• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kırmızı biber nasıl canjm
Turşu gibi mi?
Kızartma mı

Çok iyi menü de spor da hele suuu ♥️

Bu arada inşallah dilediğin kiloya çabucak inersin

Kırmızı kapya biber tatlım. Çiğ haliyle 3 dilim kestim. O şekilde yedim. Ayy inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce sağlıkla ineriz.

Ödem bile olsa bir haftada 3 kilo harika. Çok da iyi motivasyon sağlamıştor tatlım.

Tatilde,havuzda çok kullandım gayet rahat bence.Dediğim gibi zaten iki gün kullanırım.tatil 12 gün sürecek.regl geciktiriciyi kullandaydım 15 güne yakın kullanmam gerekecekti ki ilacın o gerilimini ve regl düzensizliğini göze almak istemedim.

Hemde ne motivasyon sağladı. Akşamları terledikçe mutlu olur mu insan? Vallaha oluyorum.

Kuzular şimdi eve girdik
Halam fenalaşmış hastanedeydik tüm aile
Biraz dinleneceğiz sabah da dönüşümlü gideceğiz sanırım
Hızlıca yaZayım

Menü :
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmek
Zeytin
Peynir

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Parmaklarım kadar pide (bir dilim ekmek boyutunda pide inçe)
Bol acı biber ektim

Spor
65 dk Leslie 3mil 5k:260
1000ip:200
5500 adım: 82

542 puan
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 cgdmk cgdmk

Spor puanını kıskandımmm sanki. Maşallah canım sana :nazar:

Günaydın kızlar :KK68:

Günaydın canım. Dün nasıl geçti? Benimde senden farkım yoktu. Resmen işkence çektim.

Kuzular şimdi eve girdik
Halam fenalaşmış hastanedeydik tüm aile
Biraz dinleneceğiz sabah da dönüşümlü gideceğiz sanırım
Hızlıca yaZayım

Menü :
Kahvaltı
Menemen
1 dilim tam buğday ekmek
Zeytin
Peynir

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Parmaklarım kadar pide (bir dilim ekmek boyutunda pide inçe)
Bol acı biber ektim

Spor
65 dk Leslie 3mil 5k:260
1000ip:200
5500 adım: 82

542 puan
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 cgdmk cgdmk
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil sifa versin.
Sporun da yine harika, maasallah.

sABAH
1 DİLİM EKMEK
şekersiz çay
1 2 dilim peynir
1 hurma

öğlen
1 tabak yeşil fasulye
salata
ayran

ara
1 armut

akşam
fırında alabalık
yarım dilim ekmek normalde akşam ekmek yemezdim dışarda suyu çok güzel geldi balığın

ara
kahve

esperenzaa esperenzaa Ndymk Ndymk @fattylamb94 su 2 litre vardır

ama bu hafta sabitim kaftanım neden olabilir var mı bir önerin

Benim yumurta sayım çok ve döllenen embriyo sayım çok olduğu için embriyolara genetik test uygulatmıştık.
Genetik testten geçen sağlıklı embriyolar transfer edildiği için 2’li 3’lü taramalara bile gerek duyulmadı.
Genetik incelemeyi yapacak labaratuvarın yetkinliği çok önemli.hatta genetik test yapılırken cinsiyeti bile biliyorlar.tabi çiftlere cinsiyeti söylemek yasak ama ben embriyolarımın cinsiyetini öğrenmiştim:KK66: buna rağmen transferde hangi embriyoların transfer edileceğini bilmek istemediğimden rast gele yerleştirilmişti.
Bence bu süreçte senin de eşinin vücudu iyice dinlensin .sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı doğal kürler deneyebilirsiniz.

Sen öğrenirsin canım hiç şaşırmadım :D

Canım ben inceledim biraz bir ptg var bi acg diye genetik test. ilki 3. gün embriyosuna, 2.sini 5. gün embriyosuna uygulanıyor. Eğer işlemi yapan ustaysa zarar verilmiyor. Tabi burada labt çok onemli. Birde en az 5-6 tane embriyo oluşmalıki 5. günü beklesinler. Benim doktorum 5 embriyo yukarısı için 5. gün beklerim dedi bende 4 tane kalmıştı riske girmedi. Bundan sonra nasıl yol izlenecek bilmiyorum. Şuan eşimde dinlenelim belki doktor değiştirirz diyor. Sıfırdan başlarız belki diyor. Bilemiyorum artık şuan sadece sakince dinlenmek istiyorum. Her şeyin zamanı var, bunu düşünerek bu sürecide sonlandırdım kafamda.

Ocak ayından beri bebek işi için hastanenin önünden bile geçmedim raporumu bile almadım düşün o kadar hastane görmek istemiyorum :( ben çabuk sıkılıyorum sanırım
şu an boşlukta gibiyim bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum

Bende de havuz var da hijyeninden emin değilim. Eğer içime sinerse bende giderim. Hocayla calismiyorum. Istegime göre liste vermiyor. Bende şimdilik kafama göre takılıyorum. İlerde belki yardım isterim. Sen çalışıyor musun ?
Yüzmede varsa değerlendir canım ben salona gitmiyorum yürüyüşe dışarı çıkıyorum diğerlerinide evde yapıyorum
Kırmızı kapya biber tatlım. Çiğ haliyle 3 dilim kestim. O şekilde yedim. Ayy inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce sağlıkla ineriz.

Hemde ne motivasyon sağladı. Akşamları terledikçe mutlu olur mu insan? Vallaha oluyorum.

Spor puanını kıskandımmm sanki. Maşallah canım sana :nazar:

Günaydın canım. Dün nasıl geçti? Benimde senden farkım yoktu. Resmen işkence çektim.
Dün gayet güzel geçti diyet açısından arkadaşımın dünden kalma taze fasulyesi varmış onu yedim onlar makarna yerken :dondurma: sen nelere karşı koydun :KK76:

Yüzmede varsa değerlendir canım ben salona gitmiyorum yürüyüşe dışarı çıkıyorum diğerlerinide evde yapıyorum

Dün gayet güzel geçti diyet açısından arkadaşımın dünden kalma taze fasulyesi varmış onu yedim onlar makarna yerken :dondurma: sen nelere karşı koydun :KK76:

Ohh çok sevindim. Anlatsam ağlarsınız ama sayıyorum. Rus salatası, acılı ezme, patates kızartması veeee trileçe. Eve bir geldim bizimkiler yiyor. Hey maşallah dedim. Daha dolapta birşey daha var dediler. Bir getirdiler trileçe. Kardeşlerim iddiaya girmiş. Kız kardeşim gelince dayanamaz yer demiş erkek kardeşim hayatta yemez demiş. Bana baktılar sordular. Hayatta yemem dedim. Aldım 1 lt suyumu oturdum masaya. Biraz kedinin ciğere baktığı gibi bakmış olabilirim ama yemedim. Sabah nasıl mutlu uyandım anlatamam :) :halay:

Ohh çok sevindim. Anlatsam ağlarsınız ama sayıyorum. Rus salatası, acılı ezme, patates kızartması veeee trileçe. Eve bir geldim bizimkiler yiyor. Hey maşallah dedim. Daha dolapta birşey daha var dediler. Bir getirdiler trileçe. Kardeşlerim iddiaya girmiş. Kız kardeşim gelince dayanamaz yer demiş erkek kardeşim hayatta yemez demiş. Bana baktılar sordular. Hayatta yemem dedim. Aldım 1 lt suyumu oturdum masaya. Biraz kedinin ciğere baktığı gibi bakmış olabilirim ama yemedim. Sabah nasıl mutlu uyandım anlatamam :) :halay:
Ayy trileçeye ölünür ya en en en sevdiklerimden :ruh: biz de makarna salatası, el açması börek, haşhaşlı çörek, haydari, ezme ve ıslak kek vardı :KK47: içlerinden ıslak kek dışında hepsini çok severim. Ama direndim. Bizden olacak galiba. Bak dün yediler ama hiç birinin tadı bile kalmadı

Ocak ayından beri bebek işi için hastanenin önünden bile geçmedim raporumu bile almadım düşün o kadar hastane görmek istemiyorum :KK43: ben çabuk sıkılıyorum sanırım
şu an boşlukta gibiyim bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
[/QUOTE
Allah hayirli ve saglikli bir evkat versin indallah en kisa zamanda canim
Cok zor bir surec.onbir yil yasadim ,biliyor ve anliyorum neler yasadiginizi.biraz zaman ve sabir.sonu guzel olacak ,buna inanin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy trileçeye ölünür ya en en en sevdiklerimden :ruh: biz de makarna salatası, el açması börek, haşhaşlı çörek, haydari, ezme ve ıslak kek vardı :KK47: içlerinden ıslak kek dışında hepsini çok severim. Ama direndim. Bizden olacak galiba. Bak dün yediler ama hiç birinin tadı bile kalmadı

Bacım senin menü de fenaymış. Helal olsun bize :) Durmak yok bu gazla devam. Dediğin gibi hiçbirinin tadı kalmadı. Ama bizde ki mutluluk ve gurur hep baki :)

Back
X