• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annesigilin oyununa geldik bizi birbirimize düşürdüler eşim borçlandım sen kendini kurtar mutlu ol sev sevil beni öldü say benden koca olmadı seni seviyorum cokk ama dönemem yüzüm yok dedi ailem çok üstüme geliyor sömürüyorlar yeniden bir hayat kuracam sende hayatını kur unut beni ben yapamadim affet dedi sarıldı ağladı kokladı dönemiyor nedeni ni de çözemedim
Çok üzüldüm cnm ya nedıebılırmkı çok üzücü severek ayrılmak hayat kur demesi kolayda icraatta zor ortada birde çocuk var onun içinde çok zor ailedn uzak olucaksn en guzelı huzurun olucak bende esımın aılesıyle otururken esımle cok kavga edıorduk evı ayırdım uzaga gttm kendı aılemın oldugu yere rahatladım :KK43: Allah sabır versin yar ve yardımcın olsun kardeşim :KK43:

Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
Yaa çok üzüldüm daha minicik bunları nerden biliyor. Bi pedagogla mı görüştürseniz asıl onum şimdi anneye ihtiyacı var

Valla harikasın ben aylardır 78den 74e inemedim sen bir anda verdin :nazar::nazar: bi before afterini bekliyoruz cancağzım :dondurma:
Cok saol kuzum ♡
Yaptım onu canım tekrar yapayım istersen dün çekildim fotoyla diyete başladıktan 1 ay sonraki halim ve şimdiki halim :KK70:

Son kez buraya atayım bundan sonra albümde paylasıcam smdı usendm orda paylaşmaya :KK70: fattylamb94 fattylamb94

Eklentiler

• IMG_20180829_094315.webp
    IMG_20180829_094315.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 38
Son kez buraya atayım bundan sonra albümde paylasıcam smdı usendm orda paylaşmaya :KK70: fattylamb94 fattylamb94
İnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallah :nazar::nazar::nazar: ilk defa böyle bişey görüyorum insan nasıl bu kadar kısa sürede böyle kilo verebilir :nazar:

İnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallah :nazar::nazar::nazar: ilk defa böyle bişey görüyorum insan nasıl bu kadar kısa sürede böyle kilo verebilir :nazar:
Çok saol cnm çok çok saol ♡ sayenizde spora yuklenınce normalde 2 kılo verıodum haftada smdı 4 5 spor sayesınde ve siz ♡ bıde baya sıkılasma var ona çok sevınıom verdim kilodan fazla

Çok saol cnm çok çok saol ♡ sayenizde spora yuklenınce normalde 2 kılo verıodum haftada smdı 4 5 spor sayesınde ve siz ♡ bıde baya sıkılasma var ona çok sevınıom verdim kilodan fazla
Valla taş olmuşsun 30 yaşındaki kadının içinden 20 lik çıtır çıkmış :dondurma:

Back
X