• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar.
önceliklle hayalim başınız sağolsun canım. allah sabırlar versin
ceylinim sanada geçmiş olsun.
aebeniciğim sölediğimin dışına çıkmadım hatta akşam yemeği bile yiyesim gelmedi.:1no2:
bu sabah tartıldım ve 1 kilo:lepi: daha vermişim.delikafadulden
çok sıkı diyet yapmıyorum 6 öğün hatta daha fazla bile yapıyorum.
form çayı içiyorum hareket yok ama nasıl verdim bende anlamadım. boş ver vermişimya gerisi boş:sm_cool:
benim mezuniyetime çok az bir zaman kalmıştır:lepi: ama yine buralarda olacamki koruma proğramına geçeyim.:teytey:
sonra kilo alıpta ben geri aldım demek istemiyorum gecenseneki gibikötükedihüso

bir ara fırsatım olursa nasıl kilo verdim diyede bir başlık açacağım:hooray:
nasıl 2 seneyi aşkın zamandır ne yollar kattettim ne önüme engeller çıktı cokacimcoook gibilerindende yazarım artıkhihoyyyt

özgeciğim allah yardımcın olsun canım. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Sabırsızlıkla bekliyorum hemşon .....
canım nasıl verdim derken yiyerek ......hihoyyyt aç kalınca kilo verilmiyo verilsede alınıyo önemli olan tok olmak ve yediklerine dikkat etmek .......sengözlerimebaksanab

ha bu arada kilomun nerdenkaydirigubbakcemile4 nereye geldiğinide yazayım bilmeyen arkadaşlarım içinsırnaşık şey
takıma başladığımda 81 di ama bunun önceside var tabiki o zamanda 90 dım:utangac:
şu anda 62.800 grdelikafadulden
vallaha ben bu yaşta başardığıma göre sizler hayli hayli başarırsınız kızlar:1hug:
ayy veda sözleri gibimi oldu ne. henüz gitmiyorum haaakaydirigubbakcemile3
AT HAVANI AT HAKETTİN HEMŞOMMMMMMMŞeniz

Sabırsızlıkla bekliyorum hemşon .....
canım nasıl verdim derken yiyerek ......hihoyyyt aç kalınca kilo verilmiyo verilsede alınıyo önemli olan tok olmak ve yediklerine dikkat etmek .......sengözlerimebaksanab

bak buna katılıyorum aebenim. bu aralar vereceğimden umudum yoktu ama artık gerilmiyorum az ve öz yiyorum. aç kalmıyorum çok ta tok olmuyorum. üstelikte oturduğum yerde vermişim bu 1 kiloyusırnaşık şey
ama sanırım geçen hafta çok yol yürüdüm bununda etkisi olmuş olabilir ama yinede tam emin değilimdelikafadulden
aslında biliyorsun ben bir ara iyce salmıştım. toparlanmamda etkin çok büyük canım benim.:1hug:a.s.

AT HAVANI AT HAKETTİN HEMŞOMMMMMMMŞeniz

:delphin:delikafadulden:icecream::1hug:a.s.sırnaşık şeydelikafadulden:1hug::lepi:
bunlar herşeyi ifade ediyor. sende az yol katetmedin hadi yeme beniiii:roflol:
40 beden etek bile bol geldi o gün mağazada giyindimde aldınmı hayır almadım pek model kalmamıştı.
şu anlatmıştımya kısa çizme üzeri etek.sırnaşık şey
artık genç takılalım diyoruz şu yaş iyce kemale ermedendesırnaşık şey

bak buna katılıyorum aebenim. bu aralar vereceğimden umudum yoktu ama artık gerilmiyorum az ve öz yiyorum. aç kalmıyorum çok ta tok olmuyorum. üstelikte oturduğum yerde vermişim bu 1 kiloyusırnaşık şey
ama sanırım geçen hafta çok yol yürüdüm bununda etkisi olmuş olabilir ama yinede tam emin değilimdelikafadulden
aslında biliyorsun ben bir ara iyce salmıştım. toparlanmamda etkin çok büyük canım benim.:1hug:a.s.
BURDANE İÇİN VARIZ CANIM HEMŞOM ......:1hug: bak bu bilmeden yaptıklarınkilo verdiriyo işte sır burda ....
kendini kasmadan az ama sık yemek ve bi porsiyonu aşmamak .....:teytey::içelim:

kızlar öğlen yemeğinde bana göre bişey yok. kahvaltı yaparım yine ne yapalım artk.

