- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Çıktım yürüdüm canım.. Harika bi yürüyüştü en tempolu ve enn rengarenk ayakkabılı![]()
Cok iyi yapmissin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıktım yürüdüm canım.. Harika bi yürüyüştü en tempolu ve enn rengarenk ayakkabılı![]()
CiddimisinHello
57 kilo ile 40 beden giyiyorum
54 kg'im simdi
Hala 40 beden giyiyorum, beli sadece bollasti
Beterin beteri varsss
:)
Sağol canım..10 ayakkabi mi
:)))
Gule gule kullan canim :)
esraa cok haklısın valla ne diyim cok mahcubum gercekten ama okadar cok sey degişti ki hayatmda anlatsam sasarsın hatta dur anlatayımHuzur sana dön demekten dilimde tüy bittiiiii
eliiif nasılsın iyinisin canım ruzgar nasıl ece nasıl hersey yolunda mı saglıkları yerinde mi koca yazı da bitirdik sen de dönmüşsün buralara cok sevindim senin icin canım
Ben bu kiloda 44 beden giyyorimHello
57 kilo ile 40 beden giyiyorum
54 kg'im simdi
Hala 40 beden giyiyorum, beli sadece bollasti
Beterin beteri varsss
:)
Ben bu kiloda 44 beden giyyorim![]()
Ben evde yapilan spor, egzersiz vs sevmiyorum. Cocuklar olmasa her gun yurusem falan. Yuzmeye bayiliyorum mesela bi deNormal ya sıkılmak
İlk bi heves oluyo
Sonra sıkılıyo insan
Ben de eliptik yapardim, 1 hafta yapmisimdir anca :))))
Çok şey değişti derken bunu beklemiyordum huzurum nereye taşındınız kızesraa cok haklısın valla ne diyim cok mahcubum gercekten ama okadar cok sey degişti ki hayatmda anlatsam sasarsın hatta dur anlatayım
Bi yurt dısına tasındık hani bşr ara demiştim yaneaimin işinden dolayı sehir defiştirdik diye ani bir kararla yurt dısında bir iş teklifini kabul ettik ve cumbur cemaat evi ocagı tası tarafı tasıyıp geldik tabi simdilik bir kac ay sirketin lojman tarzı yada tesis tarzı diyebilecegim bir mekanında kalacagız cunki burda kiralık ev cok zor yemekler yemekhane usulu e mutfak va olmayınca kendi duzenin kendş hayatın olmuyor farklı bir ülke cook farklı bir mutfak senn damak tadına uymuyır ipin ucu kactı kantarın ayarı bozuldu anlayacagın ama bir yerlerden de olsa baslamak istiyorum burda vejeteryan menu olaıyorum hep aslında bşr bakıma iyi ama aksam yemekleri kahvaltılık seklinde oluyor sabah kahvaltosı da keza oyle cunki burda aksam yemegi kültürü yok bunlar icin acil bşr cözüm iretmem lazım
Tartı da yok göz görmeyince gönül katlanıyor ama anlıyrm iyi kilo aldım en son 4 kilo alarak 68i görmüştüm ne deersin kendime ceki düzen verebilirmiyim
eliiif nasılsın iyinisin canım ruzgar nasıl ece nasıl hersey yolunda mı saglıkları yerinde mi koca yazı da bitirdik sen de dönmüşsün buralara cok sevindim senin icin canım![]()
Ayy sen gurbet kusumu oldun artik :) zamanla alisirsin canim kendi evine ciktigonda daha rahat edersin.esraa cok haklısın valla ne diyim cok mahcubum gercekten ama okadar cok sey degişti ki hayatmda anlatsam sasarsın hatta dur anlatayım
