dk spor veriyorum.Maksat pislik olsun:confused:

hahahaha:KK70:

benim de başıma çok geliyor bu ara.Oğlumu bazen oturduğumuz sitenin parkına götürdüğümde iltifatlar havada uçuşuyor .bu kısmı iyi hoş ama sonra mutlaka bi arıza çokıyor:KK70:İki gün önce önce parkta iltifatlardan sarhoş edildim beş dakika sonra futbol topu kafamda kuşlar yıldızlar uçuşturdu:KK70:kafaya sert darbe aldım:KK70:
wc çıkmayı bekliyorum inşallah bugün ya da tartıdan önce çıkarım
eğer çıkarsam eksim güzel olacak kaptanııım :)

Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim:KK70:

Velveleci demeyelim ayıp oluyor:KK70:
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorum:KK70:Nerede bir tatlı var feyza hemen orada:KK70:

Afiyet olsun canım ama cırcır :KK70:olmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdim:KK66: iyileş öyle yaparsın datlum.
arkadaşlar tatlı yerken iki kere düşünün :D

Tünaydın bu ara yine günlerim yoğun geçiyodu ancak girebildim bebeğimi uyuttum şimdi.

Dün

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen
2 poğaça
Salata

Akşam

1 kase yoğurt
Meyve (kiraz)

Spor
Yok

Dün çok koşturmalı geçti bu ara menülerim çok kötü umarım cumaya yüzdeliği tutturuum spora bastırıcam
canım yoğunluktan bence sen çook daha iyi bir menü ile gelirsin

Kilo 100 üzeri olanlarda ,sporla birlikte bacaklara binen yük iyice arttacağı için sağlık sorununa yol açabilir ya canım. O nedenle spor yapmalarını doğru bulmuyırum.Yürüyüş ve yüzme olabilir sadece.
Canım gerçekten sporların çok iyi , kendini aç bırakmadan sağlıklı beslenerek çok iyi kilo verebilirsin.
inşallah canım
haklısın kesinlikle yürüyüş en güzeli
yüzme de imkan varsa çok güzel olur

ne demek canım :) ishal için bunlar artı su :) çünkü sıvı tuz kaybı da oluyor

Evet akşam teşafi edeceğim inşallah.
Biraz halsizlik biraz karın ağrısı var şuan ama iyiyim çok şükür şimdi.

şimdi ben yine ooo lardım ama oolayamıyorum :KK70: :KK70:
afiyet olsun canım :) güzel menü imiş ki baklava :KK43:

Ayy ebet canım zaten ondan ceza aldım:D esperenzaa dan kaçmadı o:D

Su ve tuz kaybın çok oluyor ya canım.Tuz normalde az kullanın derim ama senin vücudun susuz ,tuzsuz kalabilir biraz alman gerek.
Dışarda benim en korkarak yediğim hatta çoğu zaman yemediğim şey salata canım.iyice yıkanıp yıkanmadığını bilemediğim için çoğu zaman yememeye çalışıyorum.

Ayy hafta sonu dışarıda yemiştim salata. Bilmem ki ya off. Ben bu akşam haşşanmış patatese tuz serpip tüketeyim. Su ise normalde canım çekmez şimdi ağzım kuruyor içmek zorunda kalıyorum

wc çıkmayı bekliyorum inşallah bugün ya da tartıdan önce çıkarım
eğer çıkarsam eksim güzel olacak kaptanııım :)
İnşallah güzel eksi gelir canım:KK66:
Burada da yağmur başladı sonunda.nemden bayılacaktık şükür:KK66:
kızlar canım aşırı tatlı istiyor ya :KK43: ahh :KK43:
sana zarar verecek tatlılardan yeme kuzum:KK66: yapabiliyorsan muzlu dondurma gibi bir tarif vardı ya onu yap .yada 2 ıhurmayı ıslat rondodan geçir biraz ceviz fındık karıştır az kakao ekle ye .

Back
X