BURDANE İÇİN VARIZ CANIM HEMŞOM ......:1hug: bak bu bilmeden yaptıklarınkilo verdiriyo işte sır burda ....
kendini kasmadan az ama sık yemek ve bi porsiyonu aşmamak .....:teytey::içelim:

bak aklıma gelmişken kızlar doğuş çayın karışık bitki çayı var. bu aralar ondan kullanıyorum. wc:utangac: sorunu kabızlık sorunu diye bir problem kalmıyor.
hatta şu an 2 paket 1 i yeşil çay diğeri form koca bir bardağa hazırladım demlenmesini bekliyorum.
isterseniz birde siz deneyin. belki sizdede etkili olur:lepi:

nazlıcığım ben en çok kahvaltı yapmasını severim günün 3 öğünü hayır demem hem hafif hem doyurucu:lepi:

kızlar öğlen yemeğinde bana göre bişey yok. kahvaltı yaparım yine ne yapalım artk.
NAZLI BÖYLE DURUMLAR İÇİN TON BALIGI SEVİYOSAN BULUNDUR CANIM ....A MUTFAGINIZDA VAR SALATA MALZEMESİ OLMUYOMU ..... AT Bİ GÖBEK SALATA BAZAN DOLABA .........sengözlerimebaksanab

artık çıkıyorum kızlar. işlerim var. akşama fırsatım olursa bidaha girerim öpüldünüz.

ha bu arada kilomun nerdenkaydirigubbakcemile4 nereye geldiğinide yazayım bilmeyen arkadaşlarım içinsırnaşık şey
takıma başladığımda 81 di ama bunun önceside var tabiki o zamanda 90 dım:utangac:
şu anda 62.800 grdelikafadulden
vallaha ben bu yaşta başardığıma göre sizler hayli hayli başarırsınız kızlar:1hug:
ayy veda sözleri gibimi oldu ne. henüz gitmiyorum haaakaydirigubbakcemile3

vallahi çok büyük alkış ve tebrik gönderiyorum sana
inşallah bizde mezun olduğumuz günleri görürürüz

KIZLAR BÜGÜN YATILI MıSAFıRıM GELECEK AKŞAM GıREMEM HABER VEREYıM DEDıM .......... menümüde yarın veririm artık .........

NAZLI BÖYLE DURUMLAR İÇİN TON BALIGI SEVİYOSAN BULUNDUR CANIM ....A MUTFAGINIZDA VAR SALATA MALZEMESİ OLMUYOMU ..... AT Bİ GÖBEK SALATA BAZAN DOLABA .........sengözlerimebaksanab

aebenim ben balık hiç sevmem. dolabımız var. bazen alıyorum buraya salata malzemeleri. ama bayadır almıyorum. bundan sonra alıcam ama

kızlar ..... bide sizle paylaşmak istedigim bişi varbenim ölçüler inceliyo ama baskül bi türlü istedigim gibi göstermiyor .......her gören gine zayıflamışın diyo .. ama baskül benim moralimi bozuyo ......

şimdi 40 benden giyyorum ve 38 beden aldıgım bi pantolonum var onun içine rahaçça sıgınce bende mezun olmayı düşünüyorum ..... yani belki 60 beklemem ......

bişey sorcam 6.takım şuana kadar kaç mezun verdi?
BUNA Şöyle cevap vereyim elsem ...kayıtlarda sadece laram var ama bide olayın iç yüzü var ...delikafadulden arkadaşlarımızın çogu ben gibi hedefine az kalmış takılanlar çogunlukta yada maytabım gibi hamiş olup geri dönen yada bu kadar yeter diyip ayrılan bir çok üyemiz oldu ..... aslında başta ben dora bediş asü gibi kazık çakmış arkadaşlarımız . yolun çogunu katettik ..... bayadırda takılan kilolarımızla mucadele içindeyiz ..... çogumuzun çizelgeleri doram gibi tam digil ......sengözlerimebaksanab umarım anlata bilmişimdir ....-tatlicadiarzu-

