- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
Evet canım ama kaydetmeyenler var puanlarinicgdmk canim gonullu olmussun gecen haftwnin listesini yapmaya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ama kaydetmeyenler var puanlarinicgdmk canim gonullu olmussun gecen haftwnin listesini yapmaya :)
Çok üzüldüm cnm ya nedıebılırmkı çok üzücü severek ayrılmak hayat kur demesi kolayda icraatta zor ortada birde çocuk var onun içinde çok zor ailedn uzak olucaksn en guzelı huzurun olucak bende esımın aılesıyle otururken esımle cok kavga edıorduk evı ayırdım uzaga gttm kendı aılemın oldugu yere rahatladımAnnesigilin oyununa geldik bizi birbirimize düşürdüler eşim borçlandım sen kendini kurtar mutlu ol sev sevil beni öldü say benden koca olmadı seni seviyorum cokk ama dönemem yüzüm yok dedi ailem çok üstüme geliyor sömürüyorlar yeniden bir hayat kuracam sende hayatını kur unut beni ben yapamadim affet dedi sarıldı ağladı kokladı dönemiyor nedeni ni de çözemedim
Bende reglım 9.günüm btmedı ama spora ara vermedım sende verme kız gucluyuz bız ♡Regl dönemindeyim sporu hiç canım istemiyor ama yapmalıyım
Yaa çok üzüldüm daha minicik bunları nerden biliyor. Bi pedagogla mı görüştürseniz asıl onum şimdi anneye ihtiyacı varKocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
Katılıyorum bende :/Yaa çok üzüldüm daha minicik bunları nerden biliyor. Bi pedagogla mı görüştürseniz asıl onum şimdi anneye ihtiyacı var
Valla harikasın ben aylardır 78den 74e inemedim sen bir anda verdinGünaydın cnm♡
Çok saol canım :) bol spor düzenli beslenme diyelim kuzum :) ♡

Kendini çok yormayacak egzersizler yapabilirsinRegl dönemindeyim sporu hiç canım istemiyor ama yapmalıyım
Cok saol kuzum ♡Valla harikasın ben aylardır 78den 74e inemedim sen bir anda verdinbi before afterini bekliyoruz cancağzım
![]()
Aa buraya koydun mu görmedim benCok saol kuzum ♡
Yaptım onu canım tekrar yapayım istersen dün çekildim fotoyla diyete başladıktan 1 ay sonraki halim ve şimdiki halim![]()
İnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallah
Çok saol cnm çok çok saol ♡ sayenizde spora yuklenınce normalde 2 kılo verıodum haftada smdı 4 5 spor sayesınde ve siz ♡ bıde baya sıkılasma var ona çok sevınıom verdim kilodan fazlaİnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallahilk defa böyle bişey görüyorum insan nasıl bu kadar kısa sürede böyle kilo verebilir
![]()
Çok saol cnm güzel yürekli yüzlü dostum♡Yüzünde çok güzel![]()
Valla taş olmuşsun 30 yaşındaki kadının içinden 20 lik çıtır çıkmışÇok saol cnm çok çok saol ♡ sayenizde spora yuklenınce normalde 2 kılo verıodum haftada smdı 4 5 spor sayesınde ve siz ♡ bıde baya sıkılasma var ona çok sevınıom verdim kilodan fazla

Cok saol canm bnm♡Valla taş olmuşsun 30 yaşındaki kadının içinden 20 lik çıtır çıkmış![]()
Kiz kendini zorla.Canım çok zormuş yaptım 15 saniye ama gel bana sorısınma hareketleri vs derken 15 dk daha spor yaptım.
![]()