- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
İyiyiz kaptanım sen nasılsın :)Mutlu hafta sonları canlarımm
Hafta sonu bitmeyen iş yapmışlarTotoyu yaya yaya yapıldığında ise iş hiç bitmiyormuş a dostlar
Nasılsınız minnak karıncalarım, iyi misiniz?
Özlendin ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz kaptanım sen nasılsın :)Mutlu hafta sonları canlarımm
Hafta sonu bitmeyen iş yapmışlarTotoyu yaya yaya yapıldığında ise iş hiç bitmiyormuş a dostlar
Nasılsınız minnak karıncalarım, iyi misiniz?
İp de 7 tanesi 1 puan olsunŞınav,mekik,squat gibi zorlayıcı bölgesel hareketlerin 5 tanesi bir puan, daha kolay olan bölgesel hareketlerin 10 tanesi bir puan olarak düşünmüştüm ama ip atlamak sanki daha zor gibi geldiği için 5 bölgesel hareket ile 5 tane ip atlamanın aynı puan olması biraz adaletsiz gibi geldi sonra
6 tane zor bölgesel hareket 1 puan
12 tane kolay bölgesel hareket 1 puan mı olsa ne![]()
H.sonu ya ondan :)Neden kimse yok![]()
Gece hepsini ayrıntılı cevaplayacağım canım.puanlamayı gece düzenleriz :))
HattaEllssa kaptanın takımının üye eksiği için güzel teklifin bence de uygun olur.bizim takımın acil ihtiyacı yok zaten.gelenleri de oraya yönlendirelim.dilersen fikrini paylaşım alanına da taşıyabiliriz canım.
Bui gece ben yokum kaptan yuksek musadenle arkadasimin dogum gunune gidicem. Supriz yapcazda kendisineme karar verirsen ona uyariz
Cuma gunu listesini gorunce aklima geldi o fikir ama simdi karisiklik olmasin liste isi bitince yazarim dedim sonrasi malumpaylasim alanina tasisak iyi olur listede birtek
Ellssa kaptanim kaldi
Yok kızEski rakibemdin beni unuttun... paylaşım alanını okudum Ooooo unutulmuşuz...
:))Keske o kiloda sabit kalsaydim![]()
OooYok kız
Kanki demiyorum ya sana hiç omdan
Dostum :)))
EvetBu laf banaydı heralde![]()
Seni kardeşime alacaktımOooTamam o zaman anlaştık
![]()
Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh canım :)Selam kızlar
Ayyyy yerim seniAleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh canım :)
Ayyyy yerim seni![]()
Kız onla nasıl rahat ediyordun bilek için değil miydiNdymk adımsayarımı kaybettim sanırım
Wcye girmeden bakıyım dedim kaç adım atmışım
Bi umut arabaya bakıcam amagitti be dostum
Belime takıyorım hep
İççamaşırıma takıyodum kiloduma
Bu sefer pantolona taktımdüşmüş
Ziplama daha kolay bence
HahhahahaNe guzel sizlere, imreniyorum gerçekten.
Şu spor bi bende bağımlılık yapmiyor arkadas, 1-2 ay memlekette rutinlerle iyi kötü spor yaptim. Ama eve geldim yattikca yatasim, uyuyasim geliyor. Sporun s sini yapmak istemiyor canım. Bu kadar mi spor sevilmez