Ya çok sağol :)Salidan cumaya çok çok iyi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok sağol :)Salidan cumaya çok çok iyi :)
Teşekkürler,
Tünaydın kızlar....
Birazdan geleyrum....![]()
Tesekkur ederiz canimm :)Tebrikler canım
Çok iyi canim tebrikler
Bu hafta ben de aynı şeyi yaşadım ,bayramı hayırlısıyla geçirip,sonra tam gaz devam ediyoruz canım.bugun herkes süper maşallah.
Kız bu ne,bu de WC ye çıksaydı ne olacaktı acaba. Kocaman tebrikler canım,emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun.supersin.
Ooooo 56 gelmiş maşallah, tebrikler canım.
Maşallah canım .çok sevindim yaaaaa.
Maşallah canım , tebrikler.
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım,bulut yumurta harika görünüyor.
Yok olmaz tek öğün bi yolunu buluruz moralim acaip yerine geldi
Chıa aldım netten dün geldi
Süperrr
Çiğ yicem ama tadı kötü diyolar
Tok tutarmı die meraktayım
Ilık su da iyi geldi demek bana
Hemencecik ulaşırsın hedefine kaçamak yapmaz ve spora devam edersen canımYa Evet bende çok şaşırdım. Kolay verebiliyorum kilomu çok şükür.![]()
Canım akşamdan beklet sabaha kadar olmaz mı hem daha yumuşarOo iyi yapmissin kanki dene bakalim.
Gunde 1 yemek kasigi oneriyolar.
Yogurdun ustune koyuyolarmis, 15 dakika buzdolabinda bekletip yiyolarmis.
YaaaBenden mutlusu yok gibi geliyo ya acaip sevindim
61.30 resmen az kaldııııı
59 la mezunummmm
1,30 kg verince mezunummmmmm m
Ndymk
esperenzaa
fayfeyfiy
Lütfen sayılsın
Canım harikasıııın çok sevindimCanım ben güncelledim. Güncellemişken kendi kilo farkımı da yazayım
Geçen Cuma: 82 kg
Bu Cuma:80,7
Fark: 1,3 kg
Yüzde %1,61
Trabzonlu3461 tatlım çok iyi kilo vermişsin canım tebrikler ama yanlış anlamazsan birşeyler söylemek istiyorum.
2 aydan daha az bir sürede 24,7 kilo biraz fazla canım.sağlık sorunu yada sarkma vs olmaz tatlım inşallah. Bir ara hastahaneye gidip tüm değerlerine baktır tatlım.
Azmin,menülerin ,iraden yaptığın sporlar çok çok iyi maşallahtebrikler tekrar.
Ahahahcumadan cumaya aynı :))) 100 gram alıp geri vermişim yaa niye bozuyorsun :)))
Gel rakibem gel. Sabırsızlıkla bekleyruk
Sağol canımTebrikler canım
Çok iyi canim tebrikler
Bu hafta ben de aynı şeyi yaşadım ,bayramı hayırlısıyla geçirip,sonra tam gaz devam ediyoruz canım.bugun herkes süper maşallah.
Kız bu ne,bu de WC ye çıksaydı ne olacaktı acaba. Kocaman tebrikler canım,emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun.supersin.
Ooooo 56 gelmiş maşallah, tebrikler canım.
Maşallah canım .çok sevindim yaaaaa.
Maşallah canım , tebrikler.
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Afiyet olsun canım,bulut yumurta harika görünüyor.
Bu destek karşısında çok daha gaza geliyorum. Çok sağol herkes emeğinin karşılığını alsın inşallahhHemencecik ulaşırsın hedefine kaçamak yapmaz ve spora devam edersen canım
Sabırlı ol sonu güzel olacak![]()
Biz senle çok yakınız :) canım ölçülerini aldın mıUmarım hala reglin etkisi vardır. 54.9' u göreydim iyiydi:/ tek öğün mü beslensem napsam
AmiiinBu destek karşısında çok daha gaza geliyorum. Çok sağol herkes emeğinin karşılığını alsın inşallahh
Biz de seni tebrik ederiz güzellik :)Kızlar çok güzel kilolar vermissiniz hepinizi tek tek tebrik ederim![]()