• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8B110802-8F20-495D-B7DD-4FCA16B20745.webp

Valla insanoğlu neye alışmıyor ki varlığını bilmediğin bişeyin yokluğunu çokta bilmiyosun aslında, ama düşük çok acı oluyor belki de baştan negatif çıkması daha iyi ikinci bana o kadar koymadı mesela ama ilki acıdan süründürdü..
O kadar güzel anlatmışsın ki civcivim:( düşük tabi ki daha acı vermiştir.Allah tekrarını göstermesin kuzum.

Merhabalar. Bugün kan tahlili ile kesinleşen 5. Başarısız denemeden sonra diyete Cumadan itibaren devam edeceğim.

Canim benim hayirlisi buymus demek ki.
Guzel haberini eninde sonunda, hayirli guzel bir vakitte alicaz insaallah.
Bu sirada sen de vucudunu hazirlamaya devam edeceksin tabi ki insaallah :)
Diyete hosgeldin, bu sefer tam asilmaca!! Ama asssiri asilmaca!!!
Super otesi olucak fizigin inaniyorum ben :)
Dolayisiylan da hamilelik kilolari hiiic koymicak sana ilerde :KK66:

Rota neresi canısı :-)
Tatil 12 gün kadar canım.bir hafta yakın bir yere marmara adasına gideceğiz sonra kalan sürede Alaçatı’ya geçeceğiz.
Marmara adasında gideceğimiz köy bakıcımızın memleketi sayılır:)kumu,denizi güzel bi yer.
otelde kalacağız ama bakıcımız da orada olacağı için tam tatil yapacak gibiyim:)
Eşimle azıcık başbaşa kalmayı özledim de:KK70:

Datlummm nasılsın? Tartın ve sen cumaya hazır mısın acaba?:KK73:

Tatil 12 gün kadar canım.bir hafta yakın bir yere marmara adasına gideceğiz sonra kalan sürede Alaçatı’ya geçeceğiz.
Marmara adasında gideceğimiz köy bakıcımızın memleketi sayılır:)kumu,denizi güzel bi yer.
otelde kalacağız ama bakıcımız da orada olacağı için tam tatil yapacak gibiyim:)
Eşimle azıcık başbaşa kalmayı özledim de:KK70:

Ohh super valla kaptancigim, guzeel guzeel dinlenn tatil yaapp :)

Kilonu bir süre yazmamayı tercih ettiğini bildiğim için sordum canım zaten.
Spor ve kilo verme yarışında genelde kiloları yakın olanları eşleştirmeye çalışıyorum ki kilo verme yüzdesinde adaletsizlik minimum düzeyde olsun.
60 kiloluk birinin verdiği bir kilo ile 80 kiloluk birinin vermiş olduğu bir kilonun yüzdesi aynı değil malum:KK66:
Oyy anlayışlı kuzum benim. Beni 80 li kilolarda birisiyle eşleştirebilirsin. Bu sabah 83.9 çıkmıştım. :oops::oops::KK43: Geçen haftadan bu yana 3 kilo vermiş halim bu. Tam dayaklık olmuşum haa.

Canımm hakkında hayırlısı buymuş demekten başla bir şey geşmiyor elden:KK36:
Sağlık olsun canım.Kısmet işte.bakarsın vazgeçtiğin anda kendiliğinden olur.
Tekrar diyete hoşgeldin kuzum.

Hoş buldum canım. Kısmet, kader ne yaparsın. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonra embriyo genetik testi yapıalrak deneyeceğiz. Şimdilik bu sene ara verdim. Hedefim olan 70 kiloyu 68 e çektim. Şuan için hedefim sağlıklı bir hayat yaşayıp güzelce kilo vermek. Bir de doktorum Impryl diye bir tablet önerdi onu kullanacağım. Bugün hastane bahanesiyle 8000 adım yürüdüm, kendime geldim biraz. Sabah ağlayıp içimi ferahlattım sanırım, çok üzüldüm ama olmuş olana çare yok. Dinlendikten sonra devam inşalllah

Datlummm nasılsın? Tartın ve sen cumaya hazır mısın acaba?:KK73:

Sabah mesajini okudum cevap yazamadim.
Dunki az yeme sebebim vakit bulamamakti esperenzaamm.
Kilom sabit su anda, bu sabah da 56.8 idim.
Karatayimdan koptum bu hafta, birazcik motivasyon kaybi oldu. Spor da gidince insan bir inancsizlasiyor. Spor cidden hormonlari falan calistirip insani mutlu ediyor ya..
Ama haticecigimle beraber cumadan itibaren yine sahalara donucem, haftaya bomba gibi olucam :)
Amacim sen kaptanligi birakmadan mezun olmak, halledicem insaallah bu ay :KK200:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum kidiyecek bişi bulamıyorum,benim de iki başarısız denemem var ve üçüncüye korkuyorum.
Peki bişi sorcam mesela beşinci denemede diğerlerinden farklı bir tedavi uygulan dı mı histerekospi olur genetiğe göndermek olur yoksa hepsi aynı mı oldu yumurta topla transfer et sonuç bekle . Diyetine hoşgeldin..

