• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teebrik ederim :) 2 gunde 1 kilo veren bayrama kadar 1 kiloyu verir merak etme :)
Perşembe fazla kaçırmıştım o ödem yaptı sanırım :)
İnşallah canım ya
Saol canım ♡
2 Yumurta akı ile yapılıyor cnm içine arpacık soğan tuzsuz yagsız lor peyniri ve pul biber koyuyorum :) yanında 2 çeri domates 1 salatalık ve yeşil çay baya doydum Elhamdülillah :)
resimde gördüğün hersey 64 kalori :)
resmî de güzel görünüyor ♥️

Hahahaha :KK70: doğru dıosun ben çok goruom 35 40 yasında manken gibi kadınlar bence herşey kontrollü beslenme ve haraketli yaşama bağlı :KK70:
Örnek görümcem 3 çocuk annesi ve son çocuğu sezaryen oldu ama 60 kilo :KK70:
Kesinlikle sağlıklı beslenmek çok çok önemli yaşla çok ilgisi yok kilonun

Çok rahat verirsin sık dişini 1 hafta bol bol detoks suyu hazırla ve çiğ sebzelerle beslenmeye çalış özellikle akşamları
Ayy inşallah canım ya
54 olmak istiyordum ama mezun olabilmem için 55,6 yetiyor
İzne de çıkamıyorum sanırım tam dolmadı 2 ayım bilmiyorum olmadı artık gelebildiği kadar devam edeceğim

Tesekkurler :)
Size de tebrikler :)
Teşekkürler canım ♥️
Sakin ol bayramda kendini tut yememeye çalış kalorili şeyleri basarırsın sana guvenıorum ♡ 54ede ınersın cnm bende 54 55 bakalım benim yolum daha uzun
İnşallah canım
Sporla toparlarsın bol su iç canım ♡
Tadıda güzel ♡
yok yok canım bugün ödem yoktu
Varsa bile geç uyumamdır ama sanmıyorum

Cuma biraz ödem vardı :)

Ayy inşallah canım ya
54 olmak istiyordum ama mezun olabilmem için 55,6 yetiyor
İzne de çıkamıyorum sanırım tam dolmadı 2 ayım bilmiyorum olmadı artık gelebildiği kadar devam edeceğim
Amin cnm ♡
55.6olda Canım kendini asla salma ıstedın kiloya dus ve koru sporu azaltırsın Ama bırakma sen supersın yaparsın ♡

Çok tesekkurederım canım buraya geldiğimden beri böyle sporu arttırdım çünkü baya baya onun etkisi yani sizler sayesınde çok seviyorum sizi iyiki varsınız :KK200:6.takım:KK200:
Sen listede olsan biz briinci kesin oluruz :) şakın gitme bir yerlereee :)

Amin cnm ♡
55.6olda Canım kendini asla salma ıstedın kiloya dus ve koru sporu azaltırsın Ama bırakma sen supersın yaparsın ♡
Beni de bu takım çok motive ediyor canım
Öncesinde de yapıyordum ama yarış falan çok gaza getiriyor :D

Back
X