• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben diyet dönemindeyken yediğim şey çektiğim eziyete değmeyecekse hep reddettim.Makarnayı severim ama uğruna ölüp bitmem .Makarnanın içinde altın yoksa diyetime ve sporuma tercih etmezdim:KK70:deli gibi dondurma aşığıydım ki diyet dönemimde karşıma çok sık çıktı meret ama bu defa da kaliteli dondurma olmadığı için yemedim.
Ben tam bir makarnacıyım özellikle fettuccine :KK200: dondurmada en sevdiğim tatlı. Babam her akşam istisnasız algidanın maraş kesme dondurmasını ya da güllüoğlundan dondurma alıyor. Ben de onu bi güzel servis ediyorum. Ama asla yemiyorum :ruh: kız ben çok pis boğazım vallahi ya

Tatil 12 gün kadar canım.bir hafta yakın bir yere marmara adasına gideceğiz sonra kalan sürede Alaçatı’ya geçeceğiz.
Marmara adasında gideceğimiz köy bakıcımızın memleketi sayılır:)kumu,denizi güzel bi yer.
otelde kalacağız ama bakıcımız da orada olacağı için tam tatil yapacak gibiyim:)
Eşimle azıcık başbaşa kalmayı özledim de:KK70:
Süper yaaa
Deniz
Kum
Güneş diyosun :))
Çok iyi gelecek

:KK17:
Bugun yediklerimmm,
İki kez kahvalti,
6.30 da,
Bir dilim cihali t.b.ekmek
Bir dilim sucuk
İki catal peynir
Ceyrek domates
Cay
10.30
Bir yumurtadan omlet
Uc tane yesil zeytin
Peynir
Cay
14.00
Birer avuc leblebi ve kuru uzum
15.00
Bir tane kiymali kabak dolmasi
İki kasik yogurt
4/3 seftali
@esperenzaa
Bugun tarhana yaptim ve cok yoruldum spordan sayilirmi ki:KK28:@fattylamb94 :KK25:
İyi bence
Ben tam bir makarnacıyım özellikle fettuccine :KK200: dondurmada en sevdiğim tatlı. Babam her akşam istisnasız algidanın maraş kesme dondurmasını ya da güllüoğlundan dondurma alıyor. Ben de onu bi güzel servis ediyorum. Ama asla yemiyorum :ruh: kız ben çok pis boğazım vallahi ya
Aaah ahhh :))

Ben de yürüyüş eliptik ve bi cardio videosu var onu yapmaya çalışıyorum. Arada ip vs aklıma gelirse yapıyorum. Yüzmeye mi gitsem diye düşünüyorum. Canım hocayla mı çalışıyorsun?

Bende de havuz var da hijyeninden emin değilim. Eğer içime sinerse bende giderim. Hocayla calismiyorum. Istegime göre liste vermiyor. Bende şimdilik kafama göre takılıyorum. İlerde belki yardım isterim. Sen çalışıyor musun ?

Benim yumurta sayım çok ve döllenen embriyo sayım çok olduğu için embriyolara genetik test uygulatmıştık.
Genetik testten geçen sağlıklı embriyolar transfer edildiği için 2’li 3’lü taramalara bile gerek duyulmadı.
Genetik incelemeyi yapacak labaratuvarın yetkinliği çok önemli.hatta genetik test yapılırken cinsiyeti bile biliyorlar.tabi çiftlere cinsiyeti söylemek yasak ama ben embriyolarımın cinsiyetini öğrenmiştim:KK66: buna rağmen transferde hangi embriyoların transfer edileceğini bilmek istemediğimden rast gele yerleştirilmişti.
Bence bu süreçte senin de eşinin vücudu iyice dinlensin .sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı doğal kürler deneyebilirsiniz.

Canım açıkçası yumurta rezervim çok ve kaliteli olduğu söylendi. Her gittiğim doktor bu şekilde söyledi. Hatta rahmime sürekli iltifat ediyorlardı kimisi şahane, kimisi pırlanta gibi demişti. Dayanamayıp madem böyle niye tutmuyor embriyoları demiştim!!! Ama spermde sıkıntı vardı ama onu da 4. deneme sürecinde atlattık. Şuan sanırım en önemlisi genetik test. Muhakkak bunu yaptıracağım. Birde hangi doktorla çıktın yola, hangi hastanede yaptırdın canım? Şimdi de bir sonrakinde İstanbul'a mı gitsek Bülent Traş'a diye düşünüyorum. Tabi bu 4-5 ay sadece dinleneceğiz. Ocak/2019 a kadar nadastayım:D

senin eşte mi zayıf seviyormuş zayıflayınca itiraf etti :-)
Benim esim daha tanıştığımızda söylemişti :D ben de o zamanlarin en kilolu halimdeydim ama 59 kiloyla :D
Bu seruvene baslamamdaki ikinci sebep de eşimin kibarca daha yiyecek misin seklinde lafiydi :D
İlki tabi ki zayif sevdigim icin zayiflamak istememdi.

cgdmk cgdmk
2 3 gun olucaksa ben de katilirim araniza.
Ya da siz 7 gun yaparsiniz, ben 3 gun.
Ne zaman donucen adiyamana?
7 yapamam sanırım, acayip tatliya boguluyorsun. En fazla 3 gün yapabilirim. 2 gün denemistim, cok rahat yaptım. 1-1.5 gidiyo ve dikkat edince geri de gelmiyor.
26sinda geri donucez. 1 eylulde ancak duzeni oturtup yapabilirim.

