• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosbuldum canim:KK25:evet kurallari okudum ve kabul efiyorumEn Büyük KK
Yalniz gecen yil 14 .takimda yarisip,izne ayrilmistim.sorun olmaz degilmi.
Ben 42 yasindayim,calismiyorum,dolayisiyle tum gunum mutfakta geciyor diyebilirim.
66.7kg ,1.60 cm boyum.hedef kg 55 kg,ama 50 kg olmayida cok istiyorum:dua:
Canım kaptanımızın da dediği gibi olabildiğince çok uğra gruba :) zaten eski tecrübe:))

Ay bende düşeyim bari puan aşkı bi bende yokmuş :KK70: hatta ben spor puanlarımı hesaplarken yazmaya üşendiğim günler aklımd olmasına rağmen kendi kendime ceza veriyorum üşengeçlik yapıp yazmadığım için onları eklemiyorum toplam puana :KK70: :KK70:
Aaaa bak ben dün tam 600 yapacağım diye gittim 100 ip daha atladım :D

Kızlar yavaştan yavaştan takıma adapte olmaya çalışıyorum da menü, spor vs. paylaşımlar için kimleri etiketliyoruz. Bunlar dışında günlük yapılıp etiketlenmesi gereken birşey var mı? Ben biraz fazla ayrı kalmışım sanırım. İpin ucundan azıcık azıcık yakalayayım.

Kızlar yavaştan yavaştan takıma adapte olmaya çalışıyorum da menü, spor vs. paylaşımlar için kimleri etiketliyoruz. Bunlar dışında günlük yapılıp etiketlenmesi gereken birşey var mı? Ben biraz fazla ayrı kalmışım sanırım. İpin ucundan azıcık azıcık yakalayayım.
Canım menü için esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 S smygnc
Spor için de fattylamb94 fattylamb94
Etiketliyoruz

Eski tecrube:-):confused:burdayim canim,suan bile,bu saate kadar yediklerimin pismanligini yasiyorum:eek:
Canım artık onu düşünme
Şu an yeni bir sayfa açtın
Artık hedefine odaklan
Öncelikle bence küçük hedefler ver kendine
Mesela ilk başta 65 sonra 63 gibi
Böyle böyle daha iyi motive olursun

Her gün menü paylaşımı yapıyoruz esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 S smygnc etiketliyoruz
Ve her gün spor yapıyoruz ilk sayfada yazıyor sporlar kaç puan
Ona da fattylamb94 fattylamb94 etiketliyoruz
Artık şu andan itibaren başla
Başarabilirsin

3CB65DC5-1013-41A0-8AB5-06287751ADFA.webp

Kızlar ya bu akşam arkadaşlarla birinin evinde toplanıyoruz kesinlikle makarna salatası yapmıştır. Yanınada kaşarlı patates püresi ne yicem ben :mad:

Yedim geldim desen dayanabilir misin tatlım? Ya da midem ağrıyor gibi bir bahane mi bulsan ? Yani makarna zaten tehlikeli bir de mayonez falan koyacaklar daha tehlikeli.

Canım menü için esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 S smygnc
Spor için de fattylamb94 fattylamb94
Etiketliyoruz

Çok teşekkürler tatlım :)

Cok tesekkur ederim canim.izine ayrildigimkilonun cok ustune ciktim malesef.bir sizleri okuyup motive olup sonrasinda tarif sitelerinde buluyordum kendimi.sonrasi kacinilmaz.yap pisir ye.
Cok yas farkimiz yokmus:KK36:
İnsallah ben de sizler gibi duzenimi kurup ,guzel kg ler veririm.almasi cok kolay vermesi ,zor malesef.
519. Etapta 59,3 ile bildirimsiz izne ayrılmışsın.şuan ki kilon evet izin kilonun üzerinde ama bu süreçte hem takıma hem de diyete uyum sağlarsın canım.
Buradaki hedef kilon da 50 kiloymuş.

Canım artık onu düşünme
Şu an yeni bir sayfa açtın
Artık hedefine odaklan
Öncelikle bence küçük hedefler ver kendine
Mesela ilk başta 65 sonra 63 gibi
Böyle böyle daha iyi motive olursun

Her gün menü paylaşımı yapıyoruz esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 S smygnc etiketliyoruz
Ve her gün spor yapıyoruz ilk sayfada yazıyor sporlar kaç puan
Ona da fattylamb94 fattylamb94 etiketliyoruz
Artık şu andan itibaren başla
Başarabilirsin
Cok sagol canim :KK200:
Aslinda bu yeni sayfayi haftalar once acmam gerekiyordu ama,nasil bir iradesuzliktir anlamadim.ama soyledigin gibi ,bugun yeni bir sayfa ve guzel bir balangic yapiyorum sayenizde kendim icin:KK54::KK68:
Bilgiler icin de ayrica tesekkurler canim :KK9::KK74:

Menülere S smygnc ’yi artık etiketlemiyoru canlarım.
Yarın gece yeni spor listesi hazırlayacağım ,menülere beni ve rakiplerinizi etiketleyeceksiniz datlularım. Spor için esra’yı yani

fattylamb94 fattylamb94 etiketliyorsunuz.
Bi kaptan yardımcımız daha vardı,onu da menülere etiketlitorduk medgic26 medgic26 ama o bu sıralar pek müsait değil

Yedim geldim desen dayanabilir misin tatlım? Ya da midem ağrıyor gibi bir bahane mi bulsan ? Yani makarna zaten tehlikeli bir de mayonez falan koyacaklar daha tehlikeli.

Çok teşekkürler tatlım :)
Çok zorlanıcam diyet yapıyorum yemicem diyebileceğim kadar yakın arkadaşlarım ama şuan tamamen nefsimle savaşıyorum işte hatayı burda yapıyorum ben. Nefsime yenik düşüyorum

Canımm cuma gününden geçerli olmak üzere spor yarışları için rakip ayarlayacağım.spor ve kilo verme yarışında var mısın? Şayet varsan cuma günü kilo bildirimini yaparsan bie haftalık kilo verme yüzdesi yarışına seni de dahil edeyim;)

Merhabalar. Bugün kan tahlili ile kesinleşen 5. Başarısız denemeden sonra diyete Cumadan itibaren devam edeceğim.
Canımm hakkında hayırlısı buymuş demekten başla bir şey geşmiyor elden:KK36:
Sağlık olsun canım.Kısmet işte.bakarsın vazgeçtiğin anda kendiliğinden olur.
Tekrar diyete hoşgeldin kuzum.

Back
X