• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptann yorgun:KK70:Eşim bu hafta gitmedi de:KK70:beş saat geriden gelebilmeme şükür.

ben orada da hizmet ettirecek birini bulurum kesin:KK70:Şansıma güveniyorum:KK70:ünv’deki ev arkadaşım bile benim için temizlik yapardı düşün yani:KK70:
Hııı baya kalori harcadım diyosun yani bu hafta :confused: doğru tembel şansı olduğunu unutmuşum :D sen yaşamını normal insanlar gibi idame ettirebil diye baya 6 7 kişi seferber oluyo zaten günlük yaşantında :D

Overlokçu ayağınıza geldi hanımmlarr:KK70:
Yarın ,kutsal cuma öncesi kaçamak yapanın gözünün yaşına bakmam.
İnsan gibi yiyin:KK70:Diyette olan cinsinden.Cinslik yapmayın.
Yarın sindirimi zor şeyler yemeyin,ağır spor yapmayın ,ola ki koşturup terlerseniz soğuk soğuk su için ki cırcır olun emi:KK70:
Yarınki menülerdeki kaçamakların açılış tarifesi 1,5 saatten başlıyor.Hem dr terlemeli,kan ter olmalı spor olmalı.

Son düzenleme:
Hııı baya kalori harcadım diyosun yani bu hafta :confused: doğru tembel şansı olduğunu unutmuşum :KK70: sen yaşamını normal insanlar gibi idame ettirebil diye baya 6 7 kişi seferber oluyo zaten günlük yaşantında :KK70:
O 6-7 kişi benim hayır duamla cennetten parsel parsel yer kapıyorlar:KK70:
Vin-vin durumu yani saftirik esramm:KK70:

Menü
Kahvaltı
Yulaf 3 yk
Az süt
Kakao
1 çay k bal(çok tatsızdı)
3 dilim muz

Öğle
Semizotu salatası yoğurtlu ve yoğurtsuz
Çoban salata

Akşam
Ramiz’den salata tabağı karışık her salatadan vardı
3 kayısı ve 1 ceviz

Su 2,5 L

Spor
10.500 adım: 160 puan

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 Cascade_ Cascade_
Güzel dostum
Ben kalırım valla ama 5 yıldızlıysa 7 de olabilir :KK70:
7 yıldızlı sadece dubai de var :))))
Afiyet olsun canım.Dolu dolu yemişsin:KK66:
Biber kızartması mı gördüm.
Ona göre bir ceza düşüneceğim de:deli:
Yarını biraz hafif atlatırsan iyi eksi gelecek senden:KK66: kahve de azalmış.tebrikler :KK66:

Afiyet olsun canım.Akşamki karpuz olmasa daha iyi olurdu sanki:KK66: Su miktarın da iyi bugün adım az olmuş:KK66:

Anamm kız dondurma mı yedin akşam akşam:bicak:benim kafadan hesabıma göre sen bugün 1400-1500 kalori almış bulunuyorsun ki bu senin kilonda birisinin kilo vermesi için alman gereken kalorinin üzerinde canım. Minimum 1000 kalori almışken dondurma ile 400-500 kalori yüklenmek olmamış canım.
Sabah da meyve vardı,armut zannedersem:) çok şeker almışsın bugün.
Üzülerek ceza veriyorum.15 dakika verdim bu defa.Ama yarın şeker alma ,meyve alımına dikkat et canım.Dondurma olmasa çok iyiydi menün.
Tamam ❤️
Valla karpuz köy yapımıydı gaptanım hiç katkı yoktu etme eyleme :KK70:
:))))

Back
X