• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun da Yuhhh bacım afedersin:KK70:Bu ne? Sen hurmaya doymadın mı? Kaç gündür hurma yedin sıkıldın hurma diyetini bıraktın ve bıraktığın gibi 8 hurma mı yedin ?makarna ve hurmalar için 1 saat spor cezan var Edam:))

Datli istiyordum kaptanimm yaa, en masum bu gozuktu yine de :((
Tamamdir kaptanim.... 1 saat ceza :(

Bana bişey oldu yine yedim fena şeyler... Hiç yapmadığım şey . Yarından itibaren duzeltecem.
Hedefe yaklaştıkça bir bıkkınlık ve rahatlama geliyor;) ondan olabilir canım.çok iyi kilo verdiğin ve çevrenden de çok iyisin ne diyeti sözlerini duyduğun için bi rahatlayıp ayların göz açlığı ile saldırmış olabilirsin canım.

Selamlarr:KK73::KK73::KK73:
Nasılsınız canlarım:KK36:
Medgic26 ayrıldığından yerine kaptan yardımcısı olarak Kanguru_ Kanguru_ ’yi seçtim.
Bilginize minnaklarım:))
Elif canımmm sana sormadan kaptan yardımcısı yaptım seni:KK70:Haydi hayırlı uğurlu olsun datlum:confused:
:KK49: tesekkur ederim canim yetkim var artikin korkun benden:sinirli:
Sağol kaptanım
Bence çok iyi olmuş :) hayırlı olsun canım Kanguru_ Kanguru_

Ya biz neden 1. Olamıyoruz.
7. Takım ne yapıyor acaba
tesekkur ederim canim:KK200:

Su bir haftada anladigim ve eksikligini hissettigim birseyler var. Bunlari sende duy esperenzaa esperenzaa :D
Menulere herkes yorum yapmiyo
Begenip geciliyo genelde ki bence guzel menuye tebrik cok motive ediyo. Spor olarak orta duzeydeyiz

7. Tk cok yogun. Surekli aktifler ben arada diger takimlara bakiyorum da :D
Cok sıkı calisiyolar ve kacamak nerdeyse yok. Bizde oyle olsak eminim surekli dereceye gireriz. Ama bizim bir sanssizligimizda bildirim yapmayan uyeler:bicak:

Hedefe yaklaştıkça bir bıkkınlık ve rahatlama geliyor:KK66: ondan olabilir canım.çok iyi kilo verdiğin ve çevrenden de çok iyisin ne diyeti sözlerini duyduğun için bi rahatlayıp ayların göz açlığı ile saldırmış olabilirsin canım.
Benimki duygusal açlık galiba. yoksa kendimi hala kilolu gibi görüyorum. Aynaya bakınca tatmin olmuyorum.

Benimki duygusal açlık galiba. yoksa kendimi hala kilolu gibi görüyorum. Aynaya bakınca tatmin olmuyorum.
Canın bişeyler çektiğinde önce derin bir nefes al ve bir büyük bardak suyu yavaş yavaş iç canım.Enn eski enn kilolu fotolarına bak ve sağlıklı beslenmeyerek tekrar o günlere geri dönebileceğini düşün.

Bugün kilo bildirimi yapacağımı söylemiştim;)12 günlük tatilde cozutmanın sonucunu bildireyim;)
Tatil öncesi 64 kiloydum
Bu sabah 67
+3 kilom var:kızgın:
Bugünkü menüm
Sabah: yeşil soğanlı yumurta,süzme peynir,zeytin,3 ceviz siyah çay
Akşam 19:00 yoğurtlu kabak ve çoban salata
Su:3 lt olmuştur
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Aralarda şekersiz türk kahvesi,yeşil çay.

:KK49: tesekkur ederim canim yetkim var artikin korkun benden:sinirli:
tesekkur ederim canim:KK200:

Su bir haftada anladigim ve eksikligini hissettigim birseyler var. Bunlari sende duy esperenzaa esperenzaa :KK70:
Menulere herkes yorum yapmiyo
Begenip geciliyo genelde ki bence guzel menuye tebrik cok motive ediyo. Spor olarak orta duzeydeyiz

7. Tk cok yogun. Surekli aktifler ben arada diger takimlara bakiyorum da :KK70:
Cok sıkı calisiyolar ve kacamak nerdeyse yok. Bizde oyle olsak eminim surekli dereceye gireriz. Ama bizim bir sanssizligimizda bildirim yapmayan uyeler:bicak:

Ya ben sahsen kendimi pek menulere yorum yapabilecek seviyede hissedemiyorum.. yani uc bes bisey ogrendim bu surecte evet ama kimisinin kilosu cok ekmek belli bi oranda serbest oluyormus ya da kimisi diyetisyenle calisiyor vs.
Neyse yine de bilgim dahilinde daha fazla yorum yapmaya calisayim :)

Sana helal olsun mu desem biri şu deli minnak ilknur’u durdursun mu desem bilemedim:nazar:
Maşallah canım.Bi okuyup üfle,git gide küçülen popoyu kaşı da nazarlara gelme kuzum:))

Haydi iyisin meydan sana kalıyor:)
Hahaha 2side olur canım :D
Haha anneme okutup ufletım ozaman sakatlanıom sonra ya :D aman aman
Saka maka cok sevıorum sizi ♡♡

Back
X