- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Canım Leslie 3 mil 5 k izleÇoğu video 15 dklık
Ve evet normalde paralı satıyor o yüzden parça parça YouTube da
Asıl uzun videoları kendi sattıkları cd lerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Leslie 3 mil 5 k izleÇoğu video 15 dklık
HhahhaahHemen hemen Ah bu vücut
Kilo alırken öyle mi
O zaman da hemen almasana![]()
İyi geceler:)Ay hadi iyi geceler daha konuşmak isterdim ama gece emzirmeye kalkıcam![]()
Evet canım o, ben de o aerobic dansını yapmıştım, eğlenceliAaaa ben biliyorum bu kadınııı
Arabic dance videosunu yapmıştım
30 dk ilk cardio videosu var o di mi canım bahsettiğin
Ben deneyeyim eğer aşırı zorlamazsa diğer hafta da bunu yaparız ya da yanına ek yapabildiğimiz kadar yapalım bu hafta
Şimdi bizim bu hafta mevlid gelen giden olacak herhalde ondan yüzde yüz emin olamadım
Ben bu videoyu deneyeyim sonra olmadı ona geçeriz ya ben ilk fırsatta deneyip yazacağım
Aminnn (sağlıklı bir şekilde)Canım bu hafta da benlesiiin yapacağız inşallah
Bu videonun yorumlarında 1 ayda 7-10 kg ler dönüyor ya Rabbim sen bize nasip et![]()
TamamÖnümüzdeki hafta karar veririz![]()
Bir iki videodan sonra alisirsin canimAslında güzel olur :) ama cardionun bacak hareketleri beni çok zorluyor
Sayısına yetişemeyip hareketi tam yapsam olur mu
Leslie de sayıya çok dikkat ediyorum da cardio çok zor olduğu için bi sorayım dedim :)
İnşallah canım:)Bir iki videodan sonra alisirsin canim![]()
Ayy evett ya ben kadini izlerken mest oluyorum, cool cool cardio yapmasina. Ben de mosmorcgdmk o videoyu deneyeceğim ama zor gelirse fitness blender ın başlangıç seviye cardio videosu buldum kir tane (önceden 35 dk ilk bir tane yapıyordum ) bu 27 dk
Bir de bunu denerim canım unutmazsam
Ay ama önce o kadını bir deneyim
O nasıl spor yapmak ya Rabbim ya terlemedi resmen hiç öyle çok
Ben yapmadan izledim de yattığım yerden ter bastı o yaparkenAyy evett ya ben kadini izlerken mest oluyorum, cool cool cardio yapmasina. Ben de mosmor![]()
Ben de eşimi bekliyorum.1 saate pert bi halde gelir.Yarın öğlen yola çıkarız.Hazırlıklar bitti.Buraya bakayım dedim![]()
GünaydınGunaydin![]()
Gunaydin csnimGünaydın