Canım merhaba. Histereskopi yapıldı ama sorun çıkmadı. Doktorum aradı biraz önce daha önceki doktorlar olan bilgilerimde vardı baktı onlara. Konulan embriyo birinci kalite aa dedi embriyoalrın gelişiminden, sperm ve yumurtaya rahim kalınlığına kadar hepsini kontrol etti hiç birinde sorun yok. Tek sorun embiyo genetik tanı kaldı. Bundan sonra bu yolu deneyeceğiz. Şuan ara verdim en az 5-6 ay. sonrasına bakacağım canım:)
Korkma, maalesef korkunun ecele faydası yok. Olumlu düşün, olmazsa takdir demek gerek. İnsan evladının yapamadığı gücünün yetemediği şeyler var. Ne diyeyim bir sonraki sefer inşallahhh

Çok yorucu bir yıl geçirip hakettim tabi:KK70:Şaka bir yana eşim bu sene çok yoruldu.3-4 gün şehir dışında olunca iyice çöktü adamcağız:confused:Eşimi dinlendirip,ondan çok verim almayı planlıyorum:rolleyes:

:KK70::KK70:

Benimkinin de cani cikti yaa . Ama tatil planimiz yok.
4 gun yaptiydik ramazan bayramindan once o kadar, onda da stresini atamadi.
Hayirlisi artiks.

Sen dinlendir de verim artisi bol olsun :KK70:

Hoş buldum canım. Kısmet, kader ne yaparsın. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonra embriyo genetik testi yapıalrak deneyeceğiz. Şimdilik bu sene ara verdim. Hedefim olan 70 kiloyu 68 e çektim. Şuan için hedefim sağlıklı bir hayat yaşayıp güzelce kilo vermek. Bir de doktorum Impryl diye bir tablet önerdi onu kullanacağım. Bugün hastane bahanesiyle 8000 adım yürüdüm, kendime geldim biraz. Sabah ağlayıp içimi ferahlattım sanırım, çok üzüldüm ama olmuş olana çare yok. Dinlendikten sonra devam inşalllah
Sağlıkla kilolarını verip ,kilonu sabitledikten ve vücudunu iyice dinlendirdikten sonra tekrar denersiniz,kısmet bu denemeden bile kendiliğinden olabilir.
Hakkında hayırlısı diyelim.öncelik senin sağlığın canım sonrası kendiliğinden olur inşallah.

Canımmm civcivim Allah senin de asilsoy asilsoy un da yardımcısı olsun canım.inşallah en hayırlı zamanda ,hayırlı evlat sahibi olursunuz.
Daha önce de anlatmışımdır belki, bir arkadaşım defalarca denedi olmadı ve son denemeden sonra vazgeçti oluruna bıraktı hopp kendilğinden oldu.
Bir tanıdığım da kaç kez tüp bebek denedi olmadı,sonra gidip evlat edindi .evlatlık bebeğini kucağına aldıktan bir süre sonra hamile kaldı.şu an iki oğlu var ve çok mutlular.
Kısmet işte canım.

Her şey nasip canım. Ben inanıyorum, her şeyde var bir sebep. Belk genetikleri bozuktu belki sağlıklı olmayacaktı. Ben hep sağlıklı hayırlı bir evlat nasip ettim. Belki de bu yüzden olmadı. Eksik dua etmek gerek. Benim için hayırlısı buymuş, bundan sonrası daha iyi olacak belki.

Canım merhaba. Histereskopi yapıldı ama sorun çıkmadı. Doktorum aradı biraz önce daha önceki doktorlar olan bilgilerimde vardı baktı onlara. Konulan embriyo birinci kalite aa dedi embriyoalrın gelişiminden, sperm ve yumurtaya rahim kalınlığına kadar hepsini kontrol etti hiç birinde sorun yok. Tek sorun embiyo genetik tanı kaldı. Bundan sonra bu yolu deneyeceğiz. Şuan ara verdim en az 5-6 ay. sonrasına bakacağım canım:)
Korkma, maalesef korkunun ecele faydası yok. Olumlu düşün, olmazsa takdir demek gerek. İnsan evladının yapamadığı gücünün yetemediği şeyler var. Ne diyeyim bir sonraki sefer inşallahhh

Peki genetik testleri yaptırdınız mı siz hiç devlet hastanelerinde yapılıyormuş ya ondan..
Bende histerekospi düşünüyorum 3 .cüye başlamadan pgt de düşünüyorum aslında bu sefer
İğne acısı değil korktuğum hiç koymuyor bile ama umut etmek var ya sürekli ah ah
Sen benim gözümde bir dahisin :KK200:

Tum kalbimle ,en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir bebeginiz olur insallah canim.
Yorucu ve zor bir surec,herseyin ilaci da zaman.hakkinizda hayirlisi olsun.

Ayneeenn oyle canimm
Cok cok haklisin. Sen cok guclu bir kadinsin ve her seyi yoluna koyacaksin Allahin izniyle. Yavas yavas, ilmek ilmek olsun ama temiz olsun :)
Bu arada hedef kilona bayildimmm.
İcimden de 65 altmisss beeeesss lutfeen gecti ama hayirlisi :KK66:

Açıkcası aşırı kaderci biriyimdir. NE kadar üzülsem de sakinleştikce düşünüyorum ve benim için bu hayırlısıymış diyorum.
Hem kendimle ilgili yapacaklarım vardı. Sanırım fazla erteliyorum her şeyi. Kaderimde varsa anne olmak olurum, yoksa Allah sabrını verir, kıymetli eşim var yanımda. Allah bizlere sağlık sıhhat versin gerisi olur inşallah.
Diyete gelince hedefimi daha aşağıya indireceğim. Şuan için 68 diyorum ama bu 68 kiloyu Ekim sonuna kadar elde edeceğim. Kendime doğum günü hediyem olacak.:) Ve sonrası için Kasım-Aralık için başka planlrım var ama yavaş gideceğim şimdilik:)

Back
X