• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huzur sana dön demekten dilimde tüy bittiiiii
esraa cok haklısın valla ne diyim cok mahcubum gercekten ama okadar cok sey degişti ki hayatmda anlatsam sasarsın hatta dur anlatayım :sus:
Bi yurt dısına tasındık hani bşr ara demiştim yaneaimin işinden dolayı sehir defiştirdik diye ani bir kararla yurt dısında bir iş teklifini kabul ettik ve cumbur cemaat evi ocagı tası tarafı tasıyıp geldik tabi simdilik bir kac ay sirketin lojman tarzı yada tesis tarzı diyebilecegim bir mekanında kalacagız cunki burda kiralık ev cok zor yemekler yemekhane usulu e mutfak va olmayınca kendi duzenin kendş hayatın olmuyor farklı bir ülke cook farklı bir mutfak senn damak tadına uymuyır ipin ucu kactı kantarın ayarı bozuldu anlayacagın ama bir yerlerden de olsa baslamak istiyorum burda vejeteryan menu olaıyorum hep aslında bşr bakıma iyi ama aksam yemekleri kahvaltılık seklinde oluyor sabah kahvaltosı da keza oyle cunki burda aksam yemegi kültürü yok bunlar icin acil bşr cözüm iretmem lazım :KK22:
Tartı da yok göz görmeyince gönül katlanıyor ama anlıyrm iyi kilo aldım en son 4 kilo alarak 68i görmüştüm ne deersin kendime ceki düzen verebilirmiyim

eliiif nasılsın iyinisin canım ruzgar nasıl ece nasıl hersey yolunda mı saglıkları yerinde mi koca yazı da bitirdik sen de dönmüşsün buralara cok sevindim senin icin canım :KK74:

Normal ya sıkılmak
İlk bi heves oluyo
Sonra sıkılıyo insan
Ben de eliptik yapardim, 1 hafta yapmisimdir anca :))))
Ben evde yapilan spor, egzersiz vs sevmiyorum. Cocuklar olmasa her gun yurusem falan. Yuzmeye bayiliyorum mesela bi de ☺️
Neyse kis gelecek mecbur leslie ablamiz yoldasimiz olacak ☺️

esraa cok haklısın valla ne diyim cok mahcubum gercekten ama okadar cok sey degişti ki hayatmda anlatsam sasarsın hatta dur anlatayım :sus:
Bi yurt dısına tasındık hani bşr ara demiştim yaneaimin işinden dolayı sehir defiştirdik diye ani bir kararla yurt dısında bir iş teklifini kabul ettik ve cumbur cemaat evi ocagı tası tarafı tasıyıp geldik tabi simdilik bir kac ay sirketin lojman tarzı yada tesis tarzı diyebilecegim bir mekanında kalacagız cunki burda kiralık ev cok zor yemekler yemekhane usulu e mutfak va olmayınca kendi duzenin kendş hayatın olmuyor farklı bir ülke cook farklı bir mutfak senn damak tadına uymuyır ipin ucu kactı kantarın ayarı bozuldu anlayacagın ama bir yerlerden de olsa baslamak istiyorum burda vejeteryan menu olaıyorum hep aslında bşr bakıma iyi ama aksam yemekleri kahvaltılık seklinde oluyor sabah kahvaltosı da keza oyle cunki burda aksam yemegi kültürü yok bunlar icin acil bşr cözüm iretmem lazım :KK22:
Tartı da yok göz görmeyince gönül katlanıyor ama anlıyrm iyi kilo aldım en son 4 kilo alarak 68i görmüştüm ne deersin kendime ceki düzen verebilirmiyim

eliiif nasılsın iyinisin canım ruzgar nasıl ece nasıl hersey yolunda mı saglıkları yerinde mi koca yazı da bitirdik sen de dönmüşsün buralara cok sevindim senin icin canım :KK74:
Çok şey değişti derken bunu beklemiyordum huzurum nereye taşındınız kız

Ayy sen gurbet kusumu oldun artik :) zamanla alisirsin canim kendi evine ciktigonda daha rahat edersin.
Benim cocuklar iyi cok sukur. Seninkiler nasil alistilar mi yeni ortama

Mutlu hafta sonları canlarımm:KK200:
Hafta sonu bitmeyen iş yapmışlar:deli:Totoyu yaya yaya yapıldığında ise iş hiç bitmiyormuş a dostlar:KK70:
Nasılsınız minnak karıncalarım, iyi misiniz?

