• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şınav,mekik,squat gibi zorlayıcı bölgesel hareketlerin 5 tanesi bir puan, daha kolay olan bölgesel hareketlerin 10 tanesi bir puan olarak düşünmüştüm ama ip atlamak sanki daha zor gibi geldiği için 5 bölgesel hareket ile 5 tane ip atlamanın aynı puan olması biraz adaletsiz gibi geldi sonra:olamaz:
6 tane zor bölgesel hareket 1 puan
12 tane kolay bölgesel hareket 1 puan mı olsa ne:confused:
İp de 7 tanesi 1 puan olsun :KK66:

Gece hepsini ayrıntılı cevaplayacağım canım.puanlamayı gece düzenleriz :))
Hatta Ellssa Ellssa kaptanın takımının üye eksiği için güzel teklifin bence de uygun olur.bizim takımın acil ihtiyacı yok zaten.gelenleri de oraya yönlendirelim.dilersen fikrini paylaşım alanına da taşıyabiliriz canım.

Bui gece ben yokum kaptan yuksek musadenle arkadasimin dogum gunune gidicem. Supriz yapcazda kendisine:KK8: me karar verirsen ona uyariz:KK36:

Cuma gunu listesini gorunce aklima geldi o fikir ama simdi karisiklik olmasin liste isi bitince yazarim dedim sonrasi malum:işsiz: paylasim alanina tasisak iyi olur listede birtek Ellssa Ellssa kaptanim kaldi
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ndymk Ndymk adımsayarımı kaybettim sanırım
Wcye girmeden bakıyım dedim kaç adım atmışım
Bi umut arabaya bakıcam ama :( gitti be dostum :KK14:
Belime takıyorım hep
İççamaşırıma takıyodum kiloduma
Bu sefer pantolona taktım :KK14: düşmüş

Ndymk Ndymk adımsayarımı kaybettim sanırım
Wcye girmeden bakıyım dedim kaç adım atmışım
Bi umut arabaya bakıcam ama :KK43: gitti be dostum :KK14:
Belime takıyorım hep
İççamaşırıma takıyodum kiloduma
Bu sefer pantolona taktım :KK14: düşmüş
Kız onla nasıl rahat ediyordun bilek için değil miydi

Ne guzel sizlere, imreniyorum gerçekten.
Şu spor bi bende bağımlılık yapmiyor arkadas, 1-2 ay memlekette rutinlerle iyi kötü spor yaptim. Ama eve geldim yattikca yatasim, uyuyasim geliyor. Sporun s sini yapmak istemiyor canım. Bu kadar mi spor sevilmez
Hahhahaha :D al benden de o kadar:KK15:

Back
X