• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler canım

Çok iyi canim tebrikler

Bu hafta ben de aynı şeyi yaşadım ,bayramı hayırlısıyla geçirip,sonra tam gaz devam ediyoruz canım.bugun herkes süper maşallah.

Kız bu ne,bu de WC ye çıksaydı ne olacaktı acaba. Kocaman tebrikler canım,emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun.supersin.

Ooooo 56 gelmiş maşallah, tebrikler canım.

Maşallah canım .çok sevindim yaaaaa.

Maşallah canım , tebrikler.

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Afiyet olsun canım,bulut yumurta harika görünüyor.
Tesekkur ederiz canimm :)

Yok olmaz tek öğün bi yolunu buluruz moralim acaip yerine geldi
Chıa aldım netten dün geldi
Süperrr
Çiğ yicem ama tadı kötü diyolar
Tok tutarmı die meraktayım
Ilık su da iyi geldi demek bana

Oo iyi yapmissin kanki dene bakalim.
Gunde 1 yemek kasigi oneriyolar.
Yogurdun ustune koyuyolarmis, 15 dakika buzdolabinda bekletip yiyolarmis.

Canım ben güncelledim. Güncellemişken kendi kilo farkımı da yazayım

Geçen Cuma: 82 kg
Bu Cuma:80,7
Fark: 1,3 kg
Yüzde %1,61
Canım harikasıııın çok sevindim
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 tatlım çok iyi kilo vermişsin canım tebrikler ama yanlış anlamazsan birşeyler söylemek istiyorum.
2 aydan daha az bir sürede 24,7 kilo biraz fazla canım.sağlık sorunu yada sarkma vs olmaz tatlım inşallah. Bir ara hastahaneye gidip tüm değerlerine baktır tatlım.
Azmin,menülerin ,iraden yaptığın sporlar çok çok iyi maşallah:nazar: tebrikler tekrar.
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 evet canım hem kontrol olmuş olur bence de git ve baktır :)

Tebrikler canım

Çok iyi canim tebrikler

Bu hafta ben de aynı şeyi yaşadım ,bayramı hayırlısıyla geçirip,sonra tam gaz devam ediyoruz canım.bugun herkes süper maşallah.

Kız bu ne,bu de WC ye çıksaydı ne olacaktı acaba. Kocaman tebrikler canım,emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun.supersin.

Ooooo 56 gelmiş maşallah, tebrikler canım.

Maşallah canım .çok sevindim yaaaaa.

Maşallah canım , tebrikler.

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Afiyet olsun canım,bulut yumurta harika görünüyor.
Sağol canım
Wc çıkınca gidiyor.. çıkamasam sabit gelirdim ama Allah tan perşembe içim boşaldı :D kusura bakmayın kızlar :D

Umarım hala reglin etkisi vardır. 54.9' u göreydim iyiydi:/ tek öğün mü beslensem napsam
Biz senle çok yakınız :) canım ölçülerini aldın mı
Boy olarak yakınız yanı
Senin yaşın benden büyük canım
O yüzden hedefini sormak istedim tekrar 50 miydi kaçtı

Bu destek karşısında çok daha gaza geliyorum. Çok sağol herkes emeğinin karşılığını alsın inşallahh
Amiiin
Ben de öyleydim canım
cgdmk cgdmk rakibem biliyor hatta :)
Azıcık şu bu diyordum
Ama burası arkadaşlar ve kaptanımız esperenzaa esperenzaa cezaları sağolsun fattylamb94 fattylamb94 spor yarışmaları sağolsun çok gaza geldim :) şükür ki neredeyse 1-1,5 senedir görmediğim kiloya geldim şu an

Back
X