- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Ahahha anladım ben canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahha anladım ben canım
Ben sadece sıgara kahvede olursa yandım heheYa aslinda 1 fincandan bisey olmaz isin acigi.
Ama turk kahvesi de olsa odem yapar diye biliyorum.
1 fincandan bisey olmaz bence ama vucudunu kahvenin kafeinine alistirmanin hic manasi yok bence, sigara gibi dusun. Kimisi en fazla 2 fincan icer, o onu keser. Kimisi ise gittikce artan bicimde daha cok icer. Turk kahvesi yapmaya usenir, nescafe icer sirf o kafeini almak icin vs. Ben 2. siniftanim mesela :)
Saol kuzum ♡ su bugün baya içtim spor sayesinde cok susuyorum sporu parça parça yapdım için sabah ogle aksam baya su ıcıom :)Canım spor Harika su Harika menü de güzel :)
Kahvaltını zaten çok beğendim :)
Çok güzel canımMenu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar
Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.
1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su
Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim
Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.
@giustizia_
@esperenzaa
Canım kaynar suda bekletmesen bile sabaha kadar yumuşar o süt içinde@giustizia_
Yarin sabah kahvaltisi olmasi icin kavanozun icin 3 yk yulaf ezmesi, 1 yk chia, yarim bardak light sut koyucam. Ayrica 2 tane gun kurusu koyucam icine (tamamen organik, once kaynar suda bekletmem lazim yumusamasi icin).
Aksama kadar tutar heralde.
Aksam da bugunden hasladigim tavuk, yaninda 1 2 cig sebze ve 1 tatli kasigi chiali yogurt olur.
Yarinki menumuz bu :)
yemek az olmus spor varsa proteın sart 1 yumurtayla aldıgın proteın yetmez bıraz karbon hıdrat fazla olmus bence tam tersini yap proteın al karbonhıdratı dusur cnmKahvalti
1 yumurta
Az peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
Öğlen salatalık 1 tane
Ikindi
Sekersiz kahve
Aksam
1 buyuk boy şeftali
30 dk fitness 2 puandan 60 puan
1 dk plank 1 puan dan 60 puan
2 saat ev işi 40 puuan
Su 2 lt
@Rzgrecefattylamb94 @esperenzaa
Canım dişleri kabardı ise belki diyeceğim değil demişsinCanım burun tıkanıklığı geçti şimdi de anlam veremediğim huzursuzlk başladı tüm gün beni mahvediyoatak desem diil diş de değil görünürde off
![]()
Canım akşamı hafif ye ve spor yap inşallah güzel gayetMenü
Sabah
Klasık kahvaltı
Öğlen
1 pors sebze y.
1 dilm ekmek
Akşam
Henüz yiyemedim
Spora başlayacaktm bugün güya
Su:2,5 lt @esperenzaa
Di mi ben de öyle yapınca çok içiyorum :)Saol kuzum ♡ su bugün baya içtim spor sayesinde cok susuyorum sporu parça parça yapdım için sabah ogle aksam baya su ıcıom :)
Maşallah canım menü guzel doyurucu afıet olsun su az onu arttır sporda yap biraz :)Menu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar
Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.
1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su
Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim
Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.
@giustizia_
@esperenzaa
Aynen cnm spora ev işini eklemeyi unuttum sonradan ekledim
Menü
Sabah
Klasık kahvaltı
Öğlen
1 pors sebze y.
1 dilm ekmek
Akşam
Henüz yiyemedim
Spora başlayacaktm bugün güya
Su:2,5 lt @esperenzaa
İp atlayamıyorum ev yıkılır diyeAynen cnm spora ev işini eklemeyi unuttum sonradan ekledim
Supersın supersın ♡♡
O kadar az uyuyo ki gündüzleri. Mahvoldum![]()
Menü @esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı 1 omlet 1çeei domates biraz penır
Yeşil çay
Ara 1 maden suyu
Akşam haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt 1 çeri domates
Sporfattylamb94 @Rzgrece
141 dakka eliptik bisiklet:564
10 dakka plank:200
500 ip atlama:100
32 adet mekik:1
2500 adım:37.5
1 saat ev işi :20
Toplam :927.5
Su 3.4ltr
cgdmk
Ben sadece sıgara kahvede olursa yandım hehe![]()
Hahahah alemsınnyaİp atlayamıyorum ev yıkılır diye![]()
O yüzden zıplama ve teraband ile egzersiz![]()
AynenHahahah alemsınnyaolsun haraket olsunda ne oldu onemlı deıl cnm
Canım bağa geldik bir çeri bir ısırık da normal domates yedim ama çerinşn bile 1/4 ü kadar küçük
Çay içtik
Bir de gavut diye bir şey var ondan bir sıkımın yarısı bak böyle o da halamın zoru yemeyecektim de köy çikolatası diyorlar
Ahlatı kurutup kavurup bir şeyler yapıyorlarmış
Gece acıkırım büyük ihtimal eşer evde yersem süt içerim olmadı yoğurt ama o da çok ekşi bilmiyorum