- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
TamamÜzülme len
1 saat içinde yazıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamÜzülme len
1 saat içinde yazıcam
TamamÜzülme len
1 saat içinde yazıcam
Biraz geç kaldım len
Tüm gün evdeydim ve çok sıkıldım kimse de yoktu buradaBiraz geç kaldım len
Asma suratını naber ?
Sürekli burayı yeniliyorum sıkıntıdanNe çabuk beğendin len mesajı :))))
Ben de iyi şükürTüm gün evdeydim ve çok sıkıldım kimse de yoktu buradasenden naber
Aah ahhhSürekli burayı yeniliyorum sıkıntıdanbak ne kadar yalnız kaldım
![]()
Evet ikili rakama girmek istiyorum... spor yapamıyorum ama evde sürekli hareket halindeuim oglum yurumeye başladı hep ayaktayim yorgun bitkin yatiyorum aksam yemek yemek bile istemiyorum sacma sapan donemden geçiyorum kuzum insallah sonu ferah olur... kendim ile gurur duyuyorum tabiki 20 kilo az degil fakat 25 kilo var daha hedefe inşallah vereriz be kuzum allahim buyuk iradem tam ama tartı cok yamuk yapiyor banaBak bu sabah yine salak gibi tartiya ciktim 110.8i gördüm vucudum o kadar dengesizlesiyor ki 1.2 kilo fark dunden bugüne tartilmamak laizm ama insan bakmak istiyor ama sen cok guzel kilo verdin masallah 20 kilo dile kolay buna da şükür ben de diyorim 12 kilo buna da şükür eğer kararlı olursak biz de incecik olacağız en fazla bir senemizi alacak ve eminim tarti oynamasa bile sen inceliyorsun aksi mumkun değil o yuzden can sıkmaya kendimizi bogmaya hicmi hic gerek yok illaki gidecek ❤❤
AA git kız yalnız bırakmaBen de iyi şükür
Eşim evdeydi
Şimdi uyumaya gitti
Yarım saat takılıp ben de gidicem senle vakit geçiriyim canımcım
Yaa evet geçen bi arkadaşım da dedi diğer mağazalarda bulamamış mavide bulmuş daha üstüruplu şeyler hani kolu arkası uzunAah ahhh
Biz de dışardaydık gezdik
Gömlek aldım maviden çok beğendim
Normalde tesettürlüyüm , ordan bana bişey uymazdı
Salaş duruyo
Arkası uzun
Afiyet olsun canım patatesin oyle olduğunuda bilmiyordum gerci yemem de Soguttum kendimi herseyden ama koruma dönemine gectigimde bu fikir film şeridi gibim gecicek gözümün önünden o zaman da canina okurum patatesinSelam kızlar menumu yazayim hemen size
Sabah: haslanmis yumurta 3 zeytim 2kk peynir 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara: yy sut ile kahve
Oglen: haslanmis hindi biber domates tavada az yagli bugulama 3yk yogurt 1.5 dilim tam bugday ekmegi.
Ara: 2 ceviz
Aksam: firinda hindi yogurtlu semizotu salatası yarim kase corba 12 dilim ince firinda patates.
3lt su 50dk tempolu yuruyus 125p 2000 adım 30 p toplam 155p
Hemen sizle bir bilgi paylaşayim 1 tane orta boy patates haslanmis ya da firinda 1 dilim ekmege esit aksamki ekmek hakkimi bu sekilde kullandim siz de yapabilirsiniz ozellille patatesi soguk yerseniz kana karismasi cok daha yavas oluyor diyetisyenim soyledi. Ama haftada 2 kez bu sekilde değiştir cok abartmamak lazim dedi. Eger ekmek yiyenleriniz varsa bu sekilde degistirebilirsiniz tuyomuz soguk olmasi. Cunku patates ekmekten cok daha yararlı bir besin kaynagiymis. Eger firinda az zeytin yagla yaparsanız 5 tane zeytin hakkinizi da yag icin kullanabilirsiniz.
@esperenzaamedgic26 @fattylamb94
Reglim zatenAA git kız yalnız bırakma
Aynen yaa sağolYaa evet geçen bi arkadaşım da dedi diğer mağazalarda bulamamış mavide bulmuş daha üstüruplu şeyler hani kolu arkası uzun
Çok sevindim canım
Yok canım yine çok güzel yapıyorsunfayfeyfiy sporda geçicem seni bugünlük en fazla yarın da geçerim ama genel olarak birinci olamam çünkü çalışıyorum vakit yok spor yapıcak
Akşam geldiğimde yemek , bulaşık, sofra hazırlama, eşimle vakit geçirme
Bazen iş yapamayıp uzanıyorum habire
Sen yokken veya böyle spor yapmıyoken ben 1 nci oluyodum 100 küsür puanlarla günde
cgdmk de köyde die yürüme ve yüzme fırsatı buldu
İlk üçe giriyorum o da yeter de sebebini söyledim
Yani sen aşırı yaptığın için mümkün değil ulaşamam sana
Günde 400 küsür puan için, işi bırakmam lazım akşam eve geldiğimde de eşimin suratına bakmamam lazım :)))
Aaa her şey şey mi yanında ol yeter kız :)Reglim zaten
Bişey yapamıyorum
Moralim bozuluyor :)))
Yapıyorum da işte kem küm
Uyuslar kizzzz bak söyle diyeyim 20 kiloy verdim aaaaaa biraz fark etmis evet dedi kv... 2 kilo adet siskinligime kilo almissin dediÇok bilmişler desene![]()
İnşallah o tartı görecek gününü ve gösterecek ikili rakamlarıEvet ikili rakama girmek istiyorum... spor yapamıyorum ama evde sürekli hareket halindeuim oglum yurumeye başladı hep ayaktayim yorgun bitkin yatiyorum aksam yemek yemek bile istemiyorum sacma sapan donemden geçiyorum kuzum insallah sonu ferah olur... kendim ile gurur duyuyorum tabiki 20 kilo az degil fakat 25 kilo var daha hedefe inşallah vereriz be kuzum allahim buyuk iradem tam ama tartı cok yamuk yapiyor bana❤