Selamlar. Menim biraz ayarlanacak bir menü ama bugün u telafi edeceğim.
Sabah: 1 tost, 2 bardak cay
Ara yok
Öğlen yok
Ara yok
Aksam yarim haşlanmış yumurta , 4- 5 adet çiğ köfte ve marol, nane ( ekmeğinden tüketmedim ) ve bir büyük kupa ayran

Diğer sıvılar hariç 1.5 lt su
Spor 8000 kusur adim. 120 puan

Birazdan soda içeceğim

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Büyük kısmı bitti diyelim:) Alışveriş kısmı tamam:KK70:
Kıl tüy vs yarın kuaföre gideceğim ama işin aksi yanı bugün regl oldum:KK43: tatilin bir iki günü regl dönemime denk geliyor.
Eşim cuma gece gelir,ona da bir iki şort atlet vs koydum mu tamamdır:KK70:
Zaten erkek kıyafeti nedir ki..:D

Selamlar. Menim biraz ayarlanacak bir menü ama bugün u telafi edeceğim.
Sabah: 1 tost, 2 bardak cay
Ara yok
Öğlen yok
Ara yok
Aksam yarim haşlanmış yumurta , 4- 5 adet çiğ köfte ve marol, nane ( ekmeğinden tüketmedim ) ve bir büyük kupa ayran

Diğer sıvılar hariç 1.5 lt su
Spor 8000 kusur adim. 120 puan

Birazdan soda içeceğim

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
Canım tost olmamış ama az yemişsin o yüzden bir nebze

Ama cumaya az kaldı unutmaaa

Açıkcası aşırı kaderci biriyimdir. NE kadar üzülsem de sakinleştikce düşünüyorum ve benim için bu hayırlısıymış diyorum.
Hem kendimle ilgili yapacaklarım vardı. Sanırım fazla erteliyorum her şeyi. Kaderimde varsa anne olmak olurum, yoksa Allah sabrını verir, kıymetli eşim var yanımda. Allah bizlere sağlık sıhhat versin gerisi olur inşallah.
Diyete gelince hedefimi daha aşağıya indireceğim. Şuan için 68 diyorum ama bu 68 kiloyu Ekim sonuna kadar elde edeceğim. Kendime doğum günü hediyem olacak.:) Ve sonrası için Kasım-Aralık için başka planlrım var ama yavaş gideceğim şimdilik:)
Canım duanı eksik etme
Rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ♥️

:KK17:
Bugun yediklerimmm,
İki kez kahvalti,
6.30 da,
Bir dilim sucuk
İki catal peynir
Ceyrek domates
Cay
10.30
Bir yumurtadan omlet
Uc tane yesil zeytin
Peynir
Cay
14.00
Birer avuc leblebi ve kuru uzum
15.00
Bir tane kiymali kabak dolmasi
İki kasik yogurt
4/3 seftali
@esperenzaa
Bugun tarhana yaptim ve cok yoruldum spordan sayilirmi ki:KK28:@fattylamb94 :KK25:
Güzel canım

7 yapamam sanırım, acayip tatliya boguluyorsun. En fazla 3 gün yapabilirim. 2 gün denemistim, cok rahat yaptım. 1-1.5 gidiyo ve dikkat edince geri de gelmiyor.
26sinda geri donucez. 1 eylulde ancak duzeni oturtup yapabilirim.

Cok varmis gitmene :)
Bakalim bakalim belki 2 hafta sonra yaparim ben ya da beklerim biraz daha hic bilmiom

Kısa vadede 68 i gördükten sonra neden 64-63 olmasın:KK66: Dediğim gibi planlarım var , hatta bu süreçte olumsuz olma ihtimaline karşı kafamda kurmuştum. Ne kadar çok istesemde bu riskte vardı ve bunun planını da yapmıştım.
Öncelikli sğlığıma özen gösterip hedef kiloma gelmek bu süreçte yüzme kursuna gidip şu baş belası yabancı dilde kendimi geliştirmek. Dilerim bunları yapmam ertelenmez ve kendim için güzel bir sürece başalım
Bu arada iltifat için teşekkürler:)

Supersin cidden maasaallah :nazar:
Allah planlarimizi hayata gecirmek icin guc versin bizlere :)

Selam kızlar bugunki menum

Sabah: 06.35

Lorlu omlet
4 dilim Domates
1 kucuk salatalık
1 yk lor peyniri
3 dilim kırmızı biber
1 kucuk sut

Oglen:12.30

Yarım kepce sebze çorbası
5 yk taze fasulye
Ayran