• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya aslinda 1 fincandan bisey olmaz isin acigi.
Ama turk kahvesi de olsa odem yapar diye biliyorum.
1 fincandan bisey olmaz bence ama vucudunu kahvenin kafeinine alistirmanin hic manasi yok bence, sigara gibi dusun. Kimisi en fazla 2 fincan icer, o onu keser. Kimisi ise gittikce artan bicimde daha cok icer. Turk kahvesi yapmaya usenir, nescafe icer sirf o kafeini almak icin vs. Ben 2. siniftanim mesela :)
Ben sadece sıgara kahvede olursa yandım hehe :D

Menu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar

Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.

1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su

Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim

Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.

@giustizia_
@esperenzaa
Çok güzel canım

@giustizia_
Yarin sabah kahvaltisi olmasi icin kavanozun icin 3 yk yulaf ezmesi, 1 yk chia, yarim bardak light sut koyucam. Ayrica 2 tane gun kurusu koyucam icine (tamamen organik, once kaynar suda bekletmem lazim yumusamasi icin).
Aksama kadar tutar heralde.
Aksam da bugunden hasladigim tavuk, yaninda 1 2 cig sebze ve 1 tatli kasigi chiali yogurt olur.
Yarinki menumuz bu :)
Canım kaynar suda bekletmesen bile sabaha kadar yumuşar o süt içinde
Kesip at

Ye
Kahvalti
1 yumurta
Az peynir
3 zeytin
Sekersiz cay

Öğlen salatalık 1 tane

Ikindi
Sekersiz kahve

Aksam
1 buyuk boy şeftali

30 dk fitness 2 puandan 60 puan
1 dk plank 1 puan dan 60 puan
2 saat ev işi 40 puuan

Su 2 lt
@Rzgrece fattylamb94 fattylamb94 @esperenzaa
yemek az olmus spor varsa proteın sart 1 yumurtayla aldıgın proteın yetmez bıraz karbon hıdrat fazla olmus bence tam tersini yap proteın al karbonhıdratı dusur cnm
Birde 1dakka plank 60 puan yapmıor sen kac dakka yapdın anlamadm

Canım burun tıkanıklığı geçti şimdi de anlam veremediğim huzursuzlk başladı tüm gün beni mahvediyo:KK61: atak desem diil diş de değil görünürde off:anne:
Canım dişleri kabardı ise belki diyeceğim değil demişsin
Kabızlığı falan var mı
Ya bir de bazen bebeklerde hiçbir neden olmasa bile olabiliyor inşallah düzelir

Menu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar

Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.

1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su

Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim

Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.

@giustizia_
@esperenzaa
Maşallah canım menü guzel doyurucu afıet olsun su az onu arttır sporda yap biraz :)

Menü @esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı 1 omlet 1çeei domates biraz penır
Yeşil çay
Ara 1 maden suyu
Akşam haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt 1 çeri domates
Spor fattylamb94 fattylamb94 @Rzgrece
141 dakka eliptik bisiklet:564
10 dakka plank:200
500 ip atlama:100
32 adet mekik:1
2500 adım:37.5
1 saat ev işi :20
Toplam :927.5
Su 3.4ltr
cgdmk cgdmk

Cok guzel canim supersin

Kızlar fattylamb94 fattylamb94 ben sporları paylaşmıyorum ama yapmaya çalışıyorum burada beslenme düzenim bozulduğu için hepsini cezaya yazıyorum
İstanbul’a dönünce yazacağım:)

Canım bağa geldik bir çeri bir ısırık da normal domates yedim ama çerinşn bile 1/4 ü kadar küçük

Çay içtik
Bir de gavut diye bir şey var ondan bir sıkımın yarısı bak böyle o da halamın zoru yemeyecektim de köy çikolatası diyorlar :KK70:
Ahlatı kurutup kavurup bir şeyler yapıyorlarmış

Gece acıkırım büyük ihtimal eşer evde yersem süt içerim olmadı yoğurt ama o da çok ekşi bilmiyorum

Ne guzel biseymis o yaa
Yanina alsana biraz, saglikli biseye benziyo :)
Karnin kesin kazinicak cunku beyaz un yedin bugun.
Kesinlikle sut ic.
10 gibi acikirsin ya da 11, hemen 1 bardak sut çak, karnin doyuverir.
Yogurt eksiyse cok daha iyi, 1 kase ye, mis gibi tok tutar.

Back
X