• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mutfakta bulaşıklar tezgahın üstünde halay çekiyor sen halen spor diyorsun :KK70: hastayım gülüm hastayım bidenem :KK70:

evet canım inş 55 54 leri de görürüm sayenizde katılımı azaltmamam lazım yoksa cozutuyorum :KK70:
Hastayken yap demedim kuzum:olamaz:
Çaydanlığı da tezgahın en başına koy,halay başı olsun:KK70:

Günaydınn canım,karıncan da gelmiş:KK73:hayırlı uğurlu olsun:KK37:

Hoşgeldinn canım.
Ben bildirimini görmedim sanırım:KK66:
600 gram iyi eksilmen gelmiş.

Olsun cumaları hem çok yogun oluyor hemde.senin işin vardı arkadaslardan @Iyeaph listede kilomu duzeltmem konusunda uyardı ama ben biraz teknoloji özürlüyüm becerememişim demek kio_O

CD27CCE0-A5C3-4839-99FE-5329C4825667.webp
esperenzaa esperenzaa fayfeyfiy fayfeyfiy Ndymk Ndymk
Kahvaltım

Tememmmm

Haftada 1 anca olur , boşver mükafatını alacaksın

Güzel canım gayet iyi valla

Allah hayırlısını versin❤️❤️

Spor az olmuş eskiye göre
Ama menü iyi

:))) yok uyumamıştım

Aynen :))))))

❤️❤️❣️varımmmm şimdi günaydın

:KK66: günaydın
Tünaydıııın :)

Politik ol canım iki ay başka çaren yok 2 ay çokmuş ya ben evimden maks 3 4 gün ayrı durabiliyorum
Bi ara misafirleri iki ay lafını atmıştı sanırım ben de öyle dedim ,şimdilik 2-3 günlük geşiyorlarmış sanırım.
Olsun cumaları hem çok yogun oluyor hemde.senin işin vardı arkadaslardan @Iyeaph listede kilomu duzeltmem konusunda uyardı ama ben biraz teknoloji özürlüyüm becerememişim demek kio_O
Mesajı cevaplaya tıklatıp köşeli parantezler dahil içlerini silerek düzenlemeyi yaptıktan sonra mesajını gönderirsen olur canım.

Tünaydıııın :)
Tünaydıınn biri iyi uyumuş sanırım:olamaz:

Nooldu bi yerde mi kalıcan ve ne kadar süre ve de neden?
Yok kız ,en sevdiği eltisi yatılı misafirliğe geliuor da ondan biraz çido gerildi:olamaz: kendi kendilerine karar verip misafirliğe geleceklermiş:)
kayınvalide de damlar kesin diyor.
Kahvaltın da harikaymış :KK73:

Yok kız ,en sevdiği eltisi yatılı misafirliğe geliuor da ondan biraz çido gerildi:olamaz: kendi kendilerine karar verip misafirliğe geleceklermiş:)
Yok canım 10 da kalktım ama girince öyle yazdım :D

Anladım canım benim teşekkür ederim kahvaltı için de

Back
X