Bi yurt dısına tasındık hani bşr ara demiştim yaneaimin işinden dolayı sehir defiştirdik diye ani bir kararla yurt dısında bir iş teklifini kabul ettik ve cumbur cemaat evi ocagı tası tarafı tasıyıp geldik tabi simdilik bir kac ay sirketin lojman tarzı yada tesis tarzı diyebilecegim bir mekanında kalacagız cunki burda kiralık ev cok zor yemekler yemekhane usulu e mutfak va olmayınca kendi duzenin kendş hayatın olmuyor farklı bir ülke cook farklı bir mutfak senn damak tadına uymuyır ipin ucu kactı kantarın ayarı bozuldu anlayacagın ama bir yerlerden de olsa baslamak istiyorum burda vejeteryan menu olaıyorum hep aslında bşr bakıma iyi ama aksam yemekleri kahvaltılık seklinde oluyor sabah kahvaltosı da keza oyle cunki burda aksam yemegi kültürü yok bunlar icin acil bşr cözüm iretmem lazım
Tartı da yok göz görmeyince gönül katlanıyor ama anlıyrm iyi kilo aldım en son 4 kilo alarak 68i görmüştüm ne deersin kendime ceki düzen verebilirmiyim
eliiif nasılsın iyinisin canım ruzgar nasıl ece nasıl hersey yolunda mı saglıkları yerinde mi koca yazı da bitirdik sen de dönmüşsün buralara cok sevindim senin icin canım![]()
ayyy bende bitiremedim yaMutlu hafta sonları canlarımm
Hafta sonu bitmeyen iş yapmışlarTotoyu yaya yaya yapıldığında ise iş hiç bitmiyormuş a dostlar
Nasılsınız minnak karıncalarım, iyi misiniz?
Gece hepsini ayrıntılı cevaplayacağım canım.puanlamayı gece düzenleriz :))ayyy bende bitiremedim ya![]()
Sevgili kaptanim bir maruzatim varpuanlama seysini saaptin mi
![]()
Bui gece ben yokum kaptan yuksek musadenle arkadasimin dogum gunune gidicem. Supriz yapcazda kendisineGece hepsini ayrıntılı cevaplayacağım canım.puanlamayı gece düzenleriz :))
HattaEllssa kaptanın takımının üye eksiği için güzel teklifin bence de uygun olur.bizim takımın acil ihtiyacı yok zaten.gelenleri de oraya yönlendirelim.dilersen fikrini paylaşım alanına da taşıyabiliriz canım.
paylasim alanina tasisak iyi olur listede birtek
Size şimdiden iyi eğlenceler canımBi gece ben yokum kaptan yuksek musadenle arkadasimin dogum gunune gidicem. Supriz yapcazda kendisineme karar verirsen ona uyariz
Cuma gunu listesini gorunce aklima geldi o fikir ama simdi karisiklik olmasin liste isi bitince yazarim dedim sonrasi malumpaylasim alanina tasisak iyi olur listede birtek
Ellssa kaptanim kaldi
Tatlı tatlı yemenin acı acı sonları oluyor daSize şimdiden iyi eğlenceler canım
Doğum günü diye yime emi guzumTatlı tatlı yemenin acı acı sonları oluyor da
![]()

Ooooh çok sağlıklı :)2 saat yürüdüm canım.. İndirim varmış hatta mağazanın birinde. 10 ayakkabı kaptım geldim.. Daha bi heycann oldudaha bi gitmiştir yağlar
Üzerimi değişip mutfağa dalıcam... Balık var menüde
Sonradaa gelsin ev sporlarısıııı![]()
İpi arttırabiliriz istersen kaptanımŞınav,mekik,squat gibi zorlayıcı bölgesel hareketlerin 5 tanesi bir puan, daha kolay olan bölgesel hareketlerin 10 tanesi bir puan olarak düşünmüştüm ama ip atlamak sanki daha zor gibi geldiği için 5 bölgesel hareket ile 5 tane ip atlamanın aynı puan olması biraz adaletsiz gibi geldi sonra
6 tane zor bölgesel hareket 1 puan
12 tane kolay bölgesel hareket 1 puan mı olsa ne![]()