- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
Yok canım o günler yapmadım. Bundan sonra tekrar düzene oturtucam ama cumaya kadar yetisemem size sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım o günler yapmadım. Bundan sonra tekrar düzene oturtucam ama cumaya kadar yetisemem size sanirim
Ama kilo verememSen benim dediğime gel hem öğlen ye hem spor yap![]()
68.8 şe başladımAtıyorum 60 kiloyla başladın hedefin 50. Vermen gereken kilo 10. 10 kilonun %80i olan 8 kiloyu verdiğinde mezun olabiliyorsun
Verebilirsin. Bu şekilde yormuyor insanı. Sen üç öğün hurmayla 3 gün dayanabilirsin ama öğlen yemeğiyle 2 hafta. Arkadaşım bu şekilde 30 gün yaparak 7 kilo verdi.Ama kilo veremem![]()
59,30068.8 şe başladım
Hedef 57
Kaçla mezun oluyorum![]()

Anladım.
Cuma inşallah 73lerde olurum bende.
Olsun kız balayının iyisi kötüsü olmazİkinci balayı bu kadar oluyor
Bücürün uyku saatiydi.uyuttum denize attım kendimi.
59,300![]()
Ay galiba bejim de 5000 lerdeydi en son
Oooo sağol59,300![]()
Sen ne yicin hurmaPatates atıcam fırına gider gitmez

Evet spor yapmadım buharalar hiç. Çok dengesiz beslendim ama çok iştahım da olmuyor. 2-3 gün sonra yürüyüşe baslayacagim. Ekmeği yeniden bıraktım tüketmemekye özen göstereceğim.Sen bu hızla 59 bile olursun maşallah güzel gidiyo
Biraz sporla desteklersen bu ay sonunda görürsün diye düşünüyorum
Aslında hafta sonu gayet iyidir kilom,bugün sonuç artı.cumaya toparladım.kesin ekşi birrrr.Aynen oyle canim
Pztsi kilosunu salla
Onemli olan cumadan oteki cumaya 1 kilo dusmek :)
Artidayim canım ya.Güzelll
Hafta sonu gayet iyidi canım.aksam biraz meyve kacirdim,bu olnadi cumaya toparlicam,ekşi bir insallah.Cumaya göre artış var ama çok dikkat ederek eksiye geçersin canım.menülere bakamadım, artışın sebebini bilmiyorum
Eline gözüne sağlık canımm:)) liste hep aynı kişilerden oluşuyor.

EvettttSen ne yicin hurma![]()
EvetVerebilirsin. Bu şekilde yormuyor insanı. Sen üç öğün hurmayla 3 gün dayanabilirsin ama öğlen yemeğiyle 2 hafta. Arkadaşım bu şekilde 30 gün yaparak 7 kilo verdi.