Mutlu hafta sonları canlarımm:KK200:
Hafta sonu bitmeyen iş yapmışlar:deli:Totoyu yaya yaya yapıldığında ise iş hiç bitmiyormuş a dostlar:KK70:
Nasılsınız minnak karıncalarım, iyi misiniz?
ayyy bende bitiremedim ya :(
Sevgili kaptanim bir maruzatim var :KK3: puanlama seysini saaptin mi :ukala:

ayyy bende bitiremedim ya :KK43:
Sevgili kaptanim bir maruzatim var :KK3: puanlama seysini saaptin mi :ukala:
Gece hepsini ayrıntılı cevaplayacağım canım.puanlamayı gece düzenleriz :))
Hatta Ellssa Ellssa kaptanın takımının üye eksiği için güzel teklifin bence de uygun olur.bizim takımın acil ihtiyacı yok zaten.gelenleri de oraya yönlendirelim.dilersen fikrini paylaşım alanına da taşıyabiliriz canım.

Gece hepsini ayrıntılı cevaplayacağım canım.puanlamayı gece düzenleriz :))
Hatta Ellssa Ellssa kaptanın takımının üye eksiği için güzel teklifin bence de uygun olur.bizim takımın acil ihtiyacı yok zaten.gelenleri de oraya yönlendirelim.dilersen fikrini paylaşım alanına da taşıyabiliriz canım.
Bui gece ben yokum kaptan yuksek musadenle arkadasimin dogum gunune gidicem. Supriz yapcazda kendisine:KK8: me karar verirsen ona uyariz:KK36:

Cuma gunu listesini gorunce aklima geldi o fikir ama simdi karisiklik olmasin liste isi bitince yazarim dedim sonrasi malum:işsiz: paylasim alanina tasisak iyi olur listede birtek Ellssa Ellssa kaptanim kaldi

Bi gece ben yokum kaptan yuksek musadenle arkadasimin dogum gunune gidicem. Supriz yapcazda kendisine:KK8: me karar verirsen ona uyariz:KK36:

Cuma gunu listesini gorunce aklima geldi o fikir ama simdi karisiklik olmasin liste isi bitince yazarim dedim sonrasi malum:işsiz: paylasim alanina tasisak iyi olur listede birtek Ellssa Ellssa kaptanim kaldi
Size şimdiden iyi eğlenceler canım;)
Doğum günü diye yime emi guzum:olamaz:Tatlı tatlı yemenin acı acı sonları oluyor da:KK70:

Size şimdiden iyi eğlenceler canım:KK66:
Doğum günü diye yime emi guzum:olamaz:Tatlı tatlı yemenin acı acı sonları oluyor da:KK70:
:63: yani kaptanim hic soylenmicek kisiye soyledin
Ben kiii kk da iradesiyle unlu biriyim yemem tabiki :D

Saka bi yana kaptanim yemicem balik buglama yaptim gitmeden guzelce doyurcam karnimi:rapci:

Şınav,mekik,squat gibi zorlayıcı bölgesel hareketlerin 5 tanesi bir puan, daha kolay olan bölgesel hareketlerin 10 tanesi bir puan olarak düşünmüştüm ama ip atlamak sanki daha zor gibi geldiği için 5 bölgesel hareket ile 5 tane ip atlamanın aynı puan olması biraz adaletsiz gibi geldi sonra:olamaz:
6 tane zor bölgesel hareket 1 puan
12 tane kolay bölgesel hareket 1 puan mı olsa ne:confused:

2 saat yürüdüm canım.. İndirim varmış hatta mağazanın birinde. 10 ayakkabı kaptım geldim.. Daha bi heycann oldu :KK53: daha bi gitmiştir yağlar :KK70:
Üzerimi değişip mutfağa dalıcam... Balık var menüde :bicak:
Sonradaa gelsin ev sporlarısıııı :rolleyes:
Ooooh çok sağlıklı :)
Süpersin tatlım :)

Şınav,mekik,squat gibi zorlayıcı bölgesel hareketlerin 5 tanesi bir puan, daha kolay olan bölgesel hareketlerin 10 tanesi bir puan olarak düşünmüştüm ama ip atlamak sanki daha zor gibi geldiği için 5 bölgesel hareket ile 5 tane ip atlamanın aynı puan olması biraz adaletsiz gibi geldi sonra:olamaz:
6 tane zor bölgesel hareket 1 puan
12 tane kolay bölgesel hareket 1 puan mı olsa ne:confused:
İpi arttırabiliriz istersen kaptanım
5 tane ip 6 puan
5 zıplama 5 puan diye

Ama böyle de olabilir dediğin gibi daha iyi sanki

Son düzenleme:
Back
X