• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de sizi çook özledim ya nasıl alışmışım Buraya :)

Bugün öldüm öldüm

Sabah 10-12.45 arası full doluydum
Eve geldim annem halı yıkamaya başlamış
Ben de evi temizlemeye girdim
O bitti çay içtik
Hemen peşine mutfak dolaplarına giriştim
O bitmeden arkadaşıma gittik söz vermiştim
Geldik hemen hazırlık misafir geldi
Onlar da az önce gitti
Elime telefonu alamadım resmen
Kolay gelsın canım bayram ustu zor oluyor temızlık mısafır ınsanın kendıne ayırcak vaktı kalmıyor bayramda benım ev bos herkez koyde hemen hemen esım gıdıcek evlere bayrama ben evde olucam sporumu falan yapıcam rhtca :D çok şükür

Menü :

Kahvaltı 11.15
2 yk yulaf az süt
1 şeftali

Öğle 15.00
1 peynirli yumurta
1 dilim domates
7 dilim falan salatalık
Zeytin(emin değilim)

Akşam 6.30 (arkadaşıma gittik yaptıklarından yedim maalesef kendim hazırlayamadım)

12 tane falan fellah köftesi(bulgur az irmik az da un var içinde kaynar suda haşlama ben bilmiyordum belki bilmeyen varsa:) )
5 tane sarma(serçe parmağımın yarısı boyutunda)
Serçe parmağım boyutunda haşhaşlı börek (Amasyalı arkadaş :KK70: bunu annesi bizim için yapmış baş parmak kalınlığında - parmaklarım inçe :KK70: )
1 incir(yemeyecektim yersen wc çıkarsın dedi o yüzden yedim :) )

Su 2 litre olmuştur sanırım

Spor 7 saat ev işi: 140 puan
100 ip : 20 puan
2500 adım: 40
200 puan @fattylamb94 @esperenzaa @Rzgrece @cgdmk

Sürekli misafir geldi ama tuttum kendimi yemedim
Maşallah canım okadar şeye rağmen spor çok iyi olmuş :) ♡ azimli arkadaşım benim ♡

Kızlar kızlar naber :KK70:
Ay delirdim
Dün ve önceki gün nasıl kötüydüm
Bugün iyiyim resmen bağırsaklar ikinci beyin ya
İnsanın sindirim sistemi düzenli çalışınca gerçekten mutlu oluyor
İnşallah yarın da wc çıkarım ve cuma inşallah 56 lar görürüm ümidim çok yok ama Allah tan Ümit kesilmez
Çıkarsın cnm inşallah wc 2 3 gün düzenli cıksan -leri görürsün kesin :)

Günaydın kızlar. Evde bu hafta internet yoktu o yüzden çok giremedim aksam.
Simdi dünkü menüyü yazayım her ne kadar kalorimi asmasam da yememek dediğim şeyleri yedim.
Ama sorun pismanmisiniz yok değilim çünkü resmen kaç gündür moralinin bozuk olması seker eksikliğinden mis :KK70:
Simdi gelelim menüye
Sabah
2 ceviz, 3 kuru kayısı
Ara 1 hurma
Öğlen
1 mini lahmacun bol maydonoz ve naneli
Ara 10 fındık, ilerleyen saatlerde çeyrek künefe.( isten çıktıktan sonra)
aksam 2 kaşık taze fasulye 3 kaşık kısır
Ve bol marol
Ara yok zaten ye teri kadar yediğimi düşünüyorum :KK70:
Bunun üzerine
20di egzersiz
1.5 saat yürüyüş yaptım
Egzersiz 40 puan, 7000 adim 105 puan.
Toplam 145 puan
Su 2lt geçti ( deli gibi su tükettim 2.5 olmuş tu r ama 2 den sonrasından sonra hesap yapmadım 1-2 bardak daha ictim )

@esperenzaa @fattylamb94
Menü biraz fazla olmuş özellikle künefe yanlış seçim olmuş ama yapacak bısı yok Dikkat et cnm yarın tartı günü + görme çok yaglı serbetlı bı tatlı ben yesem 2 gun uyuyamam pısmanlıgından cok deliyim bu konularda :D :D

