• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bamya arıyoruz kaç seferdir eşşek kadarlar ya
Parasına bakmayıp alacağız ama bir türlü küçük bulamadık

Ispanak da aklıma gelmedi canjm
Karnım 5 aylık oldu :KK70:

Aynen şu an meyveler hep organik bahçesinden getirip satıyorlar çünkü tadları resmen ayrı güzel ama hep kötü olmuş bağlar
Aşırı sıcak az yağış kurutmuş mahvetmiş:KK43:

Tatlim 1.si beyaz unlu seyleri abarttin, genelde kati yedin. Tuvalete cikman zaten zor, iyice zora soktun.
2.si artik beyaz unu abartma, yeter bak.. gunde 1 kez ye 2 kez ye. Ama 4 kez yedigini gordum. Direkt kilo alimi demek.
3.su isee ispanak yemegi yaptir, direkt tuvalete cikarsin. İspanagi abartip coook cook assssiri yikamasinlar ama, 2 3 su yeter :KK66: 5 kere yikayan biliyorum, bence vitamini akip gidiyor ya.

Son olarak sebzeye biraz aban, bak orda organik ne guzel yesillikler vardir.

@Trabzonlu3461 canlarım zaten karpuz çok sevmem incir de kavunu severim o da güzel olavak ki yiyim
Üzüm de çekirdeksiz:KK70: ama yine Dean yemeye çalışıyorum dediğiniz gibi
Kavunu da belki bağırsakları çalıştırır Cascade_ Cascade_ gibi diye yedim:KK43:

Herkeste ise yarayan meyve farkli olabilir tatlim.
Mesela bende ve genelde herkeste mor erik, murdum erigi ise yarar. Orda kesin vardir mor erikten yapilma marmelat.
Bi de zeytin yagi icebilirsin. 1 turk kahvesi fincani kadar. O da acar mideyi.

Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam

Annesigilin oyununa geldik bizi birbirimize düşürdüler eşim borçlandım sen kendini kurtar mutlu ol sev sevil beni öldü say benden koca olmadı seni seviyorum cokk ama dönemem yüzüm yok dedi ailem çok üstüme geliyor sömürüyorlar yeniden bir hayat kuracam sende hayatını kur unut beni ben yapamadim affet dedi sarıldı ağladı kokladı dönemiyor nedeni ni de çözemedim
hakkinda hayirlisi olsun. Hemen bosanmasaniz azcik esin kendini dinlese biraz kafasini toparlasa. Ah yavrum koca adam gibi neler dusunmus :( hayirlisi neyse o olsun canim

Evet canım ama kaydetmeyenler var puanlarini
Onlara yapacak bisey yok malesef:(
Son kez buraya atayım bundan sonra albümde paylasıcam smdı usendm orda paylaşmaya :KK70: fattylamb94 fattylamb94
Yaaa inanmiyorummm cok zayifladin ya masallah nazar degmesin kicinj kasi :D genclesmissin valla kiloluyken 30 simdi 18 gosteriyosun :) yuzundr ay gibi parlak esin cok kiskancak seni simdi :D
İnanmıyorummm ya çok güzel olmuşsun daha 1 ay olmadı bin kere maşallah :nazar::nazar::nazar: ilk defa böyle bişey görüyorum insan nasıl bu kadar kısa sürede böyle kilo verebilir :nazar:
bende ilk defa goruyorum sok oldum

Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam

Ah canim ya :(

Annesigilin oyununa geldik bizi birbirimize düşürdüler eşim borçlandım sen kendini kurtar mutlu ol sev sevil beni öldü say benden koca olmadı seni seviyorum cokk ama dönemem yüzüm yok dedi ailem çok üstüme geliyor sömürüyorlar yeniden bir hayat kuracam sende hayatını kur unut beni ben yapamadim affet dedi sarıldı ağladı kokladı dönemiyor nedeni ni de çözemedim

Ogluna cok uzuldum canim :( kucucuk yasinda koca adam gibi konusmus, nasil da olgun :(
Yani borclanmaksa borclanmak.. bir yuva kolay kurulmuyor ki.. esi 150 bin 200 bin borclanan biliyorum, omuz omuza verip disari hic belli etmeyip seneleer icinde bitirdiler, ustune mal mulk de edindiler yine de. Yani tabi maddi geliriniz az olabilir vs de, o cocugun babasiz buyumesi goze alinmaz ya. 1 ekmek 1 sogan iste...
Allah yardimcin olsun canim benim, cok uzuldum, aileler yuzunden kendi ailenin etkilenmesi cok agirdir :(

Kanguru_ Kanguru_ Ndymk Ndymk çok sağolun onun ailesi barışırsan seni tanımayız ölürsün bizim için demişler
Benim ailemse gurursuzsan git sürün ama o evimize sokağımız a giremez diyorlar
Malesef eşim dönse ah bir kuru ekmege raziyim oglan okula gidecek ben evde cocuk bakarım o çalışır borclari oder bende evin ufak tefek ihtiyacini alirim
Ama dönmem diyor ölsemde dönemem diyor

Kanguru_ Kanguru_ Ndymk Ndymk çok sağolun onun ailesi barışırsan seni tanımayız ölürsün bizim için demişler
Malesef eşim dönse ah bir kuru ekmege raziyim oglan okula gidecek ben evde cocuk bakarım o çalışır borclari oder bende evin ufak tefek ihtiyacini alirim
Allah yardımcın olsun canım...

Allah yardımcınız olsun aşılmayacak biley değilmiş

Allah yardimcin olsun canim :(
Keske esin yapmasaymis boyle.
Hayirlisi olsun canim ama ortada cocuk var, siz yine yasarsiniz hayatlarinizi ama olan cocuga olacak.
Esin de bunu biliyor sonucta ve donemem diyorsa, hayirlisi olsun demekten ve Allah senin yardimcin olsun demekten baska care kalmiyor :(

Herkese merhaba.
Bugün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık peynir zeytin yeşil biber yedim.
Yarım saat önce sade Nescafe içtim.
Bu sabah 55.4 geldim, sabitim.
Salatalık detoksu buldum, güzel geldi. Onu yapacam
Şöyle:

Screenshot_20180829-124644~3.webp

Ber ra Ber ra canım geçirdiğin sürece çok üzüldüm.en kısa zamanda atlatmanı dilerim.boşanma hele bir de ortada çocuk varsa çok hırpalayıcı bir süreç oluyor.
Oğlun çok küçük,babamın yanında olmalıyım lafı da biraz yaşından büyük laf bence.bu yaşta bir çocuğun bu kadar kendince sorumluluk alması doğru değil bana göre.bence oğlunu yanına al ve bir pedagogtan yardım alabiliyorsan al canım. Şayet eşin dediğin seveplerle senin iyiliğin için senden uzaklaşıyorsa mantıklı olanı öncelşkle oğlunu korumak değil mi? O halde oğlunu da senin yanında kalmaya teşvik edebilmeliydi.Yanlış anlama ama eşinin boşanma gerekçesi bana çok mantıklı gelmedi.
Zaman su gibi akıp geçer ve sen farkında olmadan oğlundan koparılmış ve hatta düşman edilmiş bile olabilirsin.
Allah kolaylık versin canım.

E eddakrc canımm doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşın sağlık ,mutluluk ve taş gibi bir vücut getirmesi dikeğiyle :KK200:
@fmad kız seni yerim ,demek unlular,tatlılar yedin yokluğumda:KK70:Ben ortalıkta olmayınca iyice cozutuyon .
Bol posalı lifli şeyler tüket canım ki bağırsakların hareketlensin.

Back
X