BUNA Şöyle cevap vereyim elsem ...kayıtlarda sadece laram var ama bide olayın iç yüzü var ...delikafadulden arkadaşlarımızın çogu ben gibi hedefine az kalmış takılanlar çogunlukta yada maytabım gibi hamiş olup geri dönen yada bu kadar yeter diyip ayrılan bir çok üyemiz oldu ..... aslında başta ben dora bediş asü gibi kazık çakmış arkadaşlarımız . yolun çogunu katettik ..... bayadırda takılan kilolarımızla mucadele içindeyiz ..... çogumuzun çizelgeleri doram gibi tam digil ......sengözlerimebaksanab umarım anlata bilmişimdir ....-tatlicadiarzu-

teşekkür ederim:))
akşam bi ara açlık hissetmeye başladım şeytan dürttü biraz peynir ekmek zeytin falan diye ama sadece light yoğurt ve salatalık yedim bir tane
bugünkü menümde
sabah limonlu ılık su 1 muz ve 1 kivi
öğlen karnıbahar ve yoğurt
ikindi elma
akşam fırında et küçük bir parça ve salata
gece portakal

iyiki yemeğimi getirmişim yine nohut ve pilav varmış yemekte

teşekkür ederim:))
akşam bi ara açlık hissetmeye başladım şeytan dürttü biraz peynir ekmek zeytin falan diye ama sadece light yoğurt ve salatalık yedim bir tane
bugünkü menümde
sabah limonlu ılık su 1 muz ve 1 kivi
öğlen karnıbahar ve yoğurt
ikindi elma
akşam fırında et küçük bir parça ve salata
gece portakal

iyiki yemeğimi getirmişim yine nohut ve pilav varmış yemekte
kızlar akşam yatmadan 2.3 saat evvel yiteceniz şayları yada ara ögünleri yiyin yatarken mideniz dolu olmasınn ç....

ha unuttum akşam demiştim yersem yazarım diye tavuk ızgere yedim paplıcanlı .... 1.2 lokmada ekmek ....cokacimcoook

dün öyleden sonra bahsetmıştım benımde açlık krızim tuttu hemde nasıl bu sefer şöyle bi taktik yaptım yedim ama diyet de yadigimiz şeylerden ve işede yaramış kızlar ....... bide şuna dikkat çekmek istiyorum sabah az yersem kavaltıda öylen ve öyleden sonra çok açıkıyorum ..... sabah ekmagi biraz bol tutunca fazla açıkmıyorum . sabah çok gibi olsada bu sonraki ögünlere iyi bir etki yapıyor .. aklınızda bulunsun .......

Son düzenleme:
kızlar akşam yatmadan 2.3 saat evvel yiteceniz şayları yada ara ögünleri yiyin yatarken mideniz dolu olmasınn ç....

ha unuttum akşam demiştim yersem yazarım diye tavuk ızgere yedim paplıcanlı .... 1.2 lokmada ekmek ....cokacimcoook

yatmadan 4-4,5 saat önce falan yedim yoğurdu heralde
sonra da bol bol su
cuma günü sabit kalmıcam ya da kilo almış olmıcam inşallah

yatmadan 4-4,5 saat önce falan yedim yoğurdu heralde
sonra da bol bol su
cuma günü sabit kalmıcam ya da kilo almış olmıcam inşallah
delikafadulden Yaolacak ya olacak kötükedihüso başka yoluyok ..... bu yola girdiysek başka yol yok .. azmadın kararlı olun :oklava: yoksa bu hafta bediş bekliyo ba topuklarımızdan vuracak kilo veremeyeni .....:jeyyar: buda aklınızda olsun yemek yerken ....Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3

Back
X