- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydınlar herkeseee
bütün geçmişi okudum da öyle geldim.dün hiç giremedim bir Allahın kulu nerde bu ceylin hergün gelirdi dememişş alacagınız olsunn e miklava:
dün çok berbat bir gün geçirdim kızlar,okuldan çıktıktan sonra arkadaşın dogum günüe hediye almak için başka bir ark. ile alışverişe giderken birden uykum gelmeye başladı.nyse kendimi zorlaya zorlaya toparlandım sonra magzanın birindeyken birden dizlerim çözüldü ve hoopp ben yerdee:sm_confused: tansiyonum düşmüş yine. arkdaşım hemen ayran filan içirdi eve geri dönelim dedik yolun büyük kısmını benle geldi sağolsun sonra ben taksiye bindim hiç otobüste ayakta gidicek halim yoktu çünki. takside birden yine fnealık geldi mide bulantısı baş dönmesiii hepsi bir arada. adamdan hemen bi poşet isteyipp etrafı pisletmekten kurtardım. kendimden geçer gibi oldumm bi yandan da korkuyorum taksideydim çünkü gazetelerde neler okuyoruz hemen müsait bi yerde inmek istedigimi söyledim annemi aradımmm evde kimse yok kaldırımlarda filan otura otura eve kadar geldimm. hemen yatagın üstüne attım kendimi. uyandıgımda kolumda serum vardı.:uhm: şimdi iyiyimm bi anlık oldu bitti ama annem babam çok telaşlılar,sık sık bu bayılmalar tansiyon düşmeleri niye oluyo diye. yazdan beri bu 8 yada 9. bayılma oldu,doktorlar da birşey anlayamadılar bakalım zaman bize neler gösterecek...
çook geçmiş olsun ceylincim
şu yorganın altından çıkmak zor geliyo bana sıcacık oh gel keyfim gel:çok üzgünüm:ballı sıcak suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam detayları daha sonra veririm.