• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay canım geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah çabuk iyileşir bencede bir doktora git çok çok gecmis olsun acil şifalar.
Cok cok saol cnm suan daha iyiyim kan durdu pansuman yapdım batan demır paslı deıldı Allahtan sıkıca sardım uzandım agrıda kesildi iyiyim olmazsa giderim akşam ama suan gerek yok gibi

simla0 simla0 bildirimin olmazsa seni de izne çıkarmayı düşünüyorum.katılımın az,bebekten dolayı zor da oluyor ve diyet dışına çıkıyorsun tatlım.bildirim yapıp diyetine ve su miktarına dikkat etmeye söz verirsen izne ayırmayacağım .
Senden hiçbir zaman spor beklemedim canım.ama menülerine ve su miktarına özen göstermeni bekledim.galiba sen liste dışı devam edip mezun olmaya yakın listeye girip mezun olsan daha doğru olur.

Cok cok saol cnm suan daha iyiyim kan durdu pansuman yapdım batan demır paslı deıldı Allahtan sıkıca sardım uzandım agrıda kesildi iyiyim olmazsa giderim akşam ama suan gerek yok gibi
Canım paslı olmasa da git ve söyle doktora tedbir amaçlı belki yaptırabilir ya da ayağına bakar bi Allah muhafaza tendonlara falan zarar geldi mi diye

Canım paslı olmasa da git ve söyle doktora tedbir amaçlı belki yaptırabilir ya da ayağına bakar bi Allah muhafaza tendonlara falan zarar geldi mi diye
Hamilelikte iki doz tetanos aşısı yaptırdıysa 10 yıl koruma sağlıyor ya tekrar aşı yaptırmasına gerek bile kalmayabilir.
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 doktora mutlaka git canım.bizi de haberdar et ilknur’cum:KK68:

Hamilelikte iki doz tetanos aşısı yaptırdıysa 10 yıl koruma sağlıyor ya tekrar aşı yaptırmasına gerek bile kalmayabilir.
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 doktora mutlaka git canım.bizi de haberdar et ilknur’cum:KK68:
Yaa evet koruma süresi aklıma gelmedi 10 muydu 5 miydi diye düşündüm kızı 4 yaşında diye hatırlıyorum o yüzden özellikle gitmesini istedim
İnşallah bir sorun olmaz ♥️

Yaptırdım canım hamilelikte
Annem hiç gitme dedi paslı deıl batan demır suan cok iyiyim üstünde zıplıyorum acımıyor hiç kan zaten çok oldu duralı Pansuman yapdım yeter heralde :)

Yaa evet koruma süresi aklıma gelmedi 10 muydu 5 miydi diye düşündüm kızı 4 yaşında diye hatırlıyorum o yüzden özellikle gitmesini istedim
İnşallah bir sorun olmaz ♥️
Olmaz canım inşallah çok saol btanem♡
Suan iyiyim zaten 4yıl oldu ası olalı
Paslıda deıldı demir zaten oyuzden hc gtmım dıorum anne mde gtme gerek yok dıor

Olmaz canım inşallah çok saol btanem♡
Suan iyiyim zaten 4yıl oldu ası olalı
Paslıda deıldı demir zaten oyuzden hc gtmım dıorum anne mde gtme gerek yok dıor
Sen bilirsin canım ama ben kontrol taraftarıyım
Parmaklarını hareket ettir bir sıkıntı var mı bak Bir de
İnşallah iyi olursun çabucak

***6.Takım 583.Etap***
smygnc: (86,4///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü.izne ayrılmak istiyor.2018 yılı 2. İzin hakkı
fitcivciv: (56/ sabit )mezun olmak istiyor
asilsoy: (74,2/74,3/0,1/%+0,14)
giustizia_ : ( 61,8/61,3/0,5/%0,81)
medgic26 : (100///%) Kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı.
lyeaph: (109.0/107.6/1.4/%1.28)
simla0: (67,25/ )izne ayrılmak istiyor
fmad : (57,7/56,6/1,1/%1,91)
Ndymk : (55,1/54,5/0,6/%1,09)
Ahsen_2504 : (76,7/83,6/6,9/ -0,30)553. Etapta bildirimli izne ayrılan üye 1-a)2 ekstrem kuralı gereği geri döndü yüzdesi 30’a bölündü.(Yasmin2504 nickli üye nick değiştirdi)

6.Takım Ortalaması :

simla0 simla0 S smygnc

Sen bilirsin canım ama ben kontrol taraftarıyım
Parmaklarını hareket ettir bir sıkıntı var mı bak Bir de
İnşallah iyi olursun çabucak
Ettirebılıorum canım üstünde zıplıom yuruom agrıda yok gayet ii suan agrı olursa gıderım tabıkı boşuna gtmek istemiyorum doktoru hıc sevmıorum :)

***6.Takım 583.Etap***
smygnc: (86,4///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü.izne ayrılmak istiyor.2018 yılı 2. İzin hakkı
fitcivciv: (56/ sabit )mezun olmak istiyor
asilsoy: (74,2/74,3/0,1/%+0,14
giustizia_ : ( 61,8/61,3/0,5/%0,81)
medgic26 : (100///%) Kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı.
lyeaph: (109.0/107.6/1.4/%1.28)
simla0: (67,25/ izne ayrılmak istiyor
fmad : (57,7/56,6/1,1/%1,91)
Ndymk : (55,1/54,5/0,6/%1,09)
Ahsen_2504 : (76,7/83,6/6,9/ -0,30)553. Etapta bildirimli izne ayrılan üye 1-a)2 ekstrem kuralı gereği geri döndü yüzdesi 30’a bölündü.(Yasmin2504 nickli üye nick değiştirdi)

6.Takım Ortalaması :

simla0 simla0 S smygnc
Ben bidahakı haftamı gırıcem listeye kaptanım bu 2.haftam benim yanlsmı htrlıorum aceba salı günü gelmiştim sanırım 2hafta once

Ben bidahakı haftamı gırıcem listeye kaptanım bu 2.haftam benim yanlsmı htrlıorum aceba salı günü gelmiştim sanırım 2hafta once
Salı günü yani 7 ağustosta geldin tatlım.Takıma geleli 10 gün olmuş.Listeye girebilmek için minimum 14 gün olması gerekiyor.
Haftaya bayram nedeniyle yarışma yok,bayram sonrası cuma günü kısmetse listede olursun canım.

Benim biraz hormonal sorunlarım biraz kalabalık hayatım en azından almiyorum burda izninizle takilmaya devam edeyim
Sanki yaklaşık 80lersen düşen ben degilum takildim kaldım
Canım düzelir inşallahh azimle devam et

Back
X