Kolay gelsın canım bayram ustu zor oluyor temızlık mısafır ınsanın kendıne ayırcak vaktı kalmıyor bayramda benım ev bos herkez koyde hemen hemen esım gıdıcek evlere bayrama ben evde olucam sporumu falan yapıcam rhtca :KK70: çok şükür
Ben de gitmeyecektim canım ama mübarek mahallede bile kimse kalmamış
Komşular da olmayınca korktum biraz bir de hırsız olayları duyduk

Ben de gitmeyecektim canım ama mübarek mahallede bile kimse kalmamış
Komşular da olmayınca korktum biraz bir de hırsız olayları duyduk
Yok bızım mahalle doluda burdakılerle pek isim yok gıdıp gelmıom fazla gideceğim bikac ev var sadece onun harici evdeyim isteyen gelir görür aman :D :D haha

Kuneyefe kadar gayEt guzel bence
Afiyet olsun :)
sonuclarini cok merak ediyoeum:)

canım künefeyi de çeyrek aldım 4 ısırıktı 3 ısırık yedim. Ama yine de fazla onun için evde egzersiz yaptım bugün özen göstermek gerek yarin tartı günü malum.
Dayandım dayandım dun patlattım valla

Menü biraz fazla olmuş özellikle künefe yanlış seçim olmuş ama yapacak bısı yok Dikkat et cnm yarın tartı günü + görme çok yaglı serbetlı bı tatlı ben yesem 2 gun uyuyamam pısmanlıgından cok deliyim bu konularda :KK70: :KK70:

canım bende öyleyim bakma en son ne zaman yedim hatırlamıyorum ama o kadar mutsuzdum ki inan bugün arkadaşlar diyor ki ne sen yerine gelmiş ne oldu. Dedim dun künefe yedim. Bize çektirdiğim çile tatlıya hasret kalmandanmiydi dediler:D
Yaptırım doğru değil ama arada insan kendini simartmali. Bugün özen göstereceğim bakalım sabah baktım sabittim kilom da ama yarin ne çıkacak bilmiyorum.

canım bende öyleyim bakma en son ne zaman yedim hatırlamıyorum ama o kadar mutsuzdum ki inan bugün arkadaşlar diyor ki ne sen yerine gelmiş ne oldu. Dedim dun künefe yedim. Bize çektirdiğim çile tatlıya hasret kalmandanmiydi dediler:KK70:
Yaptırım doğru değil ama arada insan kendini simartmali. Bugün özen göstereceğim bakalım sabah baktım sabittim kilom da ama yarin ne çıkacak bilmiyorum.
Öyle tabıkı ama canım keske sütlü tatlı yeseydın ondan iyidir o çok ağır bir tatlı ben tatlıyı geçtim tuz yağ bile kullanmiyorum ödem olur kılo yapar dıe korkuorum tatlı yesem dusunemıorum çıldırırdım o gün :D ama olsun bari napalım ama 1seferlıkde kalsn 1 daha yapacak olursan en azından sütlü tatlı ye ondan iyidir

Dunku menum:
Hurma diyeti 4. Gun bitti
Kacamaksiz gidiyorum aslinda ama gece yatmadan once illa ki sut iciyorum. Dun gece ise yogurt yedim. Yaninda 2 hurma. Sut ictigimde de bazen 1 2 hurma yedigim oldu. Ama gunluk 21 hurmayi gecmedim hic, hatta hep daha azdir.

Spor:
5bin adim: 75
1 saat yavas tempo yuruyus: 60
Toplam: 135 @fattylamb94
Su: 2lt
Yesilcay ve kahve iciyorum zaten
Dun ayrica sade kefir ictim 1 tane

Cascade_ Cascade_
@esperenzaa
Bugun 5.gun. Hadi bakalim...
İnşallah bir kg de olsa verirsin dostum

Back