- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
@yolcukardelen canım sen 1 haftada ip ile 8,5 cm mi inceldiiin
Ya acaba ölçülerin duruyor mu yazmış mıydın
Ya acaba ölçülerin duruyor mu yazmış mıydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söküldü az önceİkinci gün daha yoğun olur canım.Benim
sabırla inan kurtulacaksın kilolardan.Senin metabolizman iyi de gözünün açlığı kötü
Acıktın mı su iç,bi süre sonra hala açsan ayran iç. Chialı yoğurt gerçekten tokluk hissi veriyormuş canım.aldın dene canım.
Canım benim geçmiş olsun.Hem vantilatör hem de yoğun yaptığım sporlar belini zorluyırdur canım.bari bir gün spor yapma dinlendir canım vücudunu.
Gerçekten aç uyuyunca kilo gidiyo bende farkettimAfiyet olsun canım.Etiform yerine canım keşke biberli yumurtayı daha bol yeseydin paket ürünlete karşı pek bi kılım da.menün iyi canım.
oyyy canım benimben ne zaman aç uyusam sabahki kahvaltının hayalini kurarım
![]()
Aç uyuduğun zaman kilo verilşyor unutma canım.
Allah kolaylık versin canım.Temizlikten hiç anlamamzaten bu saate de kalmamıştır tahminim
bence çok iyi eksi gelecek canım senden.
GüzelMenu:
Sabah 2 haslanmis yumurta, avucici kadar beyaz peynir ve eski kasar, 1 domates, 1 kirmizi biber, 1 yesil biber, 10 tane zeytin
Aksam: 1 kucuk tabak maş fasulyesi haşlamali, peynirli, soganli, domatesli, z.yagli salata (maş fasulyesini ilk kez yedim, gecen suya basip haslamistim, hic begenmedim, belki normal salataya 1 avuc ya da yarim avuc kadar atilip artistlik bi goruntu elde edilebilinir, onun harici yavan bir tat ve bosuna kalori idi.)
1 kucuk yogurt.
Su: 2.5lylt
Spor: 16 bin adim: 240
Baska spor yapamicam, cok yorgunum yattim asagi
Cascade_
@esperenzaa
@Rzgrece
TeşekkürlerMenun super dostum, bayildim :)
EvetCascade_
Trabzonlu3461 kızlar kırmızı ya da kahverengi gibi koyu leke gelir gelmez adetiniz başlamış oluyor diye biliyorum dinen
Hani o geldikten sonra artık hayızsınız yani namaz kılamıyor cinsel ilişkiye giremiyorsunuz
Tabi biliyorsunuzdur da ben yine tam olmadım görünce ikinizde de yaZayım dedim :)
Bilip de anlatmamak olmasın diye
Ama tabi bir hocaya sorun/diyanet fetva hattı da olur
Ya da ilmihalden bakabilirsin
Ya da internet :)
Yani zaten biliyorsunuzdur da ben bi yazmak istedim
Yine iyi ütüyü bitirmişsin :)) olucak o kadarBitti sonunda ya
Cam silmeyi ve ütüyü hiç sevmem
Ütüyü seçtim yaptım
Zaten biz de gidersek yağmur falan yağarsa şaşmam ;D kirlenir
Artık cam anneme kaldı eğer insafım tutup yine dayanamayıp temizliğe girmezsem...
:)) evetSık dişini kuyrukdasın ver rahatla yol kısa olunca daha kolay yol uzun olunca tutması daha zor gercekden keske bende 5 10 kılo aldığımda durabılseydım :/
SöktüYarına olursun canım leke varsa bendede aynı durum leke var daha olmadım tam ama daha 7 gün falan var normalde olmama
Sağol canım hallettim geldim :)
iyi geceler :) biz bayram gezersek spor biraz zor ama fırsat bulursam ben de yapacağım :)
Saol canım senınde İnşallah ♡Günaydınnn..
Bayramınız mübarek olsun. Hayırlı bayramlar:)
Saol canım İnşallah senınde♡Günaydın kızlar
Bayramınız mübarek olsunn
Nice bayramlara inşallah
Benimde söküldü bu sabahEvet
Biliyoruz
Teşekkür ederiz
Az önce söküldü Benim :)))
Aynen oyle oyuzden erkenden dur demek gerek benım dustum hataya dusme dıe uyarıorum canım ♡:)) evet
İstemeden bu hale geliyoruz
Ohh iyi bakalım başla hemen :)Leslie 5kya smdı baslucam sabah sabahspor çok bugün anca yetişir
![]()
Canım çekirdek listede var ama sonradan fark ettim ki ay çekirdeği imiş neyse:)) ay çekirdeği de hiç sevmemCanım dondurma 1 top olsa ve çekirdek olmasa harikaymış
Ama az yemişsin zaten bakınca
O yüzden onlar da iyi :)
Spor
Su da gayet iyi
Elin altında bulundur ve her aklına geldiğinde çokça iç canım suyu