Basarilar dilerim camim.Sınavıma 2 gun kaldığı icin pek aktif değilim donecegim buralara menu yazip kapatiyorum.genel olarak ama hepinizi seviyorum ve öpüyorum yarin hepinizin bol bol eksisi olsun insallah ❤❤
Hedefi 55e cektik.boyuma gore 50 kg nirmal canim.boyum 1.60 cm.keske olabilsem ,insallah olurum.Kiz 50 kilo hedef mi masallah azmine hayranim.. Ben hicbir zaman o kilolari goremeyecegim sanirim her zaman bir gobek mevcut.olacak bende heheh
Niye oyle dusunuyorsun,burda ne hikayeler okuyoruz 5 ayda 30 - 40 kg veren kisiler var.irade ve azim varsa geridi teferruat.ki sanirim yasinda cok genc.olur,olmali,olacak baska yolu yok.iradesizce yediklerimizi ,yine kendi irademizle verecegiz.
Cok saol canimmmm.Suyun harika menun de cok guzel ama keske pilav olmasaymis afiyetlet olsuuunn
Pilavi hic sorma.ac oldugum icin yemedim,canim cok cekti.ondan yedim.
Hosbuldum camim,cok tesekkur ederim.hep beraber olsun insallah.Bu arada hosgeldin @Alina_ bol saglikli kilo vermeler canimm
Her bunye farkli canim.bir de zeytin yagi geldi aklima.sifa olsun.Eriği denedim canım fayda